ДОБРИЧката ни компания, събра конци за Мартенска кампания!

• 17 008
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.Добрич
Цоцоланке, браво на Рая. Много се е старало детето.

Краси и от твоите големи мартеници май има 2-3.

# 61
Честита Баба Марта! Живи и здрави, бели и червени!

И аз се радвам за изчерпването на количествата!  Hug

Цоцоланке, много добре се е справило детето. Браво!

# 62
Честита Баба Марта !!!                           Вчера минах и аз през  базара и си взех мартенички, наистина имаше много красиви.     МамиБлю, напротив чете ми се - прегледах доста от темите . Мислих си че има  конкретна тема , в която  всеки да напише по нещо за себе си, подведох се по това че има списък с информация за участниците   от Добрич . Извинявам се ако съм подразнила някого.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:36 от kiraa

# 63
Честита баба марта момичета. HugБазарат е супер и аз два сни само от там пазарих и също и моята маика всички мартенички са съпер браво.  bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Честита Баба Мрата!

Мацки, като минавате през Базара, защо не се обаждате да ви видим, да се запознаем! Иначе, аз снощи седнах да пиша, ама след поста на Цоцито, не ми се пишеше много честно казано. Истината е че много добре се продаде почити всичко, въпреки времето и всички други препятствия.Ще си благодарим официално като приключи всичко предполагам.

# 65
Честита Баба Марта!Живи, здрави ,весели и засмени!

# 66
  • Добрич
Честита Баба Марта !
Цоци, страхотно се е справила Рая Hug

# 67
Каква е равносметката от последния ден?

# 68
  • Добрич
Честита Баба Марта!!!

# 69
Честита Баба Марта на всички и от мен!  bouquet
Искам да ви попитам мили добрички майчета къде в Добрич мога да намеря център за забавление на 2 и половина годишно дете, където мога да го оставям почасово и да съм спокойна. Предварително ви благодаря!

# 70
Честита баба Марта! Весели и здрави!

Цоцоланке, красота!   bouquet  Личи си, че е старателно детето, пък и с любов го е правило!  Hug

# 71
Искам да ви попитам мили добрички майчета къде в Добрич мога да намеря център за забавление на 2 и половина годишно дете, където мога да го оставям почасово и да съм спокойна. Предварително ви благодаря!

Никъде.

# 72
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на сутрешното кафенце 
Wink

Никъде.
Бори, доколкото разбрах в Билла на сладкарницата може да се оставят децата. Има си там жена да гледа, поне аз като ходих имаше Thinking.

# 73
  • Добрич
 Thinking Thinking Thinking Хммммммммм какво стана пак с кафето newsm78

Ето вече заповядайте Wink

# 74
Добро утро Hug

Хайде на сутрешното кафенце 
Wink

Никъде.
Бори, доколкото разбрах в Билла на сладкарницата може да се оставят децата. Има си там жена да гледа, поне аз като ходих имаше Thinking.
Може. Не съм посещавала.

Общи условия

Активация на акаунт