Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 23 794
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях питала преди време за това Версаче, дали някой има впечатления от него, а и имам това със същото шишенце, но със жълтеникавата течност, но никой нищо не каза. Чудех се дали имат нещо общо или е само шишенцето. newsm78

# 331
Densi, звучи много интересно. Не съм особен почитател на бренда, ама това описание на съставките не може да ме остави равнодушна  Grinning
На този имам виалче, ако за него питаш, vili, но много блудкаво-цветен ми се стори.

Само да кажа, че вчера с удоволствие носих Червената D&G, не ме подразни както първият път (когато хормоните ми бяха в пик)

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:55 от eta

# 332
Да нямат общо двете Версачета, само шишенцата. Явно следват тази линия на изчистени шишета с лого. Първият наистина е много цветен, но аз го харесвам. А новия още не е излязъл.
Аз също днес съм много изненадана от Кели Калеш.Купих го есента и много ми накъртваше кожата, мислих си да го подарявам скоро, но реших да послушам Мимс  bouquet  и да го оставя за топлото. Днес се напръсках много, така де, да го видя ще е ли или не и ми хареса страшно. Сладост някаква пудрена, като от пудра захар и чай от билки и лайка, и кожата е слаба,слабаааа.Радост. Сега ще го подновя. Whistling

# 333
eta, аз питах за зеления, а този , който ти се е сторил блудкав и цветен го имам и много го обичам.  Crazy Но нали вкус другарче няма. Wink

# 334
A, не се ангажирам 100% с мнение, защото беше виал. Ще го тествам пак.  Grinning

# 335
Може ли да ми кажете разни неща за този аромат Hanae Mori на Hanae Mori?Четох че е сладък, плътен и със силна ягодова миризма.

# 336
Аз бях питала преди време за това Версаче, дали някой има впечатления от него, а и имам това със същото шишенце, но със жълтеникавата течност, но никой нищо не каза. Чудех се дали имат нещо общо или е само шишенцето. newsm78
И з бях питала за Breil Milano цветен шипър,след впечатленията на Денси и мен не ме впечатли,ако го срещна обаче ще го пробвам newsm78.Сега си чакам едно мини на Ланчети-MADAME LANCETTI,имам страхотни спомени за него от преди 10 год,и тогаване го намерих никаде.Сега си го чакам с нетърпение и се радвам че някой го е запазил в колекцията си и сега го предоставя на други себеподобни Heart Eyes

Ako някой има впечатления от него,моля да сподели Praynig

# 337
Момичета,смятам,че тук е мястото на моя въпрос,едва ли има по-големи спецове от вас Heart Eyes

Преди години в Лондон мирисах и даже се понапръсках няколко пъти в Хародс е един страхотен/поне за мен/ аромат-адски траен,стилен и силен ориенталски странен аромат беше/аз си падам по такива/.Спомням си,че бутилката беше женско тяло като на Жан Пол Готие,но не беше от него....и сега се опитвам да го открия,но няма как да го обясня на продавачките.....мирисала съм всички на Жан Пол Готие,но никой макар и слабо не се доближава до него.Моля да ми помогнете,ако нещо Ви хрумне!Мерси!

# 338
  • София

Да не е някоя от Органзите на Живанши?

# 339
densi, Hanae Mori е мек (ако обичаш Eau Premiere, прекалено мек за тебе може би), но и плътен. Не е отявлено цветен или отявлено плодов. Знам че много хора го свързват с ягоди, но тези са топ ноти и изчезват бързо (аз дори не ги регистрирам отделно като ягоди), така че ако търсиш ягоди, вземи онзи на Диор.  За мене е приятен, би могъл да бъде всекидневен парфюм ако не обичаш подправки, или не търсиш "трептящи" цветя.  

# 340
Обаче наистина са пуснали два нови, летни варианти на Код Армани. Нямам търпение да видя дамския.
Armani Code Summer pour Femme      Armani Code Summer pour Homme

Тези, според рекламите, трябва да излязат през Април... 

# 341
densi, Hanae Mori е мек (ако обичаш Eau Premiere, прекалено мек за тебе може би), но и плътен. Не е отявлено цветен или отявлено плодов. Знам че много хора го свързват с ягоди, но тези са топ ноти и изчезват бързо (аз дори не ги регистрирам отделно като ягоди), така че ако търсиш ягоди, вземи онзи на Диор.  За мене е приятен, би могъл да бъде всекидневен парфюм ако не обичаш подправки, или не търсиш "трептящи" цветя.  
Благодаря ти Pixie.  bouquetНе, не търся ягоди,чудесно е че изчезват бързо. Не понасям Мис Диор Шери подарих го. Задушаваше ме. Описанието ти е вълнуващо за мен. Само да те питам много ли е сладък и става ли за пролет-есен? За ЕДП вариант ли говориш?

# 342
densi, според мене е много подходящ за пролет и есен. Сладък е, да, но е прекалено сладко (не като Л Лолита!). В нотите има бълг. роза, жасмин, иланг-иланг, бадеми, и дървеса. Няма ванилия. Помириши го, обаче, защото много често нотите звучат добре, но пък може да не ни харесват като съчетание. 

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 17:16 от Pixie

# 343
densi, според мене е много подходящ за пролет и есен. Сладък е, да, но е прекалено сладко (не като Л Лолита!). В нотите има бълг. роза, жасмин, иланг-иланг, бадеми, и дървеса. Няма ванилия. Помириши го, обаче, защото много често нотите звучат добре, но пък може да не ни харесват като съчетание. 
Благодаря ти. Heart Eyes HugЗа съжаление няма къде да го пробвам, отдавна го гледам, а го намерих на чудесна цена, като за насляпо, тръпка да има. Wink Mr. Green

# 344
ох да се похваля,днес ми пристигна румор2 роуз на ланвин и ангел и демон тендър,и сега си седя обилно полят с пролетно настроение от днешният топъл ден.Голям кеф Crazy

Общи условия

Активация на акаунт