ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 15
здравейте мами !!!!!!!!!ние днес ставаме на 4 месеца(как лети времето).почерпете се кой с каквото иска за голямото ми момче.
по случай повода правих торта БЯЛАТА НЕДЕЛЯ омазах цялата къща снощи,да видим днес какво е станало.

вчера бяхме на ортопед,много са ни добре ставите.той ни препоръча почти същите упражнения,каза за обръщането от 4 до 6 месеца индивидуално,полуседнал след 5 месец и след 6 в паяка.(естествено без да се насилва)

честито на всички празнуващи!!!!

болничките-скорошно оздравяване!!!!!!!!

# 16
  • София
 thumbsup Кали, страхотна тема   bouquet

# 17
 newsm74 е темата,а някой може ли да ме впише в НИЕ СМЕ МАМИ ОКТОМВРИЙКИ 2008,ще съм ви благодарна  Praynig

# 18
Благодаря за новата тема, kali_k!
liqnka, при Райков ли ходихте? Възхищавам ви се на всички, които намирате време да готвите засукани ястия и да правите торти(скоро гостенка при Звездев прави Бялата Неделя, но хванах предаването чак накрая...). За мен е голямо постижение къщата ми да е изчистена, банята измита, прането простряно и изгладено и да има сготвена вечеря. А уж съм оправна и домакинските задължения не са ми неприятни... Rolling Eyes

# 19
да при Райков

ама как мислиш направих тортата-майка беше в къщи да го забавлява иначе е невъзможно.а днес цял ден се опитвам да изчистя е остана само да измия,до довечера все ще успея Mr. Green

и аз тортата я гледах при Звездев,но тая дето я прави е дала много неточно продуктите-остана ми 1 купа крокан,1 сметана и една крем-ще се дебелее.......

# 20
Здравейте! Някъде имаше писано за симптомите при рахит, но сега не мога да намеря. Все се притеснява нашата докторка с този рахит, защото малкия продължава да качва по килце. и вече се замислям и аз. страхотна темичка!!!

# 21
И още нещо - оставяте ли бебоците да спят по корем? Малкия откакто се обръща все по очи иска да спи. А като му писне започва да пъшка, защото не може от корем по гръб сам.

# 22
  • Варна
Относно рахита бях чела, че се прави някакво изследване, не се установява само с преглед, ама а де.. толкова помня. А симптомите, които Хриси има, ги имат почти всички деца, така че не се стряскайте излишно  Peace.

# 23
  • Бургас
Пате незнам кой може да те включи в списъчето newsm78
То и доста от новите мами ги няма там.
Мисля,че Инчето го прави,но кой има достъп за да го допълни не съм много сигурна.

Велина не мисля,че е проблем освен твоето разхождане за да го обърнеш.
Племенника спеше предимно по корем  Peace

# 24
  • Варна
Искам да попитам мамите, които са ходили на преглед при ортопед, дали се преглеждат само тазобедрените стави или и ходилцата. Питам, защото ми се струва, че на моя син стъпалцата са му плоски. При вас как е?

# 25
  • Варна
И още нещо - оставяте ли бебоците да спят по корем? Малкия откакто се обръща все по очи иска да спи. А като му писне започва да пъшка, защото не може от корем по гръб сам.

Ми той вече не заспива по гръб, само по корем. Скоро явно ще почне и сам да се върти от корем по гръб, голям е майтап като почне да го вири това дупе (надига се с крака и става като мостче).

А как ни морят тия зъби, не е истина. Като го заболят и се опитва целите юмруци да си натика в устата.

# 26
  • Бургас
Ринтинти аз мажа венците с Дентогел на Бочко и май има ефект Peace
Иначе ръцете и са все в устата и каквото добара сещо уотива там Laughing

# 27
Да ви се оплача и аз - бъбречна криза.
Изхвърлям камъчета и ще пукна от болка. Цяла сутрин по доктори, изследвания, засега съм само на спазмолитици, но май се очертава и антибиотик да ми друснат... Sick

# 28
  • Варна
Да ви се оплача и аз - бъбречна криза.
Изхвърлям камъчета и ще пукна от болка. Цяла сутрин по доктори, изследвания, засега съм само на спазмолитици, но май се очертава и антибиотик да ми друснат... Sick

Моите съболезнования... Като повечето Варненци (с тая варовита вода) знаем що е бъбречна криза.

Nedialka_81, ще му взема и аз, че дано миряса.

А скъпото от седмица- две спря да гука и само ръмжи- издава едни такива гърлени звуци. newsm78 Някое друго бебче да е проръмжало?

# 29
  • Бургас
Параход много кофти Hug
Дано избегнеш АБ

Ринти ние ръмжим Grinning
Гелчето е много хубаво,защото билково

Общи условия

Активация на акаунт