1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 746
  • 451
  •   1
Отговори
# 195
да бе ,дааааааа #Crazy

# 196
Aмu вue дokaтo гo разделятe аз действам Peace
Тakъв бuл oнakъв...Аз ще го взема с всички дефекти hug
Я eлa пиленце пpu kaka Hugдa тe гушнa сладко,сладко

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 01:06 от anna3com

# 197
  • Madrid
Moмичета,аз пак съм сред вас с въпрос Embarassed,защо спименавате,че алкохолната зависимост е семейна черта в семейството на Бену?Освен майка и,кои друг е зависим от алкохола? Rolling Eyes

# 198
  • София
ми, Бену.. Rolling Eyes

# 199
  • Madrid
Но тя нали не пие изобщо?На сватбата си с Карем не искаше да вкуси нищо,с триста зора отпи,явно съм пропуснала нещо.

# 200
  • София
еее Shocked изпуснала си..
ти сигурно от скоро гледаш сериала..
загледай го отначало Peace

# 201
  • София
Тук съм ПЕПЕРУДКЕ - ходя на един тъп курс и гледам по нощите след като изтегля, после си коментирам - ама никой не ме бръсне за слива  Joy hahaha hahaha Така е като не съм на линия на време.

КЕРЕМ - не го даваме, няма подкупи, няма заплахи - НАШ си е, по дни, дати и месеци разпределен. Точка по въпроса - даже е безмислено да се коментира.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ако пак стане лош съм сигурна, че няма да го върнем, ако стане по-добър - само ще ни завиждате  Mr. Green Mr. Green

Днешната серия бледнееше пред вчерашната, само един силен момент - двамата дядовци. Сега прехвърлям серията - не се сещам за друг. За болеста на майката на Керем - тепърва ще разберем и предполагам ревем, за лудостта на Перидие- хапчета и трябват на таз жена и мъж до нея, какво ли дърдоря, сигурно не е редно да си намери спътник в живота - нали всички тях гледат.

Ясемин  - мале противна ми е от началото, но толкова ниско да пада  Sick

Змейка - снимаката е уникална  Hug Hug Красива жена е - пълни ми душата.

Ей тамън си викам ще си поделим със Шмети Керемчо, Little Black Riding Hood беше зачезнала, и хоп ето те.  Grinning  Пълен състав, да видим кой ще посмее да си помисли само за Керемчо.  bash

# 202
  • София
 Grinning meggyv чезна от време на време, ама много пишете бре, не мога ви изчета Grinning

# 203
Обаче съм очарована от красивите актриси. Много красиви туркини. Имат късмет, че Трция пое по стъпките на съвременна Европа, та те, като мюсулманки взеха да откриват красивите си лица. Е жената си е жена, тя трябва да краси, но жалко, че в другите мюсулмански страни, жените са все още забулени и нямат надежда да открият красивите си лица.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 05:34 от koki1

# 204
Момичета много пишете бе.кога спите, снимката на Бену естрахотна, а серията просто нямам думи,ама тя Ясемин голямаа змия ,ама и Шехито как му подуши ризата като го гушна,тоя парфюм на Ясемин трябва да е доста силен ???

# 205
Цитат
Момичета много пишете бе.кога спите

Права си с дете като моето ранобудно спя по пет часа но пък и филмът така ме е " грабнал" ,че си струва да ставам рано.

# 206
Хайде добро утро и от мен!!!!!!!!!!!!Ей хора що не спите бе!!!!!!!!Страшни сценаристи така я замислиха за Надиде, че още не можем да я изкоментираме!Привет на новите момичета!!!!!!!!!!!Как можаха да не дадат 83 серия?

# 207
  • на морето
Добро утро !
Кафенце ?
  food010 kaffeetrmker_2
Да ви е сладко и лек ден !

# 208
Добро утро момичета въйййййййй   бабка Надиде започва да прилича на моята чума Joy

# 209
Ама и Бурхан как я затъпи с коментара, че е приела много по- лесно раздялата на децата с майка им Фюсун, отколкото с вуйчо им

Общи условия

Активация на акаунт