Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • София
CoolAsIce ако може и моите.

Шехи спокойно вижда му се края Hug

# 256
  • Тук и сега
CoolAsIce, аз също ще се възползвам от теб - имам два пъзела плюс едно килимче.

И...благодаря предварително за жеста!

# 257
CoolAsIce, много маймунки станахме май на клона, обаче бих искала и аз да се включа за софийските пъзели.  Praynig

Още един глас и за срещата в центъра.

Аз си подрипвам нетърпеливо...  Mr. Green  Нищо, че съм събрала хиляда и сто ненаредени  Laughing  и вече втора седмица чакам да ми донесат подложка, за да започвам най-после нещо ново...

# 258
Добро утро. Аз ще пътувам утре вечер към София, така че ако искате може да се разделят софийските пъзели- половината в мен, другите при Cool as Ice.

# 259

Само да видим как ще си ги взема аз, защото като се замисля, доставка с куриер, ще ми излезе безбожно скъпа за толкова много пъзели newsm78

Колко са пъзелите и колко би струвала  евентуално поръчката ти с куриер?Питам ,защото моите са 12 плюс два малки.Не мога да ида до Плевен,далече е.
Не помня :oops:5 или 6, но си мисля, че бая ще излезе като тегло.

# 260
  • София
Добро утро. Аз ще пътувам утре вечер към София, така че ако искате може да се разделят софийските пъзели- половината в мен, другите при Cool as Ice.

И това е много хубав вариант.На теб къде би ти било удобно в София да се срещнеш с нас?
Относно срещата с CoolIce къде по-точно в центъра
Има и 3-ти вариант заедно с CoolIce и blue_drеаm - една обща форумска среща.

Снощи в един от многото Бонжури в София видах пъзел на RAVENSBURGER, 2x1000 на цена 23,40лв  Shocked. Въртях се чудих му се и още не мога да повярвам,че цената му е такава. Някой срещал ли е подобно нещо?

# 261
Аз не съм сигурна дали ще остана до неделя или ще се прибера направо в събота. Да видим какво ще вземе Шехина и тогава да се разберем със сигурност кой, къде и какво  Laughing
А този пъзел 2х1000 с какви картинки е? Може да е примерно някой стар и за това да му е такава цената...

# 262
В Метро Варна- Равенсбургер 2 по 500части е 16лв.пак е евтино,според мен.Картините-поле с макове и постройка и др.-пак пейзаж.А др.вид 2 по 500ч.-две картини на Моне.

# 263
  • София
Не  мога да го намеря в интернет да ви го покажа,но май ще отида да си го купя,защото на мен си ми хареса.Едната картина беше с жираф,а другата с гепард.

Намерих го http://www.crazytoys.ro/jucarii/1000-Piese-137/Ravensburger-93/6 … e-din-jungla.html

# 264
  • София
Аз не съм сигурна дали ще остана до неделя или ще се прибера направо в събота. Да видим какво ще вземе Шехина и тогава да се разберем със сигурност кой, къде и какво  Laughing
А този пъзел 2х1000 с какви картинки е? Може да е примерно някой стар и за това да му е такава цената...

blue_dream, нека да видим какво е пристигнало, но ако моите са дошли, ще бъда благодарна да ми ги вземеш ти Hug
В неделя вероятно ще сме в Пловдив и не знам дали ще успея да стигна за срещата с CoolAsIce - ако е през деня Tired

# 265
  • София
blue_dream ти в кой район на София ще си? аз трябва да организирам и някой да гледа малчо.

# 266
В събота със сигурност поне до обяд ще съм в Нов български университет, но ще се разберем някъде където им е удобно на всички или поне на повечето Thinking

# 267
  • София
ОК супер си. Аз ще уговарям таткото да гледа малкия следобяд и дано не отида на хотел с пъзелите след това, че не съм признала още за поръчката.  Embarassed

# 268
Ами май наистина е най добре да видим дали наистина всичко е пристигнало и тогава вече да го измисли. За съжаление аз мога единствено в неделя да отида и някъде след обяд да се прибера, защото в събота съм на работа. А и до Плевен ще ходя единствено заради пъзелите, така че кой както прецени дали на мен да остави да му взема нещата или на blue_dream. Но пак какзвам според мен е най добре да се види какво е пристигнало и тогава вече да го планираме.

# 269
Да, и аз това казвах  Wink

Общи условия

Активация на акаунт