ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
Неди не е ли много малка за Урбазон  newsm78 Аз знам, че и на по големи деца не се дава.
Дано бързо се оправи Никол и това да са болежките  Hug
Пуки защо венозни АБ?
Каменце честита ТВ звезда  Peace
Кло честита пъргавина на принцесата  Hug

# 196
  • Варна
Неди, какъв пристъп, какво по точно стана?

# 197
Влизам аз да прочета и какво да видя  Shocked Пуки пак ще става мама  Party е това е новина,стискам палци всичко да е наред.
Неди  Hug ще се оправи малката сладурка.
Ох моят маймунчо пак ме вика,бреееййй това дете само забавления иска  ooooh!
После пак ще пиша  Wink

# 198
    ЧРД  Барзова !Много щастие , здраве и много любов около теб ! Heart Eyes

Пуки  , прекрасна  новина , честито !Вече си мислехдали някой няма да се похвали и виж ти ... кой! Супер !

Неди , дано бързо да минава лошото и детенце да оздравява !

Честито Каменце!Нас пък ни снимаха за рекламата на Мюзик Айдъл от Пловдив - ама ще видим  дали са го изрязали !

# 199
Сред непрекъснатите новини за болести и проблеми единствено чудесната изненада на Пуки ме стопли. Честито, всичко ще е наред! През толкова неща си преминала, и сега ще се справиш  Hug. Като че ли по-важно в момента е Дани да се оправи, дано се похвалиш тия дни!

Като ви чета как се притеснявате, че бебетата плюят пюрета, мръщят се и не искат да ядат си давам сметка, че с Дидо съм извадила голям късмет. То нямаше храна, която да откаже. Изяждаше кротко и с апетит всичко, което му се поднесе в устата, а е ранно захранван, на 6 мес. вече ядеше картофи, моркови, спанак, каши, попара със сирене, жълтък и всички видове плодови сокове включ. от малини и ягоди  Rolling Eyes (е, сега има стомашни проблеми, но не смея убедено да ги свържа с ранното захранване, понеже има жестока фамилна обремененост и от двама ни). Това обаче до 4 годишен. После плааавно се променяше до настоящия момент, когато яде с пистолет, опрян в слепоочието и то набор от 10-15 храни. Спазвах препоръката до 2 год. да не се дават гризинки и шоколад, въпреки бабите и дядовците ( Simple Smile) - елате да го видите сега как ги омита. Искам да кажа, че не всичко зависи от нас, ние си ги възпитаваме според разбиранията си, но те са отделни човечета и започват сами да правят избори в живота си, понякога противоположни на това, на което са учени и свиквани Simple Smile. А не е нужно ние винаги и за всичко, което не ни харесва  да им се противопоставяме и забраняваме, все пак са личности. Има край мен много неприятни примери за прекалено родителско опекунство
Другото, което забелязах при прочитане на записките ми отпреди 12 год. е по повод на сантиметрите, нали наскоро няколко мами се вълнувахме от височината на бебетата. Дидо е вървял изключително висок за бебе. После намали темпото и в момента е някъде в средата на нормите за възрастта си. А се очаква да стане доста висок, поне колкото баща си. Та викам си и за това няма нужда да се вълнуваме толкоз, през колко промени ще преминат още.

Варненските Пижовци и Пенда-Ева са прекрасни. Капучино, хем знам, че си добра в снимането, но напоследък ме изумяваш   bouquet

Параход, хич не ти е лесно. Пожелавам успех с кърменето, но ти си инат, ще устискаш  Heart Eyes!

Много неща на много хора исках да пиша, но......то не остава ред за писане, само чета, наумявам си какво да пиша, а като седна на клавиатурата всичко съм забравила.
Дано Баба Марта ни донесе повечко здраве за нас и малчовците!!!

# 200
Честито на рожденничката Барзова!!! Много здраве, любов и късмет!!! nbirthday
Болните бързо да оздравявят! newsm10
Ние пак сме с бактерия в нослето, но хубавото е, че се влияе от Бисептола, който пием от вторник под формата на сиропче Суметролим. Ще ги уморим тия гадини #Sniper

# 201
Пуки, страхотна новина!  Hug Дано Дани много бързо се възстанови  Peace

Честит рожден ден на Барзова!

Неди, какъв пристъп и защо пак? Разкажи. Дано не няма повече ....

оххх, какво щях да кажа друго, направо се ошашавих от толкова информация....ааа... сетих се ...
И ние имаме зъбче   Tired , вчера и днеска не се издържа ... мрънкоч и като писне да реве, едвам го успокоявам. Вчера викам я да му видя венците (след страхотно мрънкане....) и за моя изненада, се виждаше бяло под венците (двете предни долу и от едната страна долу кучешкото). А днес като го пипнат то вече едното избило и драска  ooooh!. Нямам никакви мазила, гелове, хапчета ( имало някакви хомоопатични ), ама ще чакам сряда, че не ми се ходи преди това при педиатъра, че бъкано с бацили в чакалнята ooooh! и не ми се стой пак вкъщи  Crossing Arms

# 202
  • Варна
Пуки, честита бременност и дано всичко се нареди както трябва  Simple Smile. Много се радвам, че сте успели да избегнете болницата, дано са улучили антибиотика от първия път и бързо да се излекува детенцето  Praynig.

Параходче  Hug, дано и при теб бързо да преминат болките  Praynig.

# 203
  • Lovech
Честит рожден ден на Барзова!  smile3525

Честито и на Пуки за хубавата новина! Дано всичко е наред и да стане това, което ти желаеш! Благородно ти завиждам, защото понякога тайничко си мечтаех това да се случи и на мен.
При мен новините не са добри. Деян е болен, има хрема и кашлица и пие антибиотик. Много ми е мъчно за милото, толкова му  езор, особено нощем, едва диша, спи облегнат върху мен. Две нощи не съм спала, но дано това да е цената за оздравяването му. Все още не мога да разбера дали настина или брат му, който беше болен миналата седмица, го зарази.
Освен това днес ми дойде цикъла, за пръв път от декември 2007 година, бях забравила колко е гадно!
Извинете ме за негативния пост!
Лека нощ и приятни почивни дни!
Дано всички болни бебчета и мами оздравяват бързо, че от другата седмица ни чака хубаво време и разходки!  Hug

# 204
Ехе Пуки страхотна новина, дано всичко е развие добре.А на дани бързо да оздравява Hug
Честит рожден ден на Бързова, да си здрава и обичана майка и съпруга Hug
Да оздравява и Никол на Неди и всички болнички дечица Hug
Мойто детенце все иска да съм до нея и да я занимавам и време за форум не остава.
Хубава вечер

# 205
Олеееее, Пуки Laughing! Гле'й к'во нещо е живота! Айде честито, дано тази ти бременност е мнооооого по-лека от предната и да няма усложнения! Щом тоя горе е решил, че ще стават нещата те стават!
Параходчик, айде оправяй се де! Hug
Nedialka_81, кажи какъв е тоя пристъп? Горкото детенце, дано не и се случва повече! Praynig
Аз утре заминавам за Търново при другата баба и тя да се порадва на дечко Simple Smile. Наде, може да ти се обадя да се видим! Много искам да видя търновската принцеса Преслава!

# 206

Ехе Пуки страхотна новина, дано всичко е развие добре.А на дани бързо да оздравява Hug
Честит рожден ден на Бързова, да си здрава и обичана майка и съпруга Hug
Много болни дечица , нека бързо оздравяват малките слънчица. Hug
Мойто детенце все иска да съм до нея и да я занимавам и време за форум не остава.
Хубава вечер
[/quote]

# 207
Пуканка чудесна новина - желая ти всичко да е както трябва, а с останалото
съм сигурна, че ще се справиш, ти си силна жена.На Дани, Никол, Деян и
всички малки и болнички сладурчета бързо оздравяване.
Барзова честит рожден ден и от мен почти в последния момент  bouquet.
Желая ви лека нощ и приятни почивни дни.

# 208
Здрасти от мен,

пак влизам малко неподготвена в темата - явно няма как да се чете от офиса Sad Исках да ви споделя какво каза хамериканският педиатър на Бояна за захранването. (Моля не приемайте поста като съвет, а само като още една инфо която ще прочетете.)
Според него след като имам кърма не трябва да захранвам преди 6-я месец. питах го за "прозорците" на интерес в които бебето е готово и за това дали няма да е по-трудно след 6 месец - той ми цитира някакви последни изследвания които твърдят че това не е проблем. Той препоръчва захранване с оризова каша за около седмица - две. След това зелени зеленчуци, жълти зеленчуци и накрая червени/оранжеви. Плодове - колкото се може по-натам и то на каша. Първите зеленчуци да са грах или тиквичка. Питах го дали граха няма да дразни коремчето излишно - според него бебешкия грах в бурканчета е без люспички и така газовете са минимални. Следват картофи и жълта тиквичка, после сладък картоф и чак след това по-сладките моркови и обикновена тиква. Малко ме изненада с тази си подредба, но според него ако се започне с по-цветен зеленчук (който е по-сладък) има по-голяма вероятност бебето много трудно да прояде по-бевкусните зелени зеленчуци. Сега аз лично смятам малко да не го слушам и да започна с обикновен картоф (преди си мислих да е с морков, ама за това ще послушам). И после ще пробвам зелена тиква и после грах... и да видим...

хайде, споделих - отивам да се цедя сега.. целувки от мен!

# 209
влизам да ви благодаря от сърце за пожеланията  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт