Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 085
  • 351
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
smile3520 да прошепна само, голяяяма тайна ми довериха - О дю соар си има нов любовник. Признавам, останах двойно озадачена, та аз и името на стария не знаех...  ooooh! помагайте, моля, че неудобно се получи някак  Rolling Eyes

Дай жокер, че така ме хвърли в жестоко неведение  Laughing
Да не би да искаш да кажеш, че трябва да търсим достоен компаньон на любим твой парфюм (и мой между впрочем)?

# 91
smile3520 да прошепна само, голяяяма тайна ми довериха - О дю соар си има нов любовник. Признавам, останах двойно озадачена, та аз и името на стария не знаех...  ooooh! помагайте, моля, че неудобно се получи някак  Rolling Eyes

Дай жокер, че така ме хвърли в жестоко неведение  Laughing
Да не би да искаш да кажеш, че трябва да търсим достоен компаньон на любим твой парфюм (и мой между впрочем)?
Чудя се и аз въпреки че ми се струва че знам името на стария любим Бандит. Май нов няма или не?

# 92
А какво ще кажете за гей-двойки парфюми  Joy

# 93
Който ги разбира да каже  Mr. Green

# 94
Чудя се и аз въпреки че ми се струва че знам името на стария любим Бандит. Май нов няма или не?
Ми ето я първата гей двойка аз я направих неволно. Stop Дамски с дамски.  PartyО дьо Соар и Бандит. Бандита нищо че е с мъжко име си е за дами. Mr. Green

# 95
  • при морето
Ета,
на мен  червената Габана ми е точно като в в баня,ама голяяяяяяма,разкооооошна,турска ,с една дума.
Не ми е ясно дали трябва да се извинявам на някого, и най-вече за какво,но ...ако трябва-амсори Hug

# 96
Дами, тази партия съм морт, няма начин - тотално неподготвена да коментирам, нови - стари, любови - разлюбвания... за мен беше особнячка - единачка Вечерницата, в хубавия смисъл, жена с много силен характер, до която образите на мъжете са само като сенки, сменящи се очертания. Сега обаче ме напушва смях, причината била - отново, ама че клише! - в нейната бисексуалност. Бандитката няма да сдаде фронта, не мисля, а ми се струва, че Фракас наднича иззад ъгъла с дяволита полуусмивка... стана много сложно, вероятно трябва да погледам малко сапунки за влизане в ритъм...
Мне... ще взема да се пробвам в гей-двойките все пак: jesus del Pozo - Quasar + Hugo Boss - Elements. M? м? Нацелих ли?! Laughing

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:49 от Aimante

# 97
  • Варна
А, ще и намерим кавалер на Вечерницата, но признавам - трудно ми е, мисля го от един час вече. Може би някой с ненатрапчиво присъствие и все пак достатъчно забележим. Иначе ще се получи дисбаланс - до прекрасна жена - кофти мъж.
Фракас не познавам, та не знам и като гей-двойка как биха стояли една до друга.

# 98
Mims - забележим с ненатрапчиво присъствие ми е Baldessarini. Но и той не върви тук. Правя уговорката, че понякога (в този случай също) "прикачам" в главата си човеци към определени любими мои аромати. За мен самата в такива моменти е трудно да отгранича дали говоря за парфюма или за човека, когото съм свързала с този "подпис". Мъжете, обаче, доста онеправдани откъм стари класики, които да са така харесвани и актуални и днес  newsm78

# 99
  • Варна
Да, има такъв момент, и аз свързвам аромати с определени хора. Но пък не познавам добре мъжката парфюмерия, не и обръщам сериозно внимание, по-безинтересна ми е. Това ме ограничава да търся мъж за Вечерницата само сред тези, които познавам покрай ММ.
Ще го измислим. Предполагам обаче, че един Dior Homme Intense съвсем прилично би я съпътствал. Много нестандартен мъжки парфюм, между другото. Толкова луксозна кожа...

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 01:01 от Mims-Mims

# 100
  • при морето
Момичета,
ме ви ли липсва Тес?Прегледах всички страници досега-няма я,какво става с нея,знае ли някой???? Wink

# 101
Пише в друга тема..."Пролетните ви парфюми" мисля, че беше.... Thinking

# 102
  • Paris
Като стана дума за О де соар, подариха ми дезодорант. Не съм сигурна, че ще го ползвам, но поне ще се опитам да го разбера този аромат.
От шанелските ми се носи Премиер и Алюр.

# 103
Аз пък се сетих за този силен мъжки тамян от Гучи

Може би и той ще стои достатъчно сериозно до Eau du Soir. Пък с Черният Кашмир ще пеят буквално на един глас.  Grinning Но толкова буквална прилика лично на мен не ми е по вкуса.

Предлагам още една според мен добра двойка:

Agent Provocateur с Gucci by Gucci Pour Homme.

# 104
  • Варна
Добро утро, момичета!
Някой пробвал ли е този Alien?

Общи условия

Активация на акаунт