ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Тинти дано няма от гадините Hug
И при Никол не излизат сополки ,но е запушено нослето и тя се дави от секрета,
който отива във гърлото.
Дано се разминем без АБ,но утре ще видим Praynig

# 121
добро утро  bouquet

и ние да се присъединим към губещите коса(и двамата с Мишето)ужасссссссссс,не мога да сваря да чистя косми

днес сме на консултация и ще ни бият втория Пентаксим,дано мине гладко!

не знам какво му става,ама от 3 дни е ужасно кисел все мрънка за нещо и не мога да разбера какво му е,защото беше много спокоен напоследък,може би го сърбят венчетата,защото му харесва като го чеша с пръста си....... Thinking

# 122
Здравейте
За косопада - ами пада си косата, но не се притеснявам. Знам, че е нормално и ще отмине. Единствено с цел да не се разнасят навсякъде косми я държа постоянно вързана.
Относно захранването - чакам поне още месец(дай Боже да сме си изцяло на кърма дотогава). Ще започна с оризова каша (ако ме хванат лудите и нея ще си я приготвя в домашни условия). След нея картоф, морков, тиква и т.н. Ще се старая да ги редувам запичащи и разхлабващи. Нямам намерение да замествам цяло хранене, а просто да запознавам Цеци с нови вкусове. Изпитала съм го съвсем скоро този начин на захранване и останах доволна. Дано и сега да е така, макар че всички деца се различни и не винаги каквото харесва на едно, ще е добро и за другото.
Да се похваля - снощи бах на женско парти с дружки от другия отчетен. Толкова добре не се бях чувствала отдавна. Благодарна съм и на мъжа ми, че каза отивай, ние ще се оправиме с децата Heart Eyes. И наистина се бяха справили чудесно.
Гале благодаря ти  Heart Eyes Hug

# 123
   Добро утро!
 Мананче,браво за хубавата вечер,дано имаш повече такива,а и ние също!
 Ох и аз си държа косата вързана,когато съм в къщи,но това не помага.Космите са навсякъде,няма спасение ooooh!.
 И аз мисля по същия начин да захранвам,само че аз май ще почна с парченца варена тиква,после морков и картоф.Но също няма да замествам хранене,а само запознаване с новата храна.
 Лек ден!Ех че слънчице пече,май ще има разходки!

# 124
<<peteto>> досега ядеше 6 пъти по около 120 мл-150 мл а сега 5 пъти по 150-180 мл. За грипа и на нас не ни се размина първо аз, после татито. Не подмина и мъника. Започна със сополи и после кашлица. Нямахме температура. Нашата докторка не изписва лесно антибиотици. Първо пробвахме с хомеопатия, но след пет дни нямаше подобрение и пихме Аугментин. Сега довършваме със Суметролим 3 дни /до петък/. Странното е че нослето е запушено, но навън сополки не излизат. Взехме секрет от нослето да не би пак да имаме някоя бактерийка и утре ще чакаме резултати.

и ние не сме пили антибиотици, но му капах някакви капки в нослето от които веднага му изкачаха сополките и ги издърпвах с аспиратор(а до преди да се разболее се чудих за какво съм си го купила newsm78) така за три дена му се махна хремата и сега продължавам само със сиропче за кашлицата.
И за Димитровата само да споделя че моят принц не огладнява ,когато му дам тогава яде. Но доскоро не ми ядеше повече от 100мл, а от вчера яде по 140мл и незнам докога ще е така -дано да си нормализира яденето  Praynig  

# 125
И ние сме на картофче от два дни ,днес ще ние трети и малко съм притеснена с това захранване  newsm78.Вчера след пюрето ,което беше четири лъжички и дадох млекцето и изяде само 90гр.лъжичката е от тези мъничките -бебешките и после в 15.00ч яде съвсем малко #CrazyНормално ли е това? Направо се хванах за главата.Да видим днес как ще е?

# 126
Ох, косми, космиии... Не стига че вкъщи имам чувството, че по пода има повече коса, отколкото на главата ми, ами и тука косми се размятат Mr. Green Ужас е наистина. Нося си косата вързана, обаче изскачат от всевъзможни места пущините! А чистя по няколко пъти на ден, съседите може да ме обявят за луда калинка, ама пощурявам като видя космаци по пода и веднага паля метлата. Знам, че е хормонално и все чакам да се нормализират нещата, но ми се струва цяла вечност тоя косопад! Предния път питах фризьора си какво да правя, той ми каза 'нищо, чакаш да свърши'. Обяснението му беше, че косата, която не е капала цяло лято, сега ще падне и после нещата ще си влязат в релсите. Ама вие това си го знаете де.

За захранването... купих аз пюретата, ама нещо хич не ми се почва захранването. Малкият и досега си повръща честичко след ядене(още ли преяжда това дете newsm78) и досега всичко беше лесно за пране и поддържане. Ама почна ли с шарените храни си представям какво мазотене ще пада освен при хранене, че и после Confused Има ли някой опит в захранването на повръщащо дете? Как и изобщо промениха ли се нещата с въвеждането на храна, различна от мляко? Имам някакъв спомен, че Софко беше споделяла нещо за баткото...

# 127
  • Варна
За захранването... купих аз пюретата, ама нещо хич не ми се почва захранването. Малкият и досега си повръща честичко след ядене(още ли преяжда това дете newsm78) и досега всичко беше лесно за пране и поддържане. Ама почна ли с шарените храни си представям какво мазотене ще пада освен при хранене, че и после Confused Има ли някой опит в захранването на повръщащо дете? Как и изобщо промениха ли се нещата с въвеждането на храна, различна от мляко? Имам някакъв спомен, че Софко беше споделяла нещо за баткото...

Барби, повръщането при Краси мисля, че знаеш също е много ( може и да не знаеш..), но това е свързано изцяло с кърмата. Пюре или сок до сега не е повръщал. Имам наблюдения и при едно друго дете със силен рефлукс, също като го захраниха престана да повръща!

# 128
  • Бургас
[b]Сисанко[/b] мисля,че е просто период на нЕядене Hug
и ние имаме доста такива Peace

Барабина
най-вероятно е т рефлукс -едва ли е от преяждане.
Мисля като El Magnifiko че със пюретата няма да имате проблем Grinning
Никол е с рефлуск-скоро я пробвах собикновено АМ
и пак повърна и си оставаме на Фризовом.
А проблем с пюре не сме имали изобщо Grinning

# 129
[b]Сисанко[/b] мисля,че е просто период на нЕядене Hug
и ние имаме доста такива Peace

Барабина
най-вероятно е т рефлукс -едва ли е от преяждане.
Мисля като El Magnifiko че със пюретата няма да имате проблем Grinning
Никол е с рефлуск-скоро я пробвах собикновено АМ
и пак повърна и си оставаме на Фризовом.
А проблем с пюре не сме имали изобщо Grinning

И аз така си мисля и ние сме на Фризовом от самото начало Peace

# 130
Добро утро Simple Smile Днес слънчице грее и май ще се ходи на разходка. Иначе мойто ящно дете вчера ме измъчи. Едно ядене не си изяде цяло. Последното даже изобщо го отказа, че се борихме 1 час да изяде половината. За късмет днес пак си хапва. Не знам защо така ми прави номера.  newsm78

# 131
Баба Марта бързала, на Октомврийчетата мартенички вързала! Simple Smile

Няколко дни остават до първи март. Едно пролетно такова му става на човек. Ако се намери време да накупя мартенички ще е още по-добре. Simple Smile
Аз да се оплача, че съм налазена от адско главоболие, придружено със страховито повръщане. Нямам температура. Дори напротив. Няколко пъти си я засичам 35 градуса. Супер странно. Добре поне, че на мъничето това не му се отразява. Расте, хубавее, смее се, криви си се...В общи линии май няма кой знае колко нови неща в програмата. Някой беше писал за ръмжене...Радостин ръмжи като мече. И много се кефи на звуците, които издава. Ама голямо ръмжене. Все едно ни плаши. Към телевизията интерес не го виждам да проявява. Повече обича да ни гледа нас как гледаме телевизия. Сега го чакам да се събуди малкото човече, че да го изкарам за час-два на въздух.
Още оглеждам за термоси, така че ако някой все пак има наблюдения върху различните марки и може да ми препоръча някой наистина задържащ температурите да не се стеснява, а да си казва. Simple Smile
Чета и доста за захранването и ми допада този разказ на тази тема: http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p7210.html Горе-долу разсъждавам по същия начин.
Понеже чета, че има нов отговор и че има борба за храна да припомня тази статия: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=196516.0 Все на някой може да му е полезна. Аз лично много съм за мнението, че когато детето не ще да яде не трябва да бъде карано по какъвто и да е начин да се храни, защото точно заради такива настоявания и мнения, че съм злояда сега не ям доста неща и изпитвам буквално погнуса от някои храни.
Много се вълнувам, че тази година за първи път ще празнувам осми март. Просто винаги съм го възприемала като ден на майката, не толкова на жената и сега някак си, когато знам, че е въпрос на време да ми изпеят "Мила моя мамо..." направо се намирам на седмото небе. Simple Smile
Човечето се пробужда така че, чао от мен и хубав ден! Simple Smile

# 132
Здравейте, майчета!
Да се отчетем от вчерашната консултация - 6900кг., /+ 800гр./ и 64см. /+3см./ Биха му втория Пентаксим, гарниран с як рев, рева почти до вкъщи, а бяхме с количката и в тия преспиииии ooooh! Сега му е зачервено крачето и е малко подуто, но му сложих риванол и се надявам да се успокои бързо. За сметка на тея неволи е спал от 21.30 до 5.00ч. то сигурно е от ваксината, ама много ми е кеффф Crazy
За косопада - и ние сме в това число, но като че ли при мен намалява вече Thinking, а при малчо се увеличава hahaha
Неди, душко, бързо да се оправяте Hug
Ел Магнифико, много сладки мартенички Party
Вчера, като казах на педката, че не ще да яде мамунката от шише и той ми вика: " Никъде на пише, че трябва да яде детето от шише, ще му даваш с лъжичка!" Laughing Ей т'ва е - ако щеш!
Айде лек ден, ще ходим на разходка! Hug

# 133
Да попитам-ползвал ли е някой козметиката на Чико за бебета и доволни ли сте?Чудя се дали да купувам  Rolling Eyes

и аз съм против насилието в храненето, въпреки че не съм злояда Blush когато започнах с пюрето малкия си хапваше малко и разбирах, че не му харесва като ревеше за млякото, давах му го и това е-важното е да не е гладен, знае го и номера със стискане на устни Crazy.Днеска тиквата пак я яде с удоволствие.Явно са му трябвали няколко дена да свикне с лъжицата, иначе си бях решила ако не иска да не го насилвам и си го спазих Peace

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 12:51 от adina

# 134
И ние сме на Фризовом заради повръщането.Отдавна спря да връща,а преди беше след всяко хранене.И взе да ака всеки ден,че и по 2 пъти на ден.А захранването си го правим като другите-още сме в началото-по 2 лъжички на ден.

Общи условия

Активация на акаунт