ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
Ето влизам и аз с лоши новини.
Днес ходихме на консултация да ни бият пентаксима, защото нали уж оздравяхме ама се оказа че още имаме остатъци от хрема които сега ще лекуваме с други капки дето много цапали (да съм си сменяла и чаршафите каза доки щото не се перяло Sad ) и евентуално за другата седмица останахме с пентаксима.
А мен пак ме хвана явно от този грип,защото пак ми тръгна хрема  и сега старшно много ме боли ухо а няма кога да отида на лекар защото и сега с тези почивни дни абе оплаках се малко по - спокойно.

Сега искам и да честитя на Пуки много се радвам  за хубавата новина даже вече се похвалих на близките  Hug

Неди какво става с Никол - милата нали беше с хрема какви са тези пристъпи -милата  Weary дано се оправя

# 211
Неди, и на нас ни казаха първо с кашичка, оризова. И нас така с дрехите ни мериха)))) било студено и смъкна набързо 200 грама, викам егати дрешките много тежат)))

Мери го само по боди. Аз така правя и нищо не смъкваме. 200гр е ужасно много за бебешки дрешки.

Боби винаги е чисто гол дори и памперс няма като го тегли доки.Нямам против да е гол в кабинета му е ужасно топло..С дрехи определено си има разлика и с памперс.И у нас го меря гол Peace

Аййй Пукинкооооооо Hug Hug Hug Знаех аз че работите по въпроса..Чакам с нетърпение да кажеш как е минало Heart EyesАма като нямам време за скайпа глей кога разбирам...Дани бързо да оздравява Praynig

Сега ставам да си храня детето и чакам да стане светло да ида да си видя новата кухня на дневна светлина.Момичета, напредваме банята и кухнята са готови, сега чакаме диваните за 8 март newsm68 newsm44

Честити рожденни дни на всички!Няма да съм поименна, че да не пропусна някой  bouquet

# 212
  • Варна
ДУ. Криси, нов аватар,а. Само ника си не сменяй,че не мога ви оправям като ги мените.
Цитат
Пуки защо венозни АБ
Мананке, защото има пиелонефрит,който не е шега работа. Възпален пикочен мехур и бъбречно легенче. Искат тази седмица да му забелят пишката на милото,защото според лекарите тия уроинфекции идвали от незабелените пишлета. И да ви предупредя, защото на нас ни трябваше доста време докато ни насочат лекарите, ако бебетата ви нямат апетит и не спят добре, не се успокоявайте със зъбите. Пускайте стерилна урина за урокултура, за да изключите това зло. Naughty

Отново благодаря на всички за пожеланията. Наистина е голяма изненадата.Предвид проблемите ми,наистина най-малко пък от мене се очакваше да забременея отново. Laughing

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 07:14 от *Pukanka*

# 213
  • Бургас
Добро утро Hug

Пристъпа на Никол се състои в задушаване и не може да си поеме въздух Sad
Секретите от нослето се стичат в гърлото и тя се задавя.
Нощес беше по-добре-Пу-Пу-нямаше задушаване,само кашля милото.
Към 1ч само малко се задъха и веднага я вкарах в банята да подиша пара от топлата вода.
Това малко я облекчава.

Петето мила и Никол е с тия капки ,аз ги пробвах приятни са и не дразнят Peace
Иначе и аз съм с тоя гаден вирус и ме боли глава ,и уши,и ми е запушен носа абе пълна програма.
Пия вит.С и упсарин и билкови чайчета.

Бързо оздравяване на болните малки душици,че е ужасно да ги гледаш как се мъчат Hug

# 214
  • Варна
Ама Неди, с какво го обясняват това? От  какво може да е?

# 215
Добро утро, мами

Пуки, дано стане така, както сърцето ти го иска! Наистина животът поднася невероятни подаръци понякога  bouquet. Имам приятелка, която дълги години не можеше да забременее, повече от 10 години опитваха. Накрая осиновиха едно момиченце - бебенце сладко. И след няма и 4 месеца тя забременя Party Сега си има и момченце. Може би е вярно, че самите чувства, които изпитва една жена при отглеждането на бебето, могат да повлияят на нивата на много хормони (включая и такива, които преди това са били невъзможни за повлияване).

Дано на всички да оздравяват бързо болните дечковци! Знам колко му треперя на моето от едно закашляне само, преди никога не съм можела да разбера какво действително е майчина тревога...
Параход, бързо излекуване също! Дано вече е минал най-силният пристъп и се чувстваш по-добре!

При нас нещата са, слава Богу, нормални, здрави сме. Което е наистина най-важното. На мен кърмата ми упорито напъва да спира и това много яко ме сдуха последните 10-ина дена. Тя никога не е текла като река, и въпреки всичко, сега като виждам как намалява с всеки следващ ден, независимо от напъните ми, се сополивя и скапвам. Иначе се набирам из интернет-магазините и почти приключих с подготовката на бебо за пътуването към БГ. Което ме навежда на мисълта - ако някоя от вас се сети за нещо, което й трябва от тук, знам ли, лекарство или каквото и да е (но не Мерцедес Laughing), да ми пише на лични. Аз ще съм в Русе и София целия април, но има и куриерски услуги, тъй че не е проблем Simple Smile.

Слънчев и усмихнат ден  bouquet

# 216
  • Пловдив
Ама Неди, с какво го обясняват това? От  какво може да е?
Ларингоспазъм е направила най-вероятно.
Мога да не отговоря много точно, но е нещо от сорта-от кашлицата им се удебеляват гласните връзки. Не е точно алергия, но се дават противоалергични капки, за да спадне отока.
На Алекс, а сега и на Милен като ми направят такава давеща кашлица им давам заедно със сиропа за кашлица и Фенистил на капки - по една капка на килограм тегло.

# 217
Добро утро.

Боже като чета колко болни дечица има и направо толкова мъчно ми става.

Неди дано малката Никол се оправи по-бързичко, горкото сигурно е много гадно да се давиш и да не можеш да направиш нищо.
Пуки каква е тая страхотия с Дани, дано по-бързо да приключи с АБ и да не ви застигат повече болести.
Параходче, дано да не ти спре кърмата, но и да ти намалее не се притеснявай толкова ако се налага да дохранваш с АМ. Аз много се притеснявах принцеса Йо да не вземе да се откаже от кърменето ако я дохранвам от шише и с АМ, но нищо подобно не се случи. Пък дай боже да успея да поувелича кърмата и като почнем със захранването лека полека да премахна АМ.
Другите, които пропускам, не ми се сърдете. Дано всички се оправят по-бързо.

# 218
  • Варна
Ох,дано всички болнички се оправят много бързо. Тази седмица доста боледуващи имаме в темата май. Cry

# 219
Неденце направо ужас и аз на няколко пъти го обръщах моя с надоло с главата нощно време защото хриптеше като луд - страшно работа - междо другото на нас нослето и хриповете се оправиха от възглавничката против рефлукс- ние три месеца бях ме с хрема и му отлагахме пентаксима,ама от както съм стази възглавничка е много добре и диша по спокойно. Пуки и ние го бяхме закъсали с пишлето но доки я забели на време 3 дни с антибиотик и всичко се оправи. Параход направо ти се възхищавам и аз съм имала бъбречни кризи преди да родя няма такава болка - направо неможех да дишам - сега ако се случи какво ще правя незнам ooooh!
Бързо оздравяване на всички
А и нас пак ни почна обрива- няма и един ден да е чист и пак на ново- ама поне няма да се панирам сега

# 220
  • Бургас
Мая нмого хубаво си го обяснила  Heart Eyes
и аз от снощи давам Фенистил Peace
А сега Николай отиде да вземе и чай на ХИП за отхрачването.

Фльор вади тефтера и почвай да записваш Joy
Мила лек път и хубаво време от сега ти пожелавам Hug

Кате   Hug тоя обрив ще ви изтормози,но дано поне се повлияе пак бързо
и да не се тормози мишлето Hug
Сега Никол спи на повдигнато и то доста,но така е по-спокойна-това е по съвет от доки.
Ако се наложи ще си спи так само и само да е спокойна.

ПС.При нас пече слънце и май не е студ,ама ние ще падим къщата докато се оправим.
А снощи се чух със систъра и ми каза,че при тях е 20гр и са по тениски,
при което аз щях да си ръпна Г... от яд Laughing

# 221
E, вече и ние се присъединяваме към отбора на кашлещите бебчовци. Гадно smile3518

# 222
  • Варна
E, вече и ние се присъединяваме към отбора на кашлещите бебчовци. Гадно smile3518

Ееееееееееееееееее, аман вече. Кво им става на тия дечица бе? ooooh!

# 223
Охоооо
Тук стана пълно с новини. Болните дечица да оздравяват по най-бързия начин! Ще видите, че като им вържете по една мартеничка и ще се оправят нещата веднага.

Пуканка, пожелавам ти добрата новина да си остане добра и догодина да се радваш на още един член на семейството си.

Параход, дано те е поотпуснала болката, че като знам какъв ужас е и искрено ти съчувствам!

Не знам, но направо ми настръхва косата, когато чета за болни бебоци. Моля се да оздравяват всички и да има все добри новини във форума.

Четири почивни дни и май всички заминаха нанякъде. И ние ще се възползваме, така че ви пожелавам весел уикенд!

# 224
Здравейте,мами!
Пуки, стискам палци всичко да се развие така, както ти искаш. Praynig
В сряда ни биха Пентаксима и така се загледахме в говорещото педи,че гък не каза моята буболечка.Докито веднага ни похвали.
Вече сме 7 кг и 66 см.
Казаха ни да почнем на обяд пюре от варен картоф,1/4 жълтък,сиренце и 30 мл АМ и да е рядко като боза.

Общи условия

Активация на акаунт