Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ще чакаме сега списък с пъзелите.Най-после първата доставка дойде newsm44 newsm44 newsm44

# 241
На мен ми се струва, че не е само първата поръчка...

# 242
Изглежда се включвам в подходящ момент  Grinning
Най-накрая бленуваните пъзели дойдоха  newsm44 newsm63
И сега какъв е реда  newsm78 Шехи, адреси за доставка ли ще ти пращами или  Rolling Eyes

Благодаря за поздравленията, момичета  Hug

Като чета как се оплаквате от пъзелите на Едука. А аз сега съм подхванала един техен  Rolling Eyes Не, че скоро ще го наредя  Laughing Наистина парченцата са малко лъскави. За сега се ориентирам по картинката за формите, но като стигна до фона, май наистина ще имам проблем. На Рвенсбурер парченцата не е проблем да се редят само по форма  Rolling Eyes

А такъв кръгъл на Трел, цветя във ваза, и аз редих. Много е приятен за редене и се реди супер бързо  Peace
Попринцип много ми харесват техните пъзели - и като парчета, и като картинки  Grinning

# 243
Включвам се и аз. Страхотни новини май му се видя края, предполагам и всички участници в поръчката сигурно също потриват вече доволно ръце. Сега за транспорта, поради лошата идея на някой хора в събота да се работи ще трябва в събота да пътувам до Плевен, така че ще помоля хората от Сф. да решат кой иска даму взема пъзелите и да ги донеса и да се разберем за някаква среща където на всички да ние удобно. Надявам се да няма непредвидени пречки за пътуване в неделя така че за сега съм на 90% че ще ходя.

# 244
  • UK
Ако може, бих искала да вземеш моите. Simple Smile

# 245
  • София
И аз се записвам да вземеш моите пъзели. Относно срещата- какво ще кажете да е на Плиска,ако на всички им е удобно.Другия вариант е някъде по центъра.

# 246
  • UK
Аз съм за центъра, някъде около НДК.

# 247
Включвам се и аз. Страхотни новини май му се видя края, предполагам и всички участници в поръчката сигурно също потриват вече доволно ръце.

Да, даааа  smile3508, още като видях, че има 3 нови изписани страници, разбрах каква е работата.

newsm68 newsm44 newsm68

# 248
Aйдеееее, купооооннннннн newsm44 newsm68   bigdance2
давам банкет у нас направо!!
Само да видим как ще си ги взема аз, защото като се замисля, доставка с куриер, ще ми излезе безбожно скъпа за толкова много пъзели newsm78

# 249
Момичета,сдобих се с чудесен дебел картон,това от което се правят кашоните,с размери 80/120 см.,без парички,от Кауфланд.Ето го

http://www.impulse.bg/photos/by/6877892/view/13884070

Ако на някой му харевса,да провери в Кауфланд,при палетите с минерална вода и биричка.Бяха подпрени,приготвени за хвърляне.Попитах,казаха че няма проблем и аз си взех 2 бр.

# 250
Момичета и момчета, малко ще ви държа in suspense, ама Embarassed - отидох днес с бойна крачка да взема пъзелите, уговорих транспорта и ме сюрпризираха, че документите на пъзелите не били съвсем в ред Shocked Но, забележете, те щели до утре най-късно да оправят проблема, защото пропускът бил техен. Питах ги, аджеба, защо тогава ми пращат известие и получих отговор: "Абе, госпожо, какво се разправяте, утре ще си вземете тия кашони, не виждате ли каква лудница е при нас, кашоните са ни заринали". Аз пак не разбрах какво общо имам аз с техните грижи. Аман вече. Готова бях да избия де що имаше пощенска служителка там. Уффф! Та да знаете, че утре ще ги взема и ще ви пусна списък какво е получено...Събота и неделя съм в Плевен плътно, така че ако се готви някой да идва да прибира пъзели, на линия съм, затова не се притеснявайте.

Това е засега от мен, съжалявам отново, че си пилим нервите допълнително, обаче кажете ми как да се преборя с Български пощи...Ако някой измисли подходящо бойно средство, да свирка незабавно Blush ooooh!

# 251

Само да видим как ще си ги взема аз, защото като се замисля, доставка с куриер, ще ми излезе безбожно скъпа за толкова много пъзели newsm78

Колко са пъзелите и колко би струвала  евентуално поръчката ти с куриер?Питам ,защото моите са 12 плюс два малки.Не мога да ида до Плевен,далече е.

# 252
Шехи,сега прочетох-съжалявам,че се ядосваш,не бива,няма оправия ,за съжаление,аз ви предупредих,че вече имам горчив опит с невежи и мързеливи пощ.служители,те не знаят какво правят./Прости им,Господи,на мен ми е трудно./

# 253
  • София
CoolAsIce, моля да вземеш и моите Praynig

# 254
  • Пловдив
Днес ми е хубав ден , убеждавам се - сутринта разбрах, че ще ставаме кръстници/кумицата е бременна  Heart Eyes/, а сега и това  newsm44
Шехи, не се притеснявай, ние толкова изчакахме, че сега ти с някакъв си ден ли ще ни плашиш  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт