Софко, имам нужда от консултация
...
... 

)

Напоследък нямам много време за чат и форум.
оплаках ви се .
,за косата на мен не ми пада,а много бързо се омазнява
deniim дано бързо да се оправите със вашите и да те разберат и аз съм изпадала във такава ситуация,от недоспивани от рева на малкия и др.,не се издържа някой път
и си го изкарваме на близките около нас
ама примерно ако започнеш със зеленчуци, след месец даваш друго-например каши на друго хранене.Т.е. един месец яде храни от един тип плодове, зеленчуци, каши, следващия месец даваш друг тип и заместваш-ако това ти е целта, друго хранене(можеш да даваш храна и да си яде основно мляко, а с храната само за запознаване;някои кърмачки не заместват хранене до 1год на дедтето). Месо се дава след един или два месеца от захранването и да не е преди 6ти месец.Също така първите каши са без глутен-например с ориз, 6ти месец най-рано даваш глутенова, например с овес, че той съдържа най-малко глутен.Между новите храни, дори да са от един тип трябва да има поне 3-4 дена, за да разбереш ако има алергична реакция-от какво е, а първата храна е добре да я даваш седмица-10ина дни, за да свикне.Лъжицата да е мека-например силиконова, за да не разраниш венците.Когато въведеш дадена храна, например моркови няколко дена, се счита, че е ''одобрен'' от организма и после можеш да му даваш морков в комбинация-с тиква и т.н.Гледаш в началото-ако взимаш купешки да няма мляко и глутен вътре.Някои каши, които са млечни се правят с адаптирано мляко, но доста от тях-не, затова чети внимателно етикетите. Малко се разширих в темата, сори 

И с храненето сме така-суче по 3-4 мин. и почва дърпане, клюкарене и направо нямам думи. И със спането сме така- спи по половин час, а след обяд може да направи по-дълъг сън, но вечер...
през един час е будна и имам чувството, че ако я оставя ще играе цяла вечер, става към 6-7ч., а на мен ми се спииии...
Тя още не си тика предмети в устата та незнам как ще реагира на накрайника на чашата но съм длъжна да пробвам.

Дано да позволят да задържиш бебо и всичко да е наред.