ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро.
Беше ни на гости една септемврийска дама.Ужасно сладка, с бузи и устнички като розичка.Сложихме я да легне до Жожо и тя веднага се извъртя към него и го хвана за елечето да не й избяга.Бърбореше през цялото време, а нашия лежи и не мърда.После се оригна два пъти- да се разбере кой е мъжа в къщата и от него толкоз.
e_kateto , мога само да ви пожелая много бързо да се оправи бебенцето, много ми домъчня.
Весел ден на бебета и мами.

# 61
  • Бургас
Ел я покажи снимки да видим двойката сладури Heart Eyes

# 62
Добро утро от мен.
Кате дано бързо да се оправи детенцето  Hug
Деним За ваксината -  моята седи от 1м. в нашия хладилник, само знам че преди да се постави трябва да стои 1ч. на стайна температура  Peace
Неди няма да се разболяваш ей  Naughty
За сядането ортопеда каза към 6 месец да се поставя да сяда, преди това ако е в седнало положение да се придържа под мишниците, така че тежеста му да пада върху ръцете Ви /ако ме разбрахте какво искам да кажа  Embarassed/ Иначе в момента може подпрян на възглавница за кратко.
Моя бебо като е облякан трудно се завърта, но като го съблека да му сменям пама или да го къпем едно въртене пада за секунди се е обърнал от гръб по корем, обратното по не му се отдава.  hahaha
Телевизията и на нас ни е любима, ама гледам да не го включвам много TV - то. Иначе гледа в захлас часовника на микровълновата, голяма занимавка.
Петето и аз вече като чуя НОИ и се вбесявам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Да ви кажа, вчера майка ми звъни по тел. и ми обяснява как е купила мартеници за децата със Спайдърмен и Човека паяк  Joy Joy Joy. Снощи пристига и носи една мартеница с Батман и една с Костенурките нинджа  Joy Joy Joy

# 63
  • Бургас
Ками огън е майкати Laughing
пък как ги разбира героите Laughing

# 64
Аааа забравих да спомена, не ни дават да гледаме ТВ. Не само заради очите и петоварването на впечатлителните им мозъчета, но имало опасност като тръгнат на училище да имат проблем с концентрацията.
Това много ме изненада. Обясни ли лекарят защо? Много ми стана любопитно каква е връзката между телевизора и концентрацията.
Вкъщи телевизорът се пуска само когато малкият не е в стаята. Иначе се върти, усуква, очичките му все там са залепени. Правя го не защото някой ми е забранил, а защото мисля, че така е правилно. Забелязала съм, че когато се втренчи в екрана, не премигва минута, че и повече. А аз с моята професионална деформация... все пазя очите.

# 65
  • Пловдив
Айде, и мойто търтейче вече се върти самичко.

# 66
  • София
Ами за ТВ обясни, че от малко детето все превключва между това, което става на екрана и това което се случва в стаята и така не може да се концентрира. Явно може да стане хронично. Аз по себе си съм забелязала че е така. сестра ми пък може да учи само на ТВ и то не особено успешно в запомнянето и разбирането. Сигурно не е задължително да се случи при всички деца (така както не на всеки ще му се развали зрението от ТВ) но има опасност. Другата педка беше казала след 2г. да й даваме да гледа детския канал.

# 67
  • Бургас
   Мая ха честито -супер гоцко Laughing

Майлили аз също уча на някакъв шум-ТВ или радио,но на мен товиа ми помага да се концентрирам newsm78

# 68

Майлили аз също уча на някакъв шум-ТВ или радио,но на мен товиа ми помага да се концентрирам newsm78[/color]

И на мен Peace

Майлили мерси за разяснението!  bouquet

Кате, дано бързо се оправи детенцето ти Hug

# 69
Здравей те сега се прибрах от медицинска академия изписахани мазила и сига го почвам.Много мерси за съчуствието и на Енигма и на Цвети за информацията на ЛС. Надявам се скоро да имаме резултат докт. каза че до 3-4 дни трябва да се изчисти- дано Praynig

# 70
Здравейте, момичета!!!
Аз също съм мама октомврийка . Писах при вас , когато всички трепетно очаквахме появата на малките съкровища!  ylinfant
Не съм писала много отдавна, но темата понякога приличаша на бойно поле и затова!!
Надявам се да нямате нищо против, че се включвам отново късничко при вас!
 smile3525
За протокола - мома Кристияна се роди на 24 септември с размери 2,900 кг и 51 см в Майчин дом Варна. Вече сме 6,200 кг и 64 см/това от консултацията на 03 февруари/. нямахме успех с кърменето, въпреки огромното ми желание/след усложнения от секциото, кърмата ми намаля и направих мастит/. Но здраве да е !!!

# 71
  • Бургас
Тинти най-накрая се престраши Hug
Ние сме гоини и добрички,но понякога ни хващат лудите Laughing
Честита 5-та месечинка на Криска макар и със закъснение  bouquet

Кате и да кажеш как се справяте с лечението Hug

# 72
Наистина това с ТВ е доста интересно.В  спалнята ТВ работи постоянно ,но не давам на малката да гледа.Въпреки,че очичките и го търсят.Отгоре му слагам пелена или вестник та само да има говор и да е шумно в стаята ,че иначе няма влизане или излизане като спи , а тя спи на телевизор.
Ноща мина спокойно въпреки опасенията ми.Сега сме на ръце и такаааа.
После пак.
А БОЛНИЧКИТЕ ШУШОНКИ БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВЯТ Hug

# 73
Здравейте момичета.

Малкият цока по 9-10 пъти на денонощие и аз се като  Shocked
Незнам още колко ще издържа.

Иво също много обича да зяпа в ТВ-то, гледам да не му позволявам много, но да
си призная понякога го оставям нарочно, за да си отдъхна за малко. Явно съм лоша майка.  Sad

На болните бебоци и майчета бързо оздравяване.  Hug

# 74
Ето малко снимки на моето момиче
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346269

Общи условия

Активация на акаунт