Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 110
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета. ))))
По повод Jasmin Noir, на мен лично не ми харесва толкова, уж трябва да е силен и траен, а той никак не е.

Лилия. Н, не знам дали си пробвала Cinema, но в комплект с душ гела и лосиона за тяло.....ефекта от аромата е поразяващ....))))) Аз миналата седмица за първи път използвах и трите.....усещането е страхотно. ))))

Аз искам да попитам, някой има ли, или имал ли е Pleasures Delight на Ести Лаудер? Мисля да го взема за пролет, лято - доколко е подходящ и траен?

# 226
Поне от година се каня на Синема и все не му идваше реда. Но сега си го чакам  Heart Eyes

За Pleasures Delight не мога да се изкажа за трайност, защото го мирисах в едно американско списание /като мостра/. Мисля, че за пролет-лято е изключително подходящ - светъл, вкусен, но не натрапчиво.  Не мога да описвам добре аромати, още повече, че всеки има различни възприятия, но този парфюм ми мирише на щастие и безгрижност.

Аз се сдобих и с Nina, но ме хваща яд понякога на себе си. Парфюмът не е лош, но е непретенциозен, няма драма в него. Добре, че е 30 мл. и ще го изпръскам бързо.

Аз да попитам и за Ange ou demon tendre. Имам първоначалната версия, но за лятото ще дойде силен ми се струва

# 227
  • Belgium

Аз искам да попитам, някой има ли, или имал ли е Pleasures Delight на Ести Лаудер? Мисля да го взема за пролет, лято - доколко е подходящ и траен?

Мирама, подходящ е точно за идващата пролет. Сравнително траен е, но на мен ми омръзна като аромат точно за едно флаконче време. Приятен, но нищо особено според мен  Laughing

# 228
Лилия. Н, при мен пък Cinema беше любов от първо подушване. ))) Исках да я имам веднага и я поръчах естествено. )) Хич не съм се канила. )))

Мерси за мнението за Pleasures Delight, за пролет-лято предпочитам нещо наистина по-непретенциозно. )) За зимата си оставям присъствените аромати. ))
А Miss Dior Cherie дали ще става за същата цел? Малко ми идва сладичък, но....)

# 229
  • Варна
Pixie, според мен Eau Premiere е най-леката версия от всички петици на Шанел. Алдехидите не са така натрапчиви и задушливи, напротив - нежни са и някак прохладни, поне на мен такова усещане ми носят. Ако трябва да сравня водата с класическия Шанел 5 - по-жизнерадостна е, трептяща и по някакъв начин много младежка, въпреки чи си носи характера на първообраза. Но не излъчва тази строгост и категоричност. За мен е идеалния вариант.

Сега е момента да се похваля, че спечелих в ибей една 150ца на страхотна цена! Нямаше начин иначе да дам такива пари, които и искат в БЗ.

# 230
  • Бургас
Момичета, не съм писала тук, не знаех, че има такава темичка Grinning

Отдавна съм влюбена в Шанел, но от скоро най-вече в Allure Sensuele.
Интересува ме дали тоалетната вода от него е също така силна както и самия парфюм?

Между другото незнам кой да избера този или Coco Mademoiselle newsm78

Искам ги и двата Sad Ако някой има в повече и иска да сподели, нека ми пише на ЛС.

Имам около 30-40 мл на Гучи "ENVY MY". Мога да го сменя за нещо, ако някой го иска, че ми омръзна вече.

# 231
  • Варна
Момичета, не съм писала тук, не знаех, че има такава темичка Grinning

Отдавна съм влюбена в Шанел, но от скоро най-вече в Allure Sensuele.
Интересува ме дали тоалетната вода от него е също така силна както и самия парфюм?

Между другото незнам кой да избера този или Coco Mademoiselle newsm78

Искам ги и двата Sad Ако някой има в повече и иска да сподели, нека ми пише на ЛС.

Имам около 30-40 мл на Гучи "ENVY MY". Мога да го сменя за нещо, ако някой го иска, че ми омръзна вече.

Млечко, ако искаш и двата ти препоръчвам да вземеш Мадмоазелката заради настъпващата пролет. Сеншуел е страхотен парфюм, но си е определено зимен. Него си остави за есен-зима да го вземеш Simple Smile

# 232
Mims, честито за новата придобивка Grinning. Но как се изпръскват 150 мл Thinking? Със здраве да си ползваш парфюмчето и само хубави моменти с него.
mle4ko, и аз препоръчвам Coco Mademoiselle Peace. Имам и него, и Allure sensuelle, но Алюра си е определено зимен парфюм Mr. Green.

# 233
Здравейте момичета. ))))
По повод Jasmin Noir, на мен лично не ми харесва толкова, уж трябва да е силен и траен, а той никак не е.

Лилия. Н, не знам дали си пробвала Cinema, но в комплект с душ гела и лосиона за тяло.....ефекта от аромата е поразяващ....))))) Аз миналата седмица за първи път използвах и трите.....усещането е страхотно. ))))

Здравей,аз го имам този парфюм,купих си го миналото лято.Взех си 100 мл и не съжелявам.Аромата е изключително траен,наистина много траен и определено е подходящ за пролет-лято!

# 234
  • Варна
Mims, честито за новата придобивка Grinning. Но как се изпръскват 150 мл Thinking? Със здраве да си ползваш парфюмчето и само хубави моменти с него.
mle4ko, и аз препоръчвам Coco Mademoiselle Peace. Имам и него, и Allure sensuelle, но Алюра си е определено зимен парфюм Mr. Green.

Ами аз не гоня да видя дъно, а и като ми пада на цена, по-ниска и от цената за 75мл даже, какво да му мисля  Mr. Green

За Coco Mademoiselle и Allure sensuelle абсолютно подкрепям!

# 235
Densi, Mims-Mims, благодаря ви за отзивите!  Ще трябва да се ходи да се мирише... На първо подушване, Еликсирът и Eau Premiere ми се сториха малко сходни... Еликсирът беше по-мек, да. Еликсирът би трябвало да е просто различна концентрация на оригиналния 5, но за мене са различни...

# 236
  • при морето
О,Мимс,честито!Добра придобивка Peace
Не го знам как мирише,но щом е Шанел-ски,си е разкошотия! Hug

# 237
  • Boston, MA
Парфюмистки, пропуснах няколко теми по уважителни причини.  Laughing

Новото бебе не понася Алюр Сенсюел (язък), да не би трайно да намразя и останалите си прекрасни присъствени шипри и подобни, не рискувам. Ограничила съм се до двата Калеш-а (деликатния и Кели), пробвах Градина, но тук има сняг, та още не ми се връзва. Подсетихте ме за Прада Ирис, нея сигурно ще я трая.

Предлагам ви една класическа, хладна Шанелска двойка, Кристал и Пур Мосю:

# 238
Поне от година се каня на Синема и все не му идваше реда. Но сега си го чакам  Heart Eyes

За Pleasures Delight не мога да се изкажа за трайност, защото го мирисах в едно американско списание /като мостра/. Мисля, че за пролет-лято е изключително подходящ - светъл, вкусен, но не натрапчиво.  Не мога да описвам добре аромати, още повече, че всеки има различни възприятия, но този парфюм ми мирише на щастие и безгрижност.

Аз се сдобих и с Nina, но ме хваща яд понякога на себе си. Парфюмът не е лош, но е непретенциозен, няма драма в него. Добре, че е 30 мл. и ще го изпръскам бързо.

Аз да попитам и за Ange ou demon tendre. Имам първоначалната версия, но за лятото ще дойде силен ми се струва

аз си го поръчах онзи ден-страхотен е !ароматът е същият ,но в полек вариант и не толкова натрапчив,за лятото ще е трепач.Не се двоуми,ето тук го има на страхотна цена  http://parfumi-shop.com/givenchy-m-49.html?page=2&sort=2a

# 239
  • Пловдив
Наскоро бях се допитала, дали ще ми допадне Адикта на Диор, след като един от любимите ми е Еуфорията...е преди няколко дни ми пристигна и съм влюбена вече. Heart Eyes Но определено за мен е вечерен аромат. Peace
И тъй като в тази тема са най-големите парфюмни ценители и естети, Praynig имам още едно питане:  Thinking
Колебая се между Armani Mania, Armani Code, Versace Crystal noir i Paco Rabanne Black XS. ooooh! Искам да е подходящ за през деня и да е най-вече траен. какво ще кажете...
Освен това никога не съм поръчвала досега от fragrancex, а само от strawberry, но сега не искам от там. Колко е доставката до БГ от фрагранс и за колко време пристигат и доволни ли сте???
Предварително благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт