Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 093
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
В Лолитата усещам най-силно анасон, виолетки и после ванилия.Между другото имам го много от отдава и въпреки всичко всеки път ми се струва малко различен.За съжаление, от както ми се развали пулверизатора все по-рядко го ползвам.А когато си пръскам на китките и ми се случи да си мия ръцете после винаги се активизира някаква миризма на малинки, които май не съдържа.
Вечерно време, особено лятото, стават големи приятелки с г-жа Sambuka  yes
Коя е тази г-жа Sambuka #Crazy,за да си я пазя до тогава Laughing

# 76
анасонов ликьор.

# 77
Само аз ли не харесвам Градините наистина???  Носът ми почти не регистрира 2 от тях, и върху мене изчезват много бързо. Нилските имат повече "присъствие,"  но пък не мога да превъзмогна цитруса в него. Ще чакам лятото, и ще го пробвам пак, в най-знойните дни...

# 78
Утре ще ми дойдат виалчетата от сайта  с "преливните" парфюми-около 7 са-новото Chloe,Мусоните на Ерме,Елексир де Мерв...Ерме,Аква ди Парма Ирис..,Цветната бомба,Инишъл Бушерон, Дейзи  Марк Джейкъбс ,иха Sunglasses
А колко още съм си набелязала-има даже Cruel Gardenia,която не се продавала навсякъде..

# 79
Утре ще ми дойдат виалчетата от сайта  с "преливните" парфюми-около 7 са-новото Chloe,Мусоните на Ерме,Елексир де Мерв...Ерме,Аква ди Парма Ирис..,Цветната бомба,Инишъл Бушерон, Дейзи  Марк Джейкъбс ,иха Sunglasses
А колко още съм си набелязала-има даже Cruel Gardenia,която не се продавала навсякъде..
аз чакам с голямо нетърпение отзиви  bouquet

# 80
И виалчетата ли са преливни?

# 81
  • Варна
Мирама, ЕДП са в такова шише

ЕДТ в друго

И ЕДТ и ЕДП са в разфасовки от по 50 и 100мл, никъде не видях такива по 35, или ти казваш колко са и останали на дамата, която ти го предлага?
Така или иначе ЕДП не е в такъв тип шише, което си показала.

Едп има и 35 мл и си е в същото шише, като едт 35 мл.

# 82
Да,всичко е преливно в желана разфасоква-1 мл,1,5...до 8 мл,май има  по желание и по 30 мл,но май не за всички-аз не бих си взела,1/3 от удоволствието е шишенцето на парфюма Simple Smile

# 83
  • Варна
Да,всичко е преливно в желана разфасоква-1 мл,1,5...до 8 мл,май има  по желание и по 30 мл,но май не за всички-аз не бих си взела,1/3 от удоволствието е шишенцето на парфюма Simple Smile

Кой е сайта с тези виалчета?

# 84
# 85
Да споделя за Червената Габана.
Наистина ми допадна много, особено началото. Тия плътни алдехиди с цветя - просто ракош! Ама краят... не чак толкова. От какъв зор трябваше да окепазяват тази красива композиция с ванилия???  Mr. Green
Не съм я зачернала напълно де, като ми попремине анти-ваниловия период пак ще я понося.

# 86
  • при морето
Е,аз пък не я възприех така възторжено червената Габана... Wink
Началото наистина грабва и...дотам.После идва един сапун,дето ти взема здравето направо...дишаш,дишаш и все не отминава,сякаш си в баня.Ванилия никъде не усетих,но пък си исках мъничко...Явно всичко е до кожа. newsm78

# 87
Утре мисля ще се сдобия с Happy to be, Clinique и Gucci by Gucci EDT - първият ще си припомня - преди време го имах, вторият много харесвах и исках  Party Само да не ми се прецака поръчката на Гучито....  Tired

Та с нетърпение чакам утрешния ден  Blush  Crazy

# 88
После идва един сапун,дето ти взема здравето направо...дишаш,дишаш и все не отминава,сякаш си в баня.

Ох да, чак в устата ми стана сапунено  Laughing

# 89
 smile3520 да прошепна само, голяяяма тайна ми довериха - О дю соар си има нов любовник. Признавам, останах двойно озадачена, та аз и името на стария не знаех...  ooooh! помагайте, моля, че неудобно се получи някак  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт