Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 181
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
Подарък ми е от съпруга ми.Забравих да ти кажа, че не може да се носи в чанта и навън ,защото може да се отвори и да тече.

# 121
Този гел май е същият като този на Mademoiselle, за който Пикси вчера писа. Но за съжаление, до колкото разбирам, концентрираният гел на Сoco Mademoiselle не се предлага в Европа  Sad.
Densi, за също веднъж исках да пробвам Chanel 5 Elixir в МОЛ-а, но тестерът ми се видя  Sick и се отказах. Но със сигурност ще проверя пак Mr. Green. А цената му в Бг не е ли по-изгодна от Ягодка или греша?

# 122
Този гел май е същият като този на Mademoiselle, за който Пикси вчера писа. Но за съжаление, до колкото разбирам, концентрираният гел на Сoco Mademoiselle не се предлага в Европа  Sad.
Точно така.
Мисля, че това е достоен спътник и любим на Мадам Будоар. Много добър мъжки  парфюм обожаван в къщи.

# 123
Пелагия, аз намерих страхотна оферта за гелът на КМ, ако те интересува да я пратя на лични?

# 124
Страхотно, Ета  bouquet. Прати ми я. Много се зарибих за този гел, а и щом е икономичен Wink.

# 125
  • София
Densi, за също веднъж исках да пробвам Chanel 5 Elixir в МОЛ-а, но тестерът ми се видя  Sick и се отказах. Но със сигурност ще проверя пак Mr. Green. А цената му в Бг не е ли по-изгодна от Ягодка или греша?

Не съм проверявала цената му в МОЛ-а .След като Chance ми купен оттам след 3 месеца хвана ръжда по стените на шишенцето не бих си купила нещо , независимо от цената

# 126
  • София
Eta може ли и на мен да ми я пратиш  Praynig

# 127
Ами единична бройка е от ebay, вероятно Пелагия вече го е отнесла  Laughing Ако ми попадне някъде другаде ще дам.  Peace

# 128

Не съм проверявала цената му в МОЛ-а .След като Chance ми купен оттам след 3 месеца хвана ръжда по стените на шишенцето не бих си купила нещо , независимо от цената
Към 140 лв. Май точно 133 лв не си спомням със сигурност.

# 129
  • София
Ами единична бройка е от ebay, вероятно Пелагия вече го е отнесла  Laughing Ако ми попадне някъде другаде ще дам.  Peace
Нищо  Simple Smile
Благодаря!

# 130
Точно така.
Мисля, че това е достоен спътник и любим на Мадам Будоар. Много добър мъжки  парфюм обожаван в къщи.

Наистина страхотен мъжки парфюм.
За мен по - добре би стоял до Pleasures.
Ето и сега ги душа двата -единият нежен и цветен, другият типично мъжкарски.
Будоарът е със смазващо превъзходство и аз го виждам по-близо до мъжкия Must на Cartier./ например Wink/

# 131
  • София
кажете нещо за този Elixir .
Аз го обожавам, защото е по-мек и хубав от Шанел №5 ЕДП, но не е херметически затворен, гелообразен и се нанася на пулсните точки с капачката. Много силен и няма свършване, страх ме е да не са развали бързо.

Никога не съм имала парфюм-гел.Капачката му приспособена ли е за нанасяне?Остава ли следи по дрехите? Ти какво би ме поръветвала него ли да си взема или кlасическата N5
Трябва непременно да ги пробваш и двата. Аз харесвам Еликсира много повече. Капачката е приспособена и не оставя никави следи.Много лесно е нанасянето. Обаче на повечето места където може да се пробав Еликсира той е стра и развален, мътен и с променен аромат. Не е от най-продаваемите продукти и тестерите застояват. Моят е розов и не е мътен, а по магазините е жълт и много мътен. Аз ти препоръчвам него, но Шанел №5ЕДП ще ти изкара години/той май никога не се разваля/, а този не със сигурност.Зависи колко бързо смяташ да го харчиш. Но иначе е приказка, меки алдехиди и никаква острота, дисбаланс или нахалност.Няма спирт.

След мноооого мислене Simple Smile поръчах класическия N5 . densi благодаря за подробното описание и информация   bouquet

# 132
Преди няколко дни пробвах А Men, но В не съм го пробвала. ))))

А я измислете дружка на Cinema YSL. ))))

# 133
  • София
Преди няколко дни пробвах А Men, но В не съм го пробвала. ))))

А я измислете дружка на Cinema YSL. ))))

може би този Simple Smile

# 134
Днес получих виалчетата,но само 5 от7-понякога идвали на порции а сега видях,че моите пратки са всъщност 2 така,че ще видим   кога ще пристигнат другите 2.Доволна съм-нормални виалчета-без спрей са,има и едно бонбонче с кафе-за "неутрализиране" когато се пробват мн миризми наведнъж  Simple Smile
До тук си харесах Chloe-to и Дейзи на Марк Джейкъбс,продължавам.. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт