ДОБРИЧката ни компания, събра конци за Мартенска кампания!

• 17 011
  • 275
  •   1
Отговори
# 195
Лелеееееее, смеха е #Crazy

Има ли при вас пролет...Казват,че днес била астрономическата...Тук е още зима. Ако е дошла пролетта при вас, моля, пуснете я да дойде и при нас!

# 196
Времето не се ли движи от запад на изток Mr. Green...Дано да не, защото днес тук е слънчево, не искам повече сняг..Цоци, не го пускай насам, пък ние ще ти пратим слънцето Hug

# 197
Лелеееее, интригантка със слънце. Само за сведение на четящите. Днес, сутринта, в 8 без нещо, прането на терасата ни бе станало кокал...А знаете кога едно пране става на кокал. Правете си сметката.

# 198
  • Bulgaria-Italia
Е искам и аз на Сплендид де smile3518

# 199
Е искам и аз на Сплендид де smile3518

НиЙ с тебе само ще преглъщаме на сухо пред монитора. Те и снимка няма да ни пуснат, да не гледаме Пиянството на добричките съфорумки, но като си помисля..на първо четене ще съм благодарна ако все пак се приберат по къщите си.......Че предният път - докато се включат, стана след 3 дни.......

Но.....ние неходещите по добричките кръчми ще си спретнем алтернативно мероприятие като се видим на родна почва......Без тях! Ама за да видят,че сме добрички, ще ги пуснем,че да не плачат пред заведението.....Пък те, в знак на благодарност като добри домакини, ще ни платят сметката.....

# 200
Съгласна и аз за вторник! Peace
Ей Цоци много добре измислено за срещата - то като те знам с едно безалкохолно си всеки път всеки ще се натиска да ти я плати сметката! Wink

# 201
  • гр.Добрич
Малко раздвижване в темата не е зле.

Цоци, моля те не пускай снега насам до понеделник, че утре съм на едно банкетче във Велико Търново. Mr. Green

Момичета, най-накрая взех прословутите бутилки. Много са на брой, но нищо интересно като фасон. Аз съм си отделила 5, които се надявам да успея да направя. Ако някой се интересува от другите, да ми пише на лични, за да се разберем.

За срещата този път не обещавам да дойда, защото малкия така се е залепил за мен, че не мога и в банята да вляза. Не иска вече и с баща си да стои, а ако дойде с мен, има риск, да изяде всичко от масата. Mr. Green

Нищо не показвате, спретнахте ли вече нещичко. Аз от месец не съм много добре и много малко неща ще успея да направя. Засега съм наплескала 2 кухненски дъски и съм бродирала 3 картички. Дано поне и бутилките да направя.

# 202
Аз също съм за вторник  newsm44
Днес Коко беше на екскурзия до Балчик , за пръв път го пускам  travel, направо умрях от притеснение, то не беше глава - зъби , зъби и глава #Crazy и накрая не издържах и звъннах на една от учителките, а тя с такъв мил глас ми каза че всичко е наред, а аз се изненадах ( какво ли очаквах и аз). Та така, с нетърпение очаквам срещата.
Лек ден на всички!!!

# 203
  • Bulgaria-Italia
Маме Цоцоланка,септември удобно ли ти е  lalalala ,незнам къде живееш в момента ,но по думите ти става ясно,че е извън Добрич.А другите,които живеят в града  няма да ги питам , те ще резервират кръчмата  Wine Glass

При нас вчера не пролетта,ами лятото беше дошло,а днес един студен вятър,ще ни издуха.Както казват италианците marzo-pazzo ,или в превод луд март #Crazy .

Хайде много слънце ви пожелавам в следващите дни   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

Ей хора много ми се спи нещо напоследък  smile3524

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 17:37 от kasier

# 204
  • Добрич
Добро утро Simple Smile

Хайде на сутрешното кафенце  Wink

Вторник и аз съм на срещата в Сплендид Peace

Лек ден на всички

# 205
Само да видим кой ще запази местата в Сплендид- аз няма да мога (няма да излизам понеделник и вторник ).

# 206
Сигурно имат телефон...най-лесно. Не е нужно да ходи някой...Аз утре ако го намеря ще се обадя...само да не забравя...колко ще сме? 10тина?

ПС...ето го телефона..058604265. Пускам го тук, за да не го забутам. Утре ще се обадя.

# 207
Лелеееееееее...........темата е заприличала на затънал камион в кюстендилски преспи март месец........От време на време някой я дърпа на буксир, но......излизането от 2-ра стр. е временно явление.......

Касиер, в Благоевград съм бракувана.

Как е времето при вас? А банкетите?

# 208
Бори,ако не успееш по телефона аз ще мина да запазя места,по път ми е  Laughing

# 209
  • Bulgaria-Italia
Цоцоланке,много надалеч те е отвял вятъра  Laughing

При нас вчера духаше леден вятър ,днес е слънчево,но не толкова топло.Отиваме на ресторант,днес имам възможността да си сложа новия кат,че тук толкова рядко ми се случва.В БГ съм свикнала с многото банкети.Тук честно казано ми липсват.Ако знаете колко скучно преминават празниците им тук,но ще ви разправям друг път,че трябва да ходя да се приготвям !

Хубав и топъл ден ви пожелавам  love001

Общи условия

Активация на акаунт