Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 23 819
  • 351
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
От изброените всички са трайни, но според мен Армани Код и Кристал ноар не са много дневни.
Точно те пък са предпочитаните от мен.

Доставката от Фрагрансекс може да е безплатна, пристигат за 7 -20 дни средно.
В тази тема ще  видиш подробности
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376195.0

# 241
# 242
Защо така ядосано? Rolling Eyes
Ако харесваш този парфюм можеш да ни обясниш защо,а не да ни се караш.
Аз съм на вълна Серпентин, днес пак с него.
Мек и топъл, сладък парфюм, не се натрапва, трайността е средна на моята кожа, но това не ме притеснява.

# 243
Армани код ми се струва най-тежък,  откривам и някаква мъжка нотка в него. Маниа е по-подходящ за ежедневието, но на мен ми омръзна - ползвам трети флакон и вече доста е преекспониран.

Като стана въпрос за Адикт, някой ползвал ли е Адикт Shine? О фреша ми е един от най-любимите ми парфюми, а този шайн е май най-малко познат Адикт ...

# 244
  • Бургас
Честит празник на всички!!! bg

Момичета, като разглеждам он-лайн магазините за парфюми виждам много добри цени, но не смея да поръчам. Не знам до колко са оригинални. Rolling Eyes
Скоро попаднах на сайт, където всички тестери са по 45 лв., със сигурност са ментета, но каква е гаранцията, че ако поръчам тестер с "нормална" цена ще е оригинален? Thinking

# 245
Никаква гаранция няма.
Отдавна не поръчвам от български сайтове.

# 246
  • Sofia

Като стана въпрос за Адикт, някой ползвал ли е Адикт Shine? О фреша ми е един от най-любимите ми парфюми, а този шайн е май най-малко познат Адикт ...

Addict Shine за мен е хибрид между Addict2 и Лайт Блу.
Много тръпчив Адикт2 с остра нотка.

# 247
Здравейте парфюмни ценителки Grinning
Може ли някой да ми каже има ли разлика между тоалетната вода и парфюмната вода на Алюр на Шанел? Тествах тоалетната вода, много ми харесва, парфюмната и е свършил тестера в Бюти зоната на Стамболийски от 2-3 седмици поне и не изкарват нов. А и може ли да го нося пролетта според вас, иска ми се един подарък за 8ми март Grinning

# 248
Може ли някой да ми каже има ли разлика между тоалетната вода и парфюмната вода на Алюр на Шанел? Тествах тоалетната вода, много ми харесва, парфюмната и е свършил тестера в Бюти зоната на Стамболийски от 2-3 седмици поне и не изкарват нов. А и може ли да го нося пролетта според вас, иска ми се един подарък за 8ми март Grinning

Аз харесвам повече парфюмната вода на Алюр, по-плътна и наситена ми е като аромат. Но мисля, че е по-скоро зимен парфюм, не съм сигурна дали няма да ти е малко тежък за пролетта.

# 249
Аз харесвам повече парфюмната вода на Алюр, по-плътна и наситена ми е като аромат. Но мисля, че е по-скоро зимен парфюм, не съм сигурна дали няма да ти е малко тежък за пролетта.
Аз също съм за ЕДП вариант. Прекрасен ванилов парфюм и го нося и пролетта аз лично.

# 250
  • Бургас
kaloqanis2007, разбрах че поръчваш от този сайт
http://parfumi-shop.com/chanel-c-21_306.html
Искам да попитам защо един и същи парфюм, в случая Аllure е с различна цена за едни и същи милилитри. Ако едното е парфюм, а другото тоалетна вода, не би ли следвало да пише някъде. Като гледам само в цената е разликата  newsm78

# 251
Karen, благодаря ти! За този он-лайн магазин нищо не мога да кажа. Но внимавайте, защото от един получих тестер с лепенка на турски език, а точно се говори, че най-добрите копия се правят в Турция. Доста са трайни и миризмата e много добре имитирана ...

# 252
Благодаря ви момичета, ще търся и парфюма да пробвам, на едната ръка единия, на другата другия и така ще решавам  Laughing
В тоалетната вода точно цветята много ми харесаха, а парфюма ако е по ванилов, май ще взема тоалетната вода. Къде другаде освен Бюти зоните има Шанел?
mle4ko пише си в сайта EDT и EDP тоалетна вода и парфюмна вода Peace

# 253
kaloqanis2007, разбрах че поръчваш от този сайт
http://parfumi-shop.com/chanel-c-21_306.html
Искам да попитам защо един и същи парфюм, в случая Аllure е с различна цена за едни и същи милилитри. Ако едното е парфюм, а другото тоалетна вода, не би ли следвало да пише някъде. Като гледам само в цената е разликата  newsm78

ами то пише-ЕДТ и ЕДП Peace

# 254
Момичета, не съм писала тук, не знаех, че има такава темичка Grinning

Отдавна съм влюбена в Шанел, но от скоро най-вече в Allure Sensuele.
Интересува ме дали тоалетната вода от него е също така силна както и самия парфюм?

Между другото незнам кой да избера този или Coco Mademoiselle newsm78

Искам ги и двата Sad Ако някой има в повече и иска да сподели, нека ми пише на ЛС.

Имам около 30-40 мл на Гучи "ENVY MY". Мога да го сменя за нещо, ако някой го иска, че ми омръзна вече.

Млечко, и аз определено съм за Мадмоазелката. Алюр Сеншуъл е разкошен, но твърде зимен парфюм ( за мен ). Аз имам ЕДт-то на Мадмоазелката и за мен е един от най-прекрасните и жизнерадостни пролетни аромати. Разбира се и ЕДП е върховен, но е някак си по-плътен и аз усещам по-изразени плодовите нотки.

А за Envy me - тъкмо се бях засилила да пиша, но видях...че е само Envy me, а аз търся Envy me 2   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт