Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 102
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
  • София
кажете нещо за този Elixir .

# 106
  • Пловдив
Утре ще ми дойдат виалчетата от сайта  с "преливните" парфюми-около 7 са-новото Chloe,Мусоните на Ерме,Елексир де Мерв...Ерме,Аква ди Парма Ирис..,Цветната бомба,Инишъл Бушерон, Дейзи  Марк Джейкъбс ,иха Sunglasses
А колко още съм си набелязала-има даже Cruel Gardenia,която не се продавала навсякъде..
аз чакам с голямо нетърпение отзиви  bouquet
И аз, и аз  Party
Както бързо ми омръзват, така ще мога да преценя дали да си взема голяма разфасовка  Simple Smile

Аз пък се сетих за този силен мъжки тамян от Гучи ...
Ау, този е много секси  Crazy Не познавам Eau du Soir, но си мисля, че с Alien биха били убийствена комбинация. Ще пометат всичко наоколо  Laughing

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:08 от Ivs

# 107
Аз го обожавам, защото е по-мек и хубав от Шанел №5 ЕДП, но не е херметически затворен, гелообразен и се нанася на пулсните точки с капачката. Много силен и няма свършване, страх ме е да не са развали бързо.

# 108
Охх, не мога да се стърпя и накрая ще се похваля. ))))
Най-сетне (от вчера) съм притежателка на Коко Мадмоазел. )) Е разкошен е просто, вчера пръснах само на ръката, но днес вече ще го използвам както трябва. )))

# 109
Да ви кажа влюбих се в Chloe и край,само за него мисля и просто за пролетта задължително трябва да си го купя.Страхотен парфюм и адски траен ми е на мен поне!

# 110
Мирама, със здраве да си я ползваш!

днес съм без парфюм - денят ще бъде тежък, макар и не конкретно за мен, но определено е свързано с мен, за това не желая да свързвам конкретен парфюм с днешния ден  Confused

за съжаление в темата за любовните парфюмни двойки избщо не мога да се включа, защото нищо не разбирам от мъжки аромати, но пък ви чета с голям интерес  Party

пп и аз се сдобих с едни 7 мл. /отливка/ от Нилските градини, но не съм сигурна, че ще успея да ги 'похарча' това лято  Whistling
дано ми харесат повече в жегата, защото сега хич не ми се нравят, а от всички парфюми на Ерме, които съм пробвала, те са ми най-поносими  Laughing

ппп голям съм парфюмен темерут  ooooh! - Клоето също не ми допада  Laughing

# 111
Честити нови придобивки и със здраве!  Peace

Чакам ви да се събудите, че да ви предложа да обсъждим достоен кавалер на тази класна дама  Grinning

Бубан, кураж!

# 112
Привет на всички,

отдавна не съм влизала в клуба, а вие трупате доста материал за четене.  Peace

Исках да попитам, дали има някакъв признак (съставка), по които да познаем, че даден парфюм ще е траен (освен спецификата на самата кожа и температурата)?
Трудно решавам, какво да пробвам директно на ръка, но снощи пробвах Wish (Chopard) + Pour Elle (P.Raban) - два коренно различни аромата (за мен първият е по-зимен, а вторият - по-летен и офисен), а след като се прибрах вкъщи пробвах на другата ръка Eternity Moment (CK).
Днес съм вече изкъпана и напарфюмирана с друг парфюм, но още усещам дори от разстояние Wish и Pour Elle - дали защото не съм привикнала с тях? Едва ли, защото от третата проба - Eternity Moment няма и следа!
Много държа на трайността на парфюмите, имате ли идея, дали тя може да се разпознае предварително?

# 113
  • Варна
Дани, аз поне не знам друг сигурен начин, освен проба. При мен най-много се задържат ароматите върху косата, затова винаги пръскам и нея.

Честити придобивки на всички!

# 114
Аз за Будоар не бих могла да измисля кой мъжки парфюм ще му отива. Доста е специфичен, и трябва нещо също толкова интересно като него. ))))

дани-77, освен да пробваш, няма как иначе. )))

# 115
  • София
Аз го обожавам, защото е по-мек и хубав от Шанел №5 ЕДП, но не е херметически затворен, гелообразен и се нанася на пулсните точки с капачката. Много силен и няма свършване, страх ме е да не са развали бързо.

Никога не съм имала парфюм-гел.Капачката му приспособена ли е за нанасяне?Остава ли следи по дрехите? Ти какво би ме поръветвала него ли да си взема или кlасическата N5

# 116
Привет набързо и много задъхано – нямам време сега да чета, довечера на спокойствие с чаша вино  Party Сега само да споделя:

Гей-парфюмна двойка – обаче в контекст: Филмът е The Shipping News (съжалявам, не помня как точно го бяха превели), двойката – Judi Dench и нейната партньорка (показва я само на снимка). Парфюмите – Jean Patou 1000 & Hermes 24 Faubourg.  1000 не съм носила, имам само виалче от Ф. и много ми допада, засега предвкусвам удоволствие и мъъничко отлагам – от страх, че няма да ме поиска.

По-нагоре мернах образа на любимия мъжки Gucci –  HugHeart Eyes за всички фенки, и искам да предложа на влюбените жени още един много любим мой, Gucci pour Homme II.  За разлика от поредицата дамски (не разбирам как Gucci edp II може да бъде толкова несполучлив), и двата мъжки са ми много, много любими. И повече даже  Rolling Eyes  Весел и ароматен ден на всички, и много да пишете, ей!  Whistling

# 117
Ми да се пробвам аз да предложа мъж на мадам Будоар  Rolling Eyes

L'Instant de Guerlain pour Homme

Любим, омаен и притягателен ми е точно колкото Будоара.  Crazy

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 13:17 от eta

# 118

Никога не съм имала парфюм-гел.Капачката му приспособена ли е за нанасяне?Остава ли следи по дрехите? Ти какво би ме поръветвала него ли да си взема или кlасическата N5
Трябва непременно да ги пробваш и двата. Аз харесвам Еликсира много повече. Капачката е приспособена и не оставя никави следи.Много лесно е нанасянето. Обаче на повечето места където може да се пробав Еликсира той е стра и развален, мътен и с променен аромат. Не е от най-продаваемите продукти и тестерите застояват. Моят е розов и не е мътен, а по магазините е жълт и много мътен. Аз ти препоръчвам него, но Шанел №5ЕДП ще ти изкара години/той май никога не се разваля/, а този не със сигурност.Зависи колко бързо смяташ да го харчиш. Но иначе е приказка, меки алдехиди и никаква острота, дисбаланс или нахалност.Няма спирт.

# 119
  • София

Трябва непременно да ги пробваш и двата. Аз харесвам Еликсира много повече. Капачката е приспособена и не оставя никави следи.Много лесно е нанасянето. Обаче на повечето места където може да се пробав Еликсира той е стра и развален, мътен и с променен аромат. Не е от най-продаваемите продукти и тестерите застояват. Моят е розов и не е мътен, а по магазините е жълт и много мътен. Аз ти препоръчвам него, но Шанел №5ЕДП ще ти изкара години/той май никога не се разваля/, а този не със сигурност.Зависи колко бързо смяташ да го харчиш. Но иначе е приказка, меки алдехиди и никаква острота, дисбаланс или нахалност.Няма спирт.

Смятам да си го поръчам от Ягодката.Ти твоя от къде го купи?

Общи условия

Активация на акаунт