1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 746
  • 451
  •   1
Отговори
# 210
  • на морето
Отивам да наваксвам , че доста съм ви изпуснала !
Гласувах - да ревнува , Да !  Да покаже малко , че и тя има някакви ,чувства към него ....То, само с муцунки  и усмивки ...... Но да се сърди-  Не ! Той , Онур , хубаво си го каза  - че  не му даде да й обясни ... Дразни ме , че Шехи , разбрала - недоразбрала , пали на четвърт и ...беж да я няма. За каквото и да е ...
Ми ,хубаво , бе жена , айде,  за цветята иди - доди ...  Ама после , отиде да се извинява , ама видя чашите /ей, голямо куче -пазач!/ , чу за пицата  и ... Кръгом! .....
А хем Онур  я покани , ако имаше нещо щеше  ли да отвори , щеше ли да е толкова спокоен , щеше ли да я покани да влезе.... / Това ,последните разсъждения са по принцип!/ ...
Като те канят , влез ..... виж за какво става въпрос ,прецени си , пък тогава ...ако не ти отърва си ходи - ако щеш тогава и скандал дигни ... разсърди се  .....ама да има причина ...
Най -общо , според мене големият проблем при тях е ДОВЕРИЕТО !

# 211
Добро утро, сладурки!!!
Разнищихме ли ги вече всичкиииии? Не се ядосвайте на тоя и оня, нали ако всичко вървеше по мед и масло, нямаше да има филм? И к`о щяхме да пра`им, а, а?! Хайде, ще паля метлата към детската, а после ще се мятам на другата метла newsm28, че къщата ми е ...олеле малеле. Е, естествено, че ще ви хвърлям по едно око - като наркотик сте ми Mr. Green.

# 212
Тази виждали ли сте я?

# 213
Малииииииииии недей така Торнадо и без това съм със слабо сърце!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Да и без това го сънувам!!!!!!!! Heart Eyes А пък колкото до Шехи тя не помисли ли, че ако има нещо Онур въобще нямаше да и позволи да прочете картичката.В предната серия тя се обиди, че и няма доверие, а сега тв направи същото!!!!А бе няма угодия тоя Ахмед как я е търпял е дин Господ знае!!!!!!!!!!

# 214
Ммм тя многострадалната "ШЕХовева" май прочете картичката преди Онур да разбере какво е получил newsm78

# 215
shpono,със тия удивителни ме разбиваш/не в лошия смисъл,разбира се/като запазена марка за публикациите ти,много емоционална и със слабо сърце,а Hug

# 216
 Joy Joy :35 Наистина е така!Мн съм емоционална и малко ми трябва сърцето да ми слезне в чорапите!!!!!

# 217
  • София
Ммм тя многострадалната "ШЕХовева" май прочете картичката преди Онур да разбере какво е получил newsm78
Тя отвори вратата и прие цветята, той стоеше на горния етаж и и каза да провери дали имат картичка и да я прочете. Въобще нищо не се е крил в случая, Ясемин си е виновна за мен, аз бих я наскубала нея.

# 218
ЕЕ не я нападайте толкова Шехито посто се поставете на нейно място тя побесня за картичката но не за самата картичка ами защото той я излъга а той миришеше на Ясемин и тя дойде да му се извини въпреки всичко за това че се е впрегнала а той толкова притеснен че тя му е сърдита че си гугукат със Ясеминчето той да не е бавноразвиващ че да не разбира какво прави Ясемин Шехерезада нито веднъж не даде повод на Керем спомняте ли си ?  

# 219
Цитат
Шехерезада нито веднъж не даде повод на Керем спомняте ли си ? 

newsm10

# 220
  • Costa Rica
ДобрЮтро и от мен и мерси за кафенцето!

От вчерашната серия хванах само крайчето, после отидох да погледна началото на днешната и   newsm78 (не го умея номера с бб). Направо не ми се коментира.
Добре, че сте вие, та разбирам какво става. Днес пак няма да гледам. #Cussing out Защо ли някои хора си мислят, че тъпите им събрания/съвещания са по-важни от срещата ми с Онурчето?

# 221
Еми тя не му даде повод заради Бену не толкова заради Онур!!!Колкото пъти и се обясняваше в любов Керем тя все казваше Бену те обича!Един път не чух нещо за Онур или греша- поправетв ме!!!!!!! И както Бену и каза как Онур да и каже нещо като я знае колко е конфликтна!!!!!!!И бену и каза, че трябва да си мн. смел за да бъдеш с нея!!!!!!!!!!

# 222
Така се радвам на Бену и на Керем  newsm53.Но Шех и Онур.....там се въртят в кръг.Докато се сдобрят и айде пак.Става отегчително.

# 223
Добро утро, и от мен, момичета!

meggyv, Little Black Riding Hood - хайде бре мацки, идвайте, че едвам удържам фронта  Joy ама го удържам, де ... няма да го дам, калпазанина  Mr. Green

shpono и мен напарво ме хвърляш в тъч линията, всеки път с тези удивителни( Hug) - докато те прочета, направо ми излизат бръчки от усилие да се удивлявам  Joy

Хайде да видим, днес какво  са ни приготвили?! Дано със нещо се разведри обстановката, че последните серии много ме напрегнаха ...

# 224
  • София
Момичета , съвсем се побърках с този сериал . Намерих във бокса първа серия , но е без бг суб. Дали го има някъде със субтитри . Не съм гледала началните серии . Много би ми било интересно да видя как точно се завъртяха нещата .

Общи условия

Активация на акаунт