ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 30

А скъпото от седмица- две спря да гука и само ръмжи- издава едни такива гърлени звуци. newsm78 Някое друго бебче да е проръмжало?
[/quote]

Peace ние сме същите, както и изключително пищене.. ooooh!. Ръмжи също като меченце или теленце...

Параход оздравявай бързо, че Мартеничка има нужда от силна мама... Hug

Неди ,Мая тези болни калпазанковци защо така ви тревожат....надявам се колкото може по-бързичко да се справят с настинките... Praynig

# 31
Oле Параходчеееее! Много ти съчувствам! Не ти стига "веселото" раждане ами и това! Бързо да ти минава ти пожелавам! Hug
Ева също има повечето от тези симптоми на рахита, които описа мама на Хриси. Ходила съм на ортопед и всичко ни беше ок.
Дентогел значи... Ще го пробвам и аз, че снощи имахме ужасна криза! Ева врещи и си пъха ръчичката в устата едновременно. По-зле и от коликите беше. Накрая не издържах и и намазах венците с панадол, че нямах друго под ръка и веднага се успокои. От трън на глог братче! Нема почивка!

# 32
# 33
Здравейте майчета, за кожните проблеми да споделя след консултацията.
В петък не издържах и купих кремчето на д-р Тайс и днес бузките са почти ок.
Лекарката каза, че често се появяват обривчета по бузките и щом почти са добре
не е нещо притеснително.Мисли, че е от някаква материя или козметика и продължавам
наблюдението.Като мерки сме 8кг и 70см, няма да давам каши и кисели, за да запазя
кърмата.
Може би трябваше да ви кажа първо, че са ми превели майчинството - пожелавам
на всички да го получат днес.
На Параход и болните дечица бързо оздравяване.
Знаете ли какъв невероятен ефект има филмчето "Цар лъв" върху бебетата - по-точно
музиката гледа като хипнотизиран.

# 34
  • на Земята
 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501

Скъпи съпруже,

Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.
Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.

Миналата седмица, когато се прибра от работа не забеляза, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не мо докосна. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш, което и да е от двете няма значение.

П.С. Ако се опитваш да ме намериш, недей. С БРАТ ти се преместихме в Западна Вирджиния. Приятен живот!

Подпис: Бившата ти жена

Отговорът:

Скъпа бивша съпруго,
Твоето писмо е най-хубавото нещо, което ми се е случвало през последните години. Наистина бях женен за теб седем години, въпреки че може да
поспорим колко добра съпруга си била.
Гледам телевизия, за да заглуша постоянното ти мрънкане (но не помага).
Наистина забелзах, че си се постригала миналата седмица. Първата ми мисъл обаче беше, че приличаш на мъж, а майка ми ме учила “когато не
мога да кажа нещо добро, да замълча”. Когато сготви любимото ми ядене, явно си ме объркала с БРАТ ми, защото не ям агнешко от седем години.
Отидох да спя, защото етикета $49,99 на новото ти бельо още стоеше.
Молех се да е съвпадение, че брат ми ми взе $50 назаем същата сутрин.
Въпреки всичко това, аз още те обичах и смятах, че може да го преодолеем. Затова, когато разбрах, че съм спечелил 10 милиона долара от тотото, напуснах работа и купих два билета до Ямайка. Когато се прибрах обаче, теб вече те нямаше.
Предполагам, че всичко си има причина. Надявам се да получиш това, което винаги си искала. Адвокатът ми каза, че благодарение на твоето писмо няма да получиш и стотинка от мен.
П.С. Не знам дали съм ти казвал, но брат ми Карл, всъщност е роден Карла. Надявам се това да не е проблем.

Подпис: Червив с пари и Свободен

# 35
  • Бургас
Шики майка ми казва че една жена като стане майка и от този момент нататък я чакат най-прекрасните моменти ,но и най-страшните-притеснения за дететто и Simple Smile

Пепи ей сега ще дръпна Царя и ще видим влиянието му в/у пикличката Peace

Покджей оправи ми настроението Hug

# 36
Покджей, тук малко стил а-ла "Грозната Бети" Simple Smile Яко е!

Пароходчик, какво стана така изведнъж с теб?... Много гадно!  Rolling Eyes Поне АБ са съвместими с кърменето, надявам се... Лежи се доколкото можеш и дано бързо минат силните болки  Praynig

# 37
И аз малко да ви развеселя, може и да сте го чели..
Имах рожден ден... Събудих се сутринта загледах очаквателно жена ми , но
очевидно беше забравила...
Децата също бяха забравили...
Представете си с какви чувства отидох на работа. Но когато влязох в кабинета си, секретарката Юлия ме поздрави нежно:
"Добро утро шефе, честит рожден ден!"
И аз се почувствах доста по-добре и отново хвърлих на Юлия оценяващ поглед.
Някъде по средата на деня Юлия се приближи към мен и ми каза с чувствен глас:
"Шефе, навън времето е чудесно, хайде да отидем заедно на обяд! Все пак имате рожден ден".
И отидохме.
След третото мартини Юлия ми каза отново с чувствен глас:
"Шефе, елате у нас на гости. Няма спешни задачи в работата, а вие имате рожден ден!"
И ние отидохме.
Когато стигнахме, Юлия ми прошепна в ухото:
"Шефе, седнете на дивана, а аз ще отида да облека нещо по удобно!"
И тя излезе от стаята.
След около 5 минути вратата се отвори и влезе Юлия с торта, а след нея моята жена, децата, родителите, тъщата и тъста, колегите, приятелите и много други.
А аз седях на дивана...
Гол...

Параход дано се оправиш бързо

# 38
Стари, но златни! Joy Kamence, pokjei, благодаря!

Параходе, прегръдка и дано скоро се оправиш! И аз се надявам антибиотика да е съвместим с кърменето...

Дентогел на Бочко ли бил? Не знаех.

За ръмженето - ръмжи, да. Всъщност, по-скоро мучи като малко теленце, но е на моменти. Понякога започва да ми "обяснява" нещо, много е смешен, гримасничи, вкарва и интонация. Друг път ми се кара, ама направо ми вика. Предполагам сега открива възможностите на гласа си. При всички положения е много сладък Heart Eyes Днес докато чакахме пред лекарския кабинет се "заприказва" с друго детенце, което също беше там. Много бяха смешни. Другото дете нещо мрънкаше на майка си, нашият го гледа и му "говори" - ауу, агууу, ей ю!...  hahaha Контактен тип Party Гледаха се като котараци Simple Smile

# 39
Здравейте и от нас.
Снощи малата ни изкара от кожата ни.Такъв рев ,такова чудо...нямам думи милата се здра от рев.Така и неразбрахме какво и е #CrazyНямаше температура ,намазах и венците с гелче за,но пак си беше доста кисела нищо не я умири.
Днес ни сложиха Пентаксима и се държа , като герой само накрая се стресна от сестрата и малко се размрънка ,но мина доста бъро.За протокола сме станали 6.050кг и 68см.Слаби и високи Joy,то направо и се броят ребърцата на милата ама доки каза ,че е добре само 0.400гр е качила за 1месец.
pokjei , Kamence  Joy Joy Joy
За цикала се присетих аз моя вече идва на 25дни ,което при мен досега не е било,а и вече не са тези кошмарни болки ,които бяха преди да родя.Надявам се така и да си остане Praynig,че иначе не се издържаше от болка.
 Ади неиска да се обраща сама само ако и помагам ,иначе си пада малко мързеливичка,но пък неспира да ритка и мята ръчички.
Параход  Hugопрабяй се.
Клопчето е страхотно  bouquet
Това засега е от нас .Приатна вечер

# 40
Смешки,смешки.

Параход,мога да ти препоръчам чай от липа.И стоплена бира с изстискан лимон.На мен ми помагат.А също пия и неоренал за профилактика.Сега докато кърмиш обаче недей.Макар,че ми го изписаха докато бях бременна,не пречело.

Момичета,гледахте ли миналата седмица репортажа за изоставените дечица в родилните домове по новините?Много ми стана жал-те са същите малки душички като нашите бебчета,само че имали нещастието да се родят при грешните хора.Само като се сетя как ги гледат по домовете-сигурно 1 лелка се пада на 20 бебета.Представяте ли си как им пеят и им говорят,как ги къпят всеки ден и ги изкарват на разходка,как седмици наред мислят с какви пюрета да ги захранят и защо не акат всеки ден.
А колко бездетни семейства искат деца и не могат да осиновят заради тромавата ни система.През това време тези мъници растат като саморасляци без внимание и любов.Много ми е мъчно.
Има ли някоя от вас която да е правила нещо за такива дечица-да сте дарявали нещо,да сте ходили в някой дом.На мен много ми се иска да направя нещо за тези нещастни дребосъци.Дайте идеи.

# 41
  • София
Нямам много време да пиша, ама викам да се отчета след прегледа - доки много подробно ме разпит за начина на живот който водим, направо като на интервю бях  Mr. Green Ама хубаво е да е толкова подробен. Каза да си избия от главата че нещо аз съм виновна за обрива й. Щото си мислех че е от един шоколад дето ядох. Приличало на обрив от прегряване. в къщи да сме държали детето на 19 градуса. А у нас без парно зяла зима е 22 градуса и аз кукувицата пуснах тази седмица парното да бичи на 3. Явно се е препотила. За всеки случай трябва да сменя праха за пране (купих персил сенситив), да плакна прането 2 пъти, да носи само бяло долно бельо, да я мажа 2 пъти на ден с крема на д-р Тайс с нахткерцен. Захранване след 6 навършен месец, по-рано не препоръчва особено в нашия случай. Успокои ме за гъбите в окото. Абе с две думи, лекуваме се и му се обаждам след няколко дни да докладвам. Много време ми обърна човека, даже обсъдихме много други проблеми около отглеждането на детето (може да я слагам седнала в скута ми и изправена на краката й но не за дълго, щом детето го иска да не го ограничавам). Ох, май друго не се сещам.

Праход, аз изхвърлях камък точно преди да забременея. Много се измъчих тогава, но най-много ми помогнаха едни китайски билки, направо се разтвори камъка, изтече като брашняна вода (аз нали все го чаках в чашка  Whistling ) и се свърши. Дано се оправиш бързо.

# 42
  • на Земята
Смешки,смешки.

Параход,мога да ти препоръчам чай от липа.И стоплена бира с изстискан лимон.На мен ми помагат.А също пия и неоренал за профилактика.Сега докато кърмиш обаче недей.Макар,че ми го изписаха докато бях бременна,не пречело.

Момичета,гледахте ли миналата седмица репортажа за изоставените дечица в родилните домове по новините?Много ми стана жал-те са същите малки душички като нашите бебчета,само че имали нещастието да се родят при грешните хора.Само като се сетя как ги гледат по домовете-сигурно 1 лелка се пада на 20 бебета.Представяте ли си как им пеят и им говорят,как ги къпят всеки ден и ги изкарват на разходка,как седмици наред мислят с какви пюрета да ги захранят и защо не акат всеки ден.
А колко бездетни семейства искат деца и не могат да осиновят заради тромавата ни система.През това време тези мъници растат като саморасляци без внимание и любов.Много ми е мъчно.
Има ли някоя от вас която да е правила нещо за такива дечица-да сте дарявали нещо,да сте ходили в някой дом.На мен много ми се иска да направя нещо за тези нещастни дребосъци.Дайте идеи.

Ох, и на мен ми е много жал за дечицата. Никой не може да замени майчината ласка. Такива майки направо не знам какво да ги направиш.Те явно са без сърца.
Да съберем парички,но за кой по-напред не знам?! newsm78

Параходче,оздравявай! Hug

# 43
Алисче, как се потвърждава диагнозата АД? Май няма изследвания за това  newsm78
Ами като ти го кажат педиатър и двама дерматолози, би следвало да е потвърдена. За тестове е още рано, след 1 год. се правят, но те са по-скоро за алергии, съпътстващи и усложняващи дерматита като отключват кризи. При нашата възраст може само да има съмнения от наблюдения на майката кога се появяват обривите. За нашите все още не знам от какво изникнаха, не са изчезвали вече 2 мес., просто избледняват почти до изчезване и пак се обострят незнайно от какво. Наблюдавам, мисля и нищо  Confused. Или трябва време, или смяна на лечението/диагнозата. Майли, ти си писала докато се изкажа. Добре, че е само претопляне при вас, при нас за жалост не е. Баткото имаше такива обриви като бебе през лятото и знам как изглеждат, различно е.

За НОИ щях да ви казвам, в петък бях там по повод неразбории и бяха в началото на обработване документите за 410-дневния отпуск с новия софтуер. Така че е нормално сега да започнат преводите. А нас какво ни сполетя. Някоя блейка е въвела в Национална база данни детето Светославова вместо Светозарова  ooooh! и сега ни въртят, понеже всички институции оттам черпят данните и правят справки. Добре, че служителката в НОИ е забелязала и ни сигнализира, докато е минало сравнително кратко време от раждането. Ще ми забавят и парите докато изчистят проблема.

Ринти, до ръмжене не сме стигнали, измайсторява си най-различни нови звуци, кефи им се по седмица и после хайде следващото  Simple Smile

Цони, ортопеда преглежда само ставите, поне това наблюдавах. Стъпалата на Мира са прекалено пухкави, за да забележа плоскостъпие. Не е ли рано за това?

Вижте   описани и показани упражненията от списъка на Мая . Рефлексното пълзене по Бауер , за което скоро говорихме (най-долу на страницата)  . А    тук   описват гимнастиката на 3-6-месечно бебе.

Мис, най-добрия вариант според мен е да се гледа някое детенце в семейството като приемно, но процедурата е толкова тромава, че трябва да си върл ентусиаст да оцелееш до края. Финансова помощ рискува да се изгуби по пътя към и в домовете, а посещенията там едва ли са достатъчни. Супер тъпо е да молят циганките и мърлите да си вземат изоставените деца, най-добре е веднага да ги дават за осиновяване, семействата чакат на опашка. И тук държавата ни се е о..ала. Домове за изоставени деца не трябва да има  Crossing Arms

Параход, хайде да минава, че много боли   bouquet

Моята беболина пък гледа втренчено Отчаяни съпруги. Жена  hahaha

# 44
Здрасти и от мен,

крада малко работно време да мина през темата и да ви кажа здрасти. Не съм чела много, затова няма да се обръщам поименно към майките - надявам се само всички бебчета, които имат проблем да се оправят (Неди, Мylili) и Параход да и минава бързо и бес много болка (то май няма как да се избегне, но...)

Иначе аз съм добре -  настроението е променливо, но работа почти никаква не мога да свърша - имам да чета 10000 статии и т.н. да наваксам с инфото за кризата, че иначе какви анализи ще правя?!?!?! Цедя се по 2 пъти в офиса - Бояна яде в момента 4 пъти на ден (вече знам и количеството - между 150 и 200мл). Тежи 7.7кг и е 66 см (биха и разни ваксини и на нея вчра - малкия герой се държа отлично). За шишето - не знам какво е това чудо, но си прояде бе проблем в момента в който трябваше... Милото ми дете знае, че мама ще се притеснява и иска да помага... така че онези циркове с неприемането на бутилката са минало при нас (слава богу Praynig). Какво друго да в кажа - искам да съм на вън на разходка с ев (въпреки студа) но ще трябва да почакам уикенда... най-щастлива съм защото не ме е забравила и вечер за награда получавам най-голямата усмивка и много гуш Simple Smile

Много гуш и за вас и до скоро!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт