ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
Пуки  Hug Надявам се всичко да се подреди както ти искаш.

# 181
Пуки, честито! Винаги съм се възхищавала на майките с породени дечица. Няма нищо по-хубаво от това, децата да си растат заедно и да са си близки.  Peace Успех, дано всичко да се нареди при теб.
И да се похваля, Вероника се обърна цели два пъти. От корем по гръб.  Laughing

# 182
Да се отчетем от днешната консултация тежим 7.000кг и дълж.61,ваксината мина добре с малко рев smile3518

# 183
Пуки, браво на вас!!!
Дано докторите ви разрешат, ще стискам палци!!!

Боже, ама природата си знае работата, виж как лесно ставали нещата, а?
Поздрави отново и пий си фолиевата киселина за всеки случай   bouquet!!!!

П.П. Вики вчера демонстрира такъв рев и нонстоп сукане от 6 до 9 вечерта, че аз нещо психясах и почти се отказах от партито... ще видя как ще е днес и ще реша в последния момент... тъкмо бях избрала в какво ще наконтя едра снага, ама нейсе...

# 184
Честит рожден ден на Барзова! Здраве и щастие на теб и цялотот ти семейство!
Неди, бързо оздравяване на Никол! И Митко покашля, но май е само когато иска внимание ooooh!
Каква хубава новина, Пуки. Върна ме една година назад в спомени блажени... Стискам палци всичко да е наред.
Днес ходихме в лабраторията да вземат венозна кръв на Митко заради евентуален рахит, пък и в шестия месец се полагало профилактично кръвна картина. Геройски се държа миличкият, бързо, бързо му премина, но цял ден е един кисел. Чакам да ми донесат контейнер за урина специално за бебета и нея ще изследват.
Тук има много сняг и до първа пролет едва ли ще се излиза с количката.
Приятен уикенд, даже цели два с почивните дни!

# 185
  • Бургас
Върнахме се от доки-ударха ни един Урбазон -малко ревахме.
Сега капен Коларгол и продължаваме с Синекод-а.
И да правим инхалации с гореща вода и сода за хляб.
Качила е 300гр и 3см.,но мен ме съмняват и двата резултата,
защото тя не спря да се дърпа и върти и да си свива крачетата Simple Smile
Но за протокола се водим 6450гр/това с дрехите,затова аз казвам 6300/
и 66см.
Доки каза,че може да давам вече зеленчуково пюре  или каша,
но препоръча каша от ориз и царевица Peace
За седенето каза да я подпирам но за кратичко
и чак след 6м навършени да я оставям за по-дълги периоди.
Та от нас засега торлкова Simple Smile

Софко дано е било само за вчера това"приятно"поведение"
на принцеса Вики и да успееш да стигнеш да партито Hug

Пате брава за Алекс ,то не може без малко сълзи в очите Heart Eyes

# 186
Неди, и на нас ни казаха първо с кашичка, оризова. И нас така с дрехите ни мериха)))) било студено и смъкна набързо 200 грама, викам егати дрешките много тежат)))

# 187
Неди, и на нас ни казаха първо с кашичка, оризова. И нас така с дрехите ни мериха)))) било студено и смъкна набързо 200 грама, викам егати дрешките много тежат)))

Мери го само по боди. Аз така правя и нищо не смъкваме. 200гр е ужасно много за бебешки дрешки.

# 188
Дрешките не тежат 200 грама бре Grinning И аз не обичам да ми я събличат, та преди време премерихме - тънко боди плюс пресен (в смисъл сух или почти сух) памперс - 80 грама.

Ариана, мерси, че попита. Оцелявам трудно, на 10-дневен (засега) курс с антибиотик съм, другите лекарства ги спрях веднага след най-тежката криза, борим се за кърменето. Дъщеря ми явно усеща колко е тежко положението и стачкува, изгоних таткото на дивана, за да я храня по-често нощем (че тогава е спокойна), а и не съм я извеждала вече от седмица с тия тежки болести.

За октомврийче 2009  newsm44
На печелившите - честито!

# 189
в къщи е някакъв ад-реве това дете та се къса,дави се не може да с поеме въздух,в следващия момент ми се смее ще полудея

МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ С ПАРАЦЕТАМОЛ ЛИ СЕ МАЖЕХА ВЕНЦИТЕ И КАКЪВ??????

НЕ МОГА ДА ВИ ЧЕТА СЕГА ЧЕ НЕ ЗНАМ ДО КОГА ЩЕ СПИ СЛЕД 3 ЧАСОВО ИЗТОЩВНИЕ Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 190
Бебешки Панадол,

другият вариант са специализираните за зъбки - Дентогел, Калгел, Пансорал...

# 191
  • Варна
Цитат
Върнахме се от доки-ударха ни един Урбазон -малко ревахме.

Това защо? Нещо съм пропуснала. Rolling Eyes

Да благодаря на всички,то след толкова стиснати палци няма начин да не протече всичко добре. Hug
Като отминат проблемите с Дани ще тръгна по моя въпрос на лекари. Днес горкото му сложиха абокят.Ще стои с него 7-10 дни.Не съм го чувала сборно за 4 месеца да реве толкова,колкото днес. Почнаха антибиотик.Понеже съм адски нахална си издействах да не стоим в болница, а да ходим и да се връщаме 2 пъти дневно.Лекарката първо каза че неможе,ама я разубедихме.Накрая чак ме пита ква зодия съм,че съм толкова пряма. Като се знае Близнакова какъв чешит е, чудя се чак че я убедихме, и то без обяснения много.Снощи и предната вечер съм спала по 1 час, през деня няма време,надявам се антибиотика да подейства бързо и да поспя поне утре вечер. Tired

# 192
Чудих се, чудих се, ама накрая викам ще Ви се похваля  Embarassed. Моя син Вики ще го дават по БТВ на 03.03. на концерта на Тоника, защото свекър ми преди време е свирил с тях
Айде похвалих се. Пожелавам на всички приятни празници, на всички болни бързо да оздравяват Heart Eyes

# 193
  • Варна
Чудих се, чудих се, ама накрая викам ще Ви се похваля  Embarassed. Моя син Вики ще го дават по БТВ на 03.03. на концерта на Тоника, защото свекър ми преди време е свирил с тях
Айде похвалих се. Пожелавам на всички приятни празници, на всички болни бързо да оздравяват Heart Eyes
smile3521 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001

# 194
  • Бургас
Пуки нощес направи пристъп и при доки пак и затова Sad
и Финестил ще пием 3х6капки, за да се застраховаме евентуално.

Ками браво-ще се хвалиш -много ясно Hug
Дано не забравими га зяпаме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт