ДОБРИЧката ни компания, събра конци за Мартенска кампания!

• 16 992
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
Бори,за мен поръчай 20 пиленца.

# 256
  • Добрич
Аз искам 30 бр.  Sunglasses Laughing
И трева ако има няма да откажа  Whistling

# 257
Бори,за мен поръчай 20 пиленца.
20-тина и за мен (може и повече)!

# 258
Тъй като покупката ще се осъществи не днес, а утре, довечера ще уточним кой колко и какво иска.... Peace
Пиленца ще донеса да ви покажа какви са.Тревичка не се сетих да взема за мостра, но пакетчетата са малки, в количество колкото за едно гнездо Mr. Green и то малко...абе една шепа е Wink

# 259
Здравейте момичета , имам един въпрос които  е извън темата! Къде в Добрич има добър козметичен салон , където предлагат оформяне на вежди и почистване на лице!  Впрочем къде ще се организира Великденския базар и кога . 

# 260
kiraa,козметичен салон хубав има в уличката която излиза на Областна управа.Ох,как обяснявам не е истина ooooh!
След Звезда улицата  в дясно.
А,базара ще е 11 и 12 април /Цветница/ пред църквата на центъра,не и знам името.
Не знам какво ще разбереш от обясненията ми,ама.....

# 261
Благодаря ! Всъщност  аз не съм от Добрич  , но живея тук ! Приятелят ми е от тук ! Живеем на семейни начала вече 5 години .  Но все още не познавам добре града.

# 262
Къде в Добрич има добър козметичен салон ....
Препоръчвам Бюти и Спа салон "Борисов". Понеже не си от града и не знам дали ще обясня добре къде се намира, затова ще ти дам адрес и тел., но да не нарушавам правилата на форума, ако се интересуваш ще ти ги пратя на ЛС Wink

# 263
Ще ти бъда много благодарна !    bouquet

# 264
  • Bulgaria-Italia
Как ли е купона в Сплендит? newsm78Да видим кой ще се вясне пръв да разправя  Laughing
Как сте момичета?Мен май ме е хванала пролетната умора smile3507

# 265
Как ли е купона в Сплендит? newsm78Да видим кой ще се вясне пръв да разправя  Laughing
Как сте момичета?Мен май ме е хванала пролетната умора smile3507

Касиер, надявай се да е тази вечер...Най-рано утре чакай отчет...Че тази вечер ще е - Мъкнат ме ,мамо, влачат ме.....

Момичета, с най-топли чувства към вас Hug......Вярвам няма да сте толкова махмурлии,че да ми се разсърдите......

# 266
Да ви е гадно, има живи от купона  Laughing влизам и на компа да разглеждам, ама няма да разказвам, че ма е страх (много)  Laughing Laughing Laughing

Айде от  мене да мине, на мене ми хареса , като за сефте беше много добре. Очаквах друго ама няма да пиша какво, пък момичетата се оказаха страОтни.

И НЕщО ОБЕщАНО НА КЕМИ

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 00:05 от lenka_ilenka

# 267
Айде и аз след ленка иленка. Да речем, че за страха я разбирам Joy... Цоци, тоя път никой не се сети да снима мила, ама всички ги прибрах от заведението /по скоро те мен ама айде да не се издавам/, та останали за три дни няма, ако някой не се появи да знаете не е от това.

За да поясня постта на Ленка след мен / хубава работа е редкацията във форума, ама да не притесняваме новите/ . Пиша на десетопръсната, плюс това пих на срещата, ей не ми търсете правописните грешки и невниманието. Пък и оправданието си е като задника, винаги е точно зад теб, за да седнеш на него...

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 00:18 от ar4ela

# 268
Айде и аз след ленка иленка. Да речем, че за страха я разбиам Joy... Цоци, тоя път никой не се сети да снима мила, ама всички ги прибрах от заведението /по скоро те мен ама айде да не се издавам/, та останали за три дни няма, ако някой не се появи да знаете не е от това.

Ми да бягам тогава, че нали ще ме разбиаш  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:02 от lenka_ilenka

# 269
Тази среща беше първата и последната по рода си.
За пръв път, надявам се и за последен съм с такова настроение след наша среща. И за да не се чуди Цоцоланка какво е станало, ще кажа, че срещата протече много бурно, поне първата част от нея. И е ясно, жалко, че парите доста често пораждат сблъсъци. Просто поредната обеца висна на ушите ни.
Е, не можах да се сдържа да анализирам по този начин. Както казах, усещането ми тази сутрин е много унило.

Общи условия

Активация на акаунт