След тези сладки не знам как ще заспите тази вечер, ноо не може да ми откажете.. нали днес чукнахме 4 месеца 
Цони, ако имаш някакви притеснения ще ги споделиш с ортопеда и той ще погледне ... поне с Райков беше така

Почна Шампионска лига

- мен ме хвана шибания грип и тея дни едвам смогвах с домакинската работа,а и Камо като гледа че не ми е добре като че ли на пук ме накара да го държа на ръчички по цял ден,но за мое щастие днес съм по-добре!
ако се разчита на тях трябва да си гледаме децата като едно време и пак няма да се справим.

Лека и мека
. Вчера не можех да мръдна изобщо. Добре че почнах веднага лекарства, че днес е малко по-добре. Хубаво че дребното ме слуша, че иначе щях да закъсам много. Чакам с нетърпение почивните дни, че мъжа ми като си е в къщи много ми помага

Гукането остана само за мама, когато иска да ми каже нещо нежно на ушенце 

Днес просто се разтопи от щастие
Отдавна се хили с глас, но толкова дълго като днешното кикотене не е било
Смяха се, скачаха, плюха и резултатът е - превъзбудено бебе, което заспа чак в 23 ч (а обикновено до 21 ч вече сън сънува)... 

, ама няма как, че искаме да си осветим апартамента, а вече 8 месеца сме в него и не сме ги свършили тия работи. Първо отлагахме заради работата, после се роди бебко и така си остана, ама вече не мое да се трае...
, по цял ден вика (направо ме е срам от комшиите вече, ще си помислят че го колям тва дете, а той от кеф крещи
, обаче се опитва да лази като е по-корем, даже се премества 10-тина см напред вече и после му клюмва главата, защото се изморява. А и много му се иска да седи седнал и като го подпра лекичко на възглавничка, направо сам си се изправя, но още не му давам да седи седнал, защото ортопеда ми каза, че е най-вредното да се слага детето да седи, ако то само не си се изправя от легнало положение, и нямало дете което да не е седнало, пролазило и проходило само! ако си го оставя сам ще си му дойде времето. 

че някои неща бебето може да прави преди стандартната възраст-в този случай не бива да го насърчаваме, но не бива и да му пречим да го прави, защото бебето стъпка по стъпка трябвало да усвоява нещата, и не бива да пропуска някаква стъпка, защото това по-натам можело да доведе до проблем-например да ходи, преди да е усвоило лазенето. Цитирам по памет, не са мои думи

/

дано намерите добър лекар и да отшуми ,че е ужасно