Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 23 816
  • 351
  •   1
Отговори
# 285
Лу....аз тези дни го пробвах....но не останах очарована. Струва ми се не особено траен, "зелен", не кой знае колко запомняща се миризма.

Поничка (с крем), честита ти придобивка. ))) За този парфюм....наистина само мога да си мечтая за сега. )))

# 286
  • Belgium
Поничка, честито ти бижу  Grinning

Мирама, мерси за отзивите   bouquet
Явно ще се наложи да го душна. Хората около мен или много го харесват, или ми казват, че миришел на сапун  newsm78

# 287
  • Варна
Някой има ли впечатения от CK - Secret Obsession?
Траен ли е?
Съвсем пресни впечатления: плътен красив ориентал. Доволно траен , на кратко в wish лист-а ми е, но се замислям за другата есен-зима

# 288
Честити придобивки!   bouquet

Лу, ако не съвсем скоро, то за РД мисля да го поискам О Премиер Wink Как го усещаш в това време, или може би е за по-високи температури?

# 289
  • Boston, MA
Вчера не устоях и рискувах с един тест, че отдавна се канех:

Великолепен аромат! Много нежна роза и божур, изсъхва хладно и изтънчено. Водят го цветен шипър, аз толкова шипрово не усетих. Определено за мен, още повече сега ми е много ограничен изборът.

# 290
  • Belgium

Лу, ако не съвсем скоро, то за РД мисля да го поискам О Премиер Wink Как го усещаш в това време, или може би е за по-високи температури?

Да ти кажа честно аз съм си малко особена и цяла година си карам все с леки пролетно-летни аромати  Blush

Така че си усещам цялото развитие на миризмата и сега.  Laughing

# 291
Честити нови придобивки на всички. Съкровища сте си купили. С кеф да си ги носите и още да имате bouquet
Поничка, радвам ти се мила.Бижу. Аз също ще го купя. Hug

# 292
Вчера направих пореден опит да се харесаме с Addict, малко по-успешен от предния  Crazy Много ванилия, много чудо, малко ми е монотонен. И чак досадно траен-повече от 24 часа вече и след баня още го усещам на китката си. Някой ден може би ще си го взема.  Laughing

Харесах си една Макс Мара за пролетта, мн мило парфюмче, само че ще трябва да се върна в парфюмерията да видя кой точно ми допадна, че бяха 4 бройки различни.

Днес с Angel Innocent Illusion. Сладко и розово  Flutter
денси, пробвала ли си го пак скоро? Някакви нови усещания?

# 293

Великолепен аромат! Много нежна роза и божур, изсъхва хладно и изтънчено. Водят го цветен шипър, аз толкова шипрово не усетих. Определено за мен, още повече сега ми е много ограничен изборът.
А какво е това Rolling Eyes

# 294
Хм, пробвах Eau Premiere по-целенасочено. Много интересен наистина, и началото е страхотно, но накрая поне върху мене утихва в нещо сапунено (скъп сапун, обаче), което не ме впечатли много, и този финал е което се усеща най-дълго...  Има ли минита от него или не? Не знам дали искам цяла бутилка защото няма да се носи често.

Зеления на Булгари го пробвах наскоро, и настина много не се запомня. Приятен е, да, свеж, също, но с това се изчепват впечатленията ми.  Но не ми мирише на сапун определено.

Търся парфюм за подарък, за близка. Тя обича фрезии, жасмин, нито тежки, нито много леки парфюми, но иска да са трайни. Ще съм ви много благодарна за идеи!  

# 295
Аз получих още 2 тестерчета-виалчета.За поредн път се уверих в полезността на сайта-нито едното не ми хареса и спестих 2 поръчки на сляпо.Мусоните на Ерме ми миришат на диня,която смесена с горчиви нотки ме доведе до обонятелен дискомфорт  Sunglasses,след време остава миризма като на другите градини.Така,че само Нилските ми харесват от 3-те.
Инишъл на Бушерон-тежък и малко ретро за мен,язък,мислих,че ще ми хареса поне малко.Приключвам с Бушероните-само с 2 по-леки съм се спогодила. Rolling Eyes Остана да тествам Джайпур,но ще се въздържа-може след 10 години Sunglasses Mr. Green

# 296
  • Boston, MA

А, съжалявам, не съм писала - David Yurman.

# 297
  • Boston, MA
...
Търся парфюм за подарък, за близка. Тя обича фрезии, жасмин, нито тежки, нито много леки парфюми, но иска да са трайни. Ще съм ви много благодарна за идеи!  

Булгари Жасмин? Нещо Вера Уанг?

# 298
Бубка, пробвах го този на твойта снимка преди няколко месеца. Миришеше луксозно, и да, от новите видове шипри е.

Благодаря за идеите!! Мислех точно за Булгари Жасмин защото на мене ми харесва. Но някои казват, че не е много траен, та сега се чудя... 

А ти пробвала ли си тези на Fresh? Може би бебо ще ги хареса. Наистина не са типичния парфюм, и на мене Pomegranate Anise много ми хареса: подправков и свеж и не е толкова плодов колкото звучи. Розата на Фреш е също много интересна интерпретация (подправкова, малко сладка) на цветето.   Всъщност, когато бях в твоето положение, единствния който можех да понасям беше Pamplelune Aqua Allegoria, сигурно заради свежия грейпрфрут.

# 299

А, съжалявам, не съм писала - David Yurman.
Не е и никак евтин WhistlingБубка,каде го намери за теста?

Общи условия

Активация на акаунт