ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 186
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
 Здравейте  от едно недоспала мама и едно  ревящо и пискащо бебе!

Малък ужас ... тези зъби ще ме довършат .Малкия пищи и реве нон стоп newsm61.Ле-ле не е бил такъв от както минаха силните колики.Няма спане ни  през ноща ,ни през деня .Колко ли  ще продължи това...

# 76
  • Бургас
Тинти много е сладка ей тук е малко пухче и ще и изам сладкото тумбаче Laughinghttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=346269&pid=10757069

Ради дано издържиш на напъна Hug
предполагам че е някакъв скок в разтежа  искоро ще отмине.

ТВ-то в сполнята работи денонощно и Никол сама си решава да гледа или не Laughing

Никозииииии Hug ще минат не бой се Heart Eyes

# 77
Гледането на ТВ обсъждате. То че не е полезно е ясно, ама и че децата ще залепнат за телевизорите след някоя годинка също е ясно. На Миро в саята няма телевизор, има в нашата спалня, където го храня. За сега не съм забелязала много да се заглежда, а и телевизора му идва малко далечко и си мисля че не го вижда особено.

# 78
  • при любимите ми хора
Mагдалена ,все към ТВ-то я влече.Както и да я сложа  и където и да я сложа в стаята,вратлето й  се извърта моментално.

Тинти–16   welcome

За сядането,малката не се натиска да седи ,нооткакто се научи да се обръща,немога да я накарам да лежи.Все по корем иска да е ,независимо ,че главата й понякога натежава и забучва нос в леглото. hahaha

# 79
  • Варна
Благодаря на мамите, които ми отговориха за ортопеда Hug
Добре дошла и на новата мама, въпреки че и аз съм нова Heart Eyes

Относно гледането на ТВ- ние не можем да се храним на пуснат ТВ- то почва едно въртене, едно кокорене, просто гледа като хипнотизиран. Оставям го малко да погледа докато съм на компютъра Mr. Green, иначе не мога да седна.

# 80
Да споделя и аз за ТВ-то.
Много обичаме рекламите и като почне мелодията на рекламите на Фокс-а се върти но всички страни за да го гледа!!! newsm53

# 81
  • Бургас
Тинти и Никол е фенка на рекламите.
Снощи реве та се къса и в един момент почват рекламите
и нашта се ухилва до ушите и гледа умно,
но в момента в който свършиха и пак рееееев Laughing
И с баща и търсим реклами къде дават Laughing

# 82
И аз да споделя за ТВ. Има в стаята точно срещу неговата коша - и започна да неможе да заспива от него и аз му сложих на пръчките обиколника и така.Иначе като сме в хола го слагам с гръб към телевизора е то е едно върте имам чуството че си извива главата на 90 градуса #Crazy

# 83
Tinti_16, добре дошла отново! Ето че бебетата, родени на 24 септември, се увеличават. Освен записаните в табличката колко още имаме? Дайте да ги преброим и да кандидатстваме за приз Laughing (бел. ред. едва ли ще са повече от родените на 10 окт. -цели шест...)
Мацки, много ми пада косата, иде ми да се подстрижа късо. Дайте рецепти против косопад.

# 84
Здравейте.Напоследък нямама време да пиша и чета.
Ние сме добре тежим 7 кг и 65 см само 650 гр сме надали за което съм доволна че много надавахме и минахме малко на диета.
Бързо оздравяване на всички мамчета и бебчовци Hug
Напоследък бръмчим с устата и много викаме .Особено ако лапа чесалките така им се нервира и крещи че направо ще углошея.
От другата седмица почваме да се захранваме със зеленчуково пюре по препоръка педи, имали други които са започнали така а не с плодово, педката ми каза че плодовите образували повече газове.Ще давам ХИПП.
Нубава вечер, да се стопля пак та да излизаме.

# 85
Нинка  и ние започнахме със зеленчуково пюре по препоръка на педито и не съжелявам!
Сега си ги хапва с удоволствие на обяд а пък плодовите не ги харчим много най-много по половин да изяде за следобедна закуска между храненията.Ние имахме ужасни колики и затова тя ни препоръча да азпочнум със зеленчук. А от вчера почнахме и кашите.

# 86
Нинка, и аз ще започна захранването тези дни със зеленчуково пюре. Взела съм на Хип и Гербер, а картофеното ще си правя вкъщи. Имах намерение да започна по-рано, обаче малкият се разболя и трябваше да мине време да оздравее и така. Освен това мислех да приготвям всички пюрета, но... вероятно няма да успявам. Когато мога, ще ги правя. Иначе ще давам готови. А и педиатърът ме посъветва поне в началото да давам готови пюрета, после може и на кухня да се запишем. Времето ще покаже.
Между другото, много майки-октомврийки ще започнат или вече са започнали така, но покрай всички изписани обиди и спорове за "няманищо", вече повечето едва ли ще напишат нещо смислено тук. Това са ми наблюденията напоследък Confused

# 87
  • Варна
По повод захранването- ние също ще започваме със зелемчукови на HIPP, след това каши и най- накрая плодови пюрета. Препоръчаха ни това, тъй като е с алергия.

# 88
Tinti_16 тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346269&pid=10757071 Kristiqna е сладурана може и сама да се храни newsm73 ,по въпроса със телевизията Александър много обича да гледа Бон Апети и му се  newsm44 ,а за зеленчуковите още не сме почнали но мисля от начало да са домашно приготвени  newsm10

# 89
  • Пловдив
И аз ще почвам другата седмица, ако Милен се оправи със зеленчуково пюре. Ще процедирам като Барабина, ще правя картофеното, другите ще купувам.

Общи условия

Активация на акаунт