1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 775
  • 451
  •   1
Отговори
# 180
МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ, АКО МОЖЕ, СЕГА ИМА ЛИ НОВ ЕПИЗОД ПО КАНАЛ Д....

# 181
1002 gece
няма епизод, но пиши, моля с малки буквите -  големите се приемат като крешене Peace

# 182
Извинявам се за големите букви, вече ще зная. А защо няма епизод !

# 183
Извинявам се за големите букви, вече ще зная. А защо няма епизод !
това не знам -  за предстоящи епизоди( различни от тези на нова тв) не се интересувам Peace...моля, прочети първа страничка има доста инфо и някои правила за темата Peace

# 184
  • Варна
Мили дами, не ги ли разпределихте тез двамцата за 27 теми? Joy Joy Joy Или новите нахълтват и разбъркват статуквото Mr. Green

# 185
1002десе 83еп. след седмица мисля.Мила Шами как така не искаш да знаеш аз ще се пръсна .Автобус значи ще ходим а?Отивам при моят Керемчо да го гушна нещо ми се приспа че снощи бях нощна смяна.Ще чаткате знам но утре ще ви провера така да знаете! hahaha

# 186
Няма да делим който изпревари ах горкият той.Лека нощ на всички и приятни сънища!

# 187
защо няма да го дават по турската телевизия -не разбрах .Толкова чаках вторник,а сега направо съм разочарована

# 188
момичета, не мога да смогна да ви изчета предишните теми ... ама почти сам ви настигнала

намерих една много хубава снимка на Бенну

дано и на вас да ви хареса тук, мисля че не съм я виждала досега ... ако някои я е виждал преди ... ивинявам се предварително

# 189
  • гр.Сливница
Здравейте всички в този късен час, и аз да се запиша ,че не съм си говорила с вас отдавна.Само ви чета ли чета , а то не се свършва бе.Така гласувах да, има основание да ревнува, но да се сърди - не
И Шехи и Онур нещо ми омръзнаха,само се цупят и ту се целуват,ту се сърдят.Тъпа работа.Сега Бену и Керем са интересни,ма май не за дълго а ?
Тая Надиде била опасна бе..а Али Кемалчо-тъпчо кво да го правиш,ако не е тате му е загинал.Много сте готини ,но немога да ви изчета ,все пишете ,пишете.
Айде Лека нощ,до утре да видим какво ще стане .. с Онур и тая Ясемин - дали ще се цункат ,а?Май даааааа,ще видиииимм  Hug

много е хубава Бену на снимката  Hug

# 190
Анкета за най-популярната двойка за Деня на Св. Валентин.
бели букви Нещо Керем u oназu змuя липсват от анкета. Кой ще я хареса?!  Laughing
SİZCE BU YILKİ SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜN
BİRBİRİNE EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFTİ HANGİSİ OLACAK?
Bergüzar Korel-Halit Ergenç %28
Ebru Gündeş-Reza Zarrap %1
Beren Saat-Bülent İnal %9
Özcan Deniz-Fahriye Evcen %13
Sadıka Sabancı-Cenk Eren %2
Cansu Dere-Cem Yılmaz %5
Aysun Kayacı-Ozan Sevindik %2
Hande Yener-Kadir Doğulu %2
Yeşim Salkım-Hakan Eratik %0
Gökçe Bahadır-Ali Sunal %20
Ebru Akel-Abdullah Oğuz %0
Doğa Rutkay-Şahan Gökbakar %9
Deniz Çakır-Nihat Altınkaya %8

Yapılan oylama sonuçlarına göre BERGÜZAR KOREL ve HALİT ERGENÇ çifti...
BU YILKİ SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜN BİRBİRİNE EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFTİ seçilmiş bulunuyor.

Ödülleri : AŞKLARI ve SEVENLERİNİN, ONLAR'IN MUTLULUĞU İÇİN ETTİKLERİ DUALAR dır.

# 191
Запис - не съм ви чела бая вече.
Опитвамс е да публикувам превод на паметния 1-ви епизод ама голяма играчка бе, утре ще довърша - има го в блога вече до  6 част включително  ooooh!

# 192
  • Sofia
zmeikata , много хубава снимка на Бену  Hug

# 193
Запис - не съм ви чела бая вече.
Опитвамс е да публикувам превод на паметния 1-ви епизод ама голяма играчка бе, утре ще довърша - има го в блога вече до  6 част включително  ooooh!

bouquet  bouquet  bouquet за труда, добре си се справила, успях набързо да го прегледам, че отдавна не бих влизала в блога

Bennu   моля, случайно попаднах на нея и затова ви я пуснах, че ще я затрия и после ще ме е яд, че не съм я споделила с вас

# 194
За спомен от моята среща с Halit   love001

Общи условия

Активация на акаунт