1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 802
  • 451
  •   1
Отговори
# 315
горкатаааааа Шехи Hug Hug Hug Hug

и пак Шехерезада за фон( нали не се лъжа?)... настръхвам Cry

# 316
  • Варна
Ох много ми стана мъчно за Шехи Cry

# 317
Лъжа след лъжа, много черни точки за Онур, вече никак не му симпатизирам. Дано да си получи заслуженото, такива уж невинни лъжи, никак не бива да  се толерират.....
Ами така си е, Онур е много нагъл, той може да ревнува, а тя няма право, така ли ? Е няма как да стане. И Мерт не е виновен в случая, не той беше цяла нощ с изключен телефон и на гости с преспиване. Радвам се че Онур загази най-накрая  Mr. Green, време беше, не е светец стана ясно  Whistling

То май не се разбра дали е бил с препиване , ама защо трябваше да си изклчва тела , сега никой не му е виновен

# 318
ха такааааааааааа -  Онуууууууууууур идвай при мен Шехи не тЪ искааааааааааа Mr. Green

опа да не би болестта на Севал да е наследствена... че кара синчетата да се изследват Thinking

ъм, сигурно е нещо свързано със сърцето  Rolling Eyes

# 319
Каан е много сладък Heart Eyes

опааааа Периде...се набута между чука и наковалнята ( аккво определение Joy) Mr. Green

# 320
Каан е много сладък Heart Eyes

опааааа Периде...се набута между чука и наковалнята ( аккво определение Joy) Mr. Green

не знам, дали тя се набута ...ама му го набута на Онур  Joy, ся ... да го видим как ще я накара да отиде... Sunglasses

# 321
не знам дали е спал с онова Това... #Crazy #Crazy #Crazy
според мен май не

# 322
  • Варна
 А  Онурчо се сети... Rolling Eyes Отдавна трябваше да я разкара тая Ясемин Crossing Arms

# 323
Ей така ако беше дал на Ясемин да се разбере на време, нямаше да се стигне до тук...

# 324
Ясемин как си го отнесе  Shocked - все някой трябва да е изкупителна жертва  Mr. Green

# 325
Е това вече на нищо не прилича , тая много нахална бе. Не разбра ли вече че няма да я огрее, а и нали щеше да заминава..

# 326
казах ли ви милички че Онур въпреки всичко е мъж а нали знаем колко им е течен мозъкът на мъжете

# 327
Ясемин как си го отнесе  Shocked - все някой трябва да е изкупителна жертва  Mr. Green
мдааааааааааааааа....ама поне да не правил глупости Rolling Eyes

казах ли ви милички че Онур въпреки всичко е мъж а нали знаем колко им е течен мозъкът на мъжете
и това не е извинение Crossing Arms

# 328
"Нищо не може да свърши като хората"  Joy Joy
Хахаххахаха, много точно казано.

# 329
Малко му беше на Али Кемал, още някой може да го набие.

Общи условия

Активация на акаунт