1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 755
  • 451
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета , съвсем се побърках с този сериал . Намерих във бокса първа серия , но е без бг суб. Дали го има някъде със субтитри . Не съм гледала началните серии . Много би ми било интересно да видя как точно се завъртяха нещата .
Първа серия със субтитри я няма още никъде. Иначе аз като изпусна серия си я тегля от тук, качени са точно сериите от Нова ТВ http://www.bgshare.com/search_show,3957,2.html

# 226
  • София
Ники  Hug

# 227
Момичета Вярка е качила 1 серия с превод на 1стр в блога.Ей момичета аз си помислих, че никой не забелязва shpono, а пък на вас чак бръчки ви излизат! Joy И понеже мисля за вашата красота, да сте ми винаги хубавки, милички и все така усмихнати ако трябва ша спръ!!!!!!!! Joy Шмети недей талка скъпа кат та види Кремчо на кея в Истанбул трябва да си убава мъри!!! Как шъ са пребориш с конкуренцията? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:37 от shpono

# 228
Aaa, shpono, недей така, продължавай с удивителните, те са ти като запазена марка Mr. Green

Много са хубави снимките - и на Бену и на Онур Heart Eyes

# 229
и аз в клуба на пристрастените -това е любимия ми сериал Heart Eyes

# 230
# 231
Добре Аленце!!!!!! Laughing А да ви питам ще се целува ли днес Онур, няма ли какво ще направи?Ще ни изневери ли с тази Ясемин?Поне да беше по убава!!!!!!!

# 232
shpono, ББ вчера погледнах от днешната серия, не няма да я целуне, ще си тръгне, но ще срещне някаква друга стара позната и ще уотиде у тях да пият и да си приказват...!!!

# 233
ма тя тая ясемин уж беше добра до онзи ден,а сега и тя помия ще почне да бълва-как се отказа да продава къщата и все при онур виси #Cussing out

# 234
Момичета Вярка е качила 1 серия с превод на 1стр в блога.Ей момичета аз си помислих, че никой не забелязва shpono, а пък на вас чак бръчки ви излизат! Joy И понеже мисля за вашата красота, да сте ми винаги хубавки, милички и все така усмихнати ако трябва ша спръ!!!!!!!! Joy Шмети недей талка скъпа кат та види Кремчо на кея в Истанбул трябва да си убава мъри!!! Как шъ са пребориш с конкуренцията? Rolling Eyes

Как, никой, не забелязва shpono?! Ммм?! Мойте бръчки да не са от това, че не те забелязвам?! На Керем, няма да му дам време, да ми гледа бръчките...  Joy

# 235
  • София
Тук ли ? bg share .

# 236
Пеперудке,ти нямаш бръчки бе мила Hug.И поздрави Керем и от мен Heart Eyes-аз не се натискам между шамарите Naughty,ама така от далече си го гледкам bowuu.

# 237
pipi06
 погледни първа страница Peace

Schmetterling
 да помагам ли в  smile3540... ако ние не се подпомагаме кой друг Hug

# 238
# 239
Вече искам да съм КОН и да ме  smile3540 Онурррр

Общи условия

Активация на акаунт