ОКТОМВРИЙЧЕТО не спира да се смее когато мама го люлее!

• 11 185
  • 251
  •   1
Отговори
# 240
Казаха ни да почнем на обяд пюре от варен картоф,1/4 жълтък,сиренце и 30 мл АМ и да е рядко като боза.
Леле, това наведнъж ли? Такава схема не бях срещала още.

Днес времето беше супер. От което намаза мама - оставих мъжете по градинките, а аз ходих на пазар. Кеффф!

Честита Баба Марта в аванс!

Да сте бели и червени, здрави и засмени! И дано болничките бързо се оправят!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 19:25 от Барабина

# 241
  • Bulgaria
Здравейте
Да се отчета от консултацията от вчера-5400кг и 62 см.Държа се като герой не усети като и биха Пентаксима.След консулта отидохме да мъжо да ми извади зъба и не съм кърмила снощи.А реших да се изцедя и какво да видя едвам 30мл Shocked намаляла ми е много кърмата аз го усещах.И мисля да не кърмя от утре ама много ми е тъжно и не знам какво да правя.Я кажете хапче ли се пие,една приятелка се стягаше в гърдите,но пак щеше да получи мастит.Педито много ме издрани каза ще кърмиш поне сутрин и вечер, за захранването след като и казах че не искам с плодово а с картоф,каза да го правя в къщи смесено с кърма и да слагам захар,да бъдело по гъсто от боза.Някой приготвя ли домашно картофено пюре? Не ми се иска да слагам захар. За бузките и каза да го мажа с Елком.Питах я за нещо друго без кортикостериорид каза че само отва било подходящо за бебета Rolling Eyes и се отказах да задавам ?
Днес я оставих на свекито за 4 часа досега не бяхме я оставяли за толкова дълго и марширувахме по улиците и си направихме и шопинг.Сдобих се с панталон и туника за 8 март.Свекър ми дал пари за мъжо за рож.ден,за зълва ми и за мен за 8ми да си напазаруваме Party и сега съм много щастлива.
Та това от мен отчетох се сега отивам да хапвам.
На болните бързо да оздравяват Crossing Arms
Не знаех че Шариз е искала да замразят,странно тя с никого не се е карала Sad
Айде лека

# 242
Хайде и аз да се запиша Simple Smile
То вече сте изписали темичката почти доакто се наканя аз да пиша ама какво да се направи...тези дни грам време не ми остана....

# 243
  • София
може би, защото все е стояла в нашата отчетна и е поискала замразяване, за да не ощетява бебчо от към внимание?!

hahaha Joy

bouquet 

# 244
  • София
в аванс

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !

любов, здраве, късмет и разбирателство!

# 245
Имам проблем и ако някой може да помогне с нещо ще съм много задължена. Миро не иска да яде мляко. От няколко дена като му дам мляко отпива 1 глътка и започва да реве. Явно е гладен защото след малко пак си пийва и като усети млякото пак рев. Аз се бях уплашила да не си е загубил апетите, ама не. Каша яде с кеф, пюренца също, но чисто мляко категорично отказва. Кажете какво да направя.

# 246
Мими може да сложиш няколко лъжички пюре в млякото.

# 247
mimisofia, съвет конкретен не мога да дам, дано Миро си върне апетита за мляко. Митко днес също е един кисел, като че ли не иска да суче, дръпне и пусне, но е гладен. Той не е захранен и няма друг вариант засега. Отдавам го на зъбоникненето, дават го като симптом намаляването на апетита наред с много  други като раздразнителност и т.н. И с приспиването днес не се получава, тъй като се приспиваме със сукане основно. Но до годинката трябва да пият мляко бебоците цели 75-80% от менюто си, поне така пише в кърмаческия.
Спокойна нощ!

# 248
  • на Земята
Имам проблем и ако някой може да помогне с нещо ще съм много задължена. Миро не иска да яде мляко. От няколко дена като му дам мляко отпива 1 глътка и започва да реве. Явно е гладен защото след малко пак си пийва и като усети млякото пак рев. Аз се бях уплашила да не си е загубил апетите, ама не. Каша яде с кеф, пюренца също, но чисто мляко категорично отказва. Кажете какво да направя.

Мими,четох за такъв проблем когато и аз имах подобен .При нас се оказа -да увелича интервала между храненията.Тогава четох много по темата.Ето от тук   
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23443.msg1302085   
 малко по-надолу.Дано намериш къде е проблема. Peace

# 249
mimisofia  и аз съм ги имала този проблем аз сменям шишетата имам и на Нук и на Авент,  като не яде от едното яде от другото, направо ме смайва. С другото бебе нямам проблем, ама аз още пюрета не им давам...

# 250
Реших да пусна нова тема, исках да е след 12часа, ама обърках бутоните и натиснах публикувай вместо преглед и не можах да изтрия
ето и новата тема

# 251
.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 15:30 от Kpuccu

Общи условия

Активация на акаунт