Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 375
  • Тук и сега
Евето, зад бебока ти сме с две ръце. Подкрепих го вече.

# 376
Среща утре към 13.30 на паркинга на Билла, бул. България, потвърждение довечера след 23 и подробности на лс ще изпратя на всички. Съгласни?

# 377
  • София
Много мерси. Всички сте супер.

blue_dream става, аз ще взема и на veselina_s_p

# 378
за теб ли е другото лепило?
Ами аз имах такова и трябва да му се мие гъбичката след ползване и за целта се маха, т.е. лепилото се отваря и може да се налее в шишенцето на изтеклото. Peace
Иначе не виждам откъде-накъде единият ще си получи лепилото, а другият -не. Как се решава чие е изтекло? Rolling Eyes Затова предлагам да се раздели.

Не съм го оглеждала детайлно, но има повече от половината вътре в тубичката Wink
Ако не се лъжа, мисля, че Вероника имаше поръчано лепило.

Ясно. Е, половината е по-добре от нищо. Аз помислих, че цялото е отишло.

Честита радост на poli24!!

# 379
  • Тук и сега
Потвърдено за срещата от мен. 

# 380
За мое съжаление аз съм от Кюстендил newsm45. Някои преди ми беше предложил да вземе и моите ама не помня кой беше newsm78. Ако не съм нахална и предложението все още важи ще се възползвам от него.
Ако не шехи може ли да ги пратиш по пощата newsm17, надявам се че така няма да излезе много парички. ще ми кажеш колко парички искат за колета и ще ти ги преведа на сметката.
Радвам се че най-накрая пъзелите са пристигнали smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 381
Аз пък след малко отивам да видя купчинката от пъзели на живо  smile3534
Освен ако Шехина не ги е подредила докато стигнем  Laughing

# 382
  • София
не ни дразни защото утре ще те видим  smile3533 smile3521

# 383
dinora1605, по принцип и аз съм от Кюстендил, така че евентуално мога да ти донеса пъзелите от София до Кюстендил, ако се прибирам през уикенда. Hug
Зависи кога дойдат, защото аз май съм най-песимистично настроена и не вярвам да дойдат и следващата седмица Tired
а намерих кой е бил!!!  bubchen  важи ли още предложението? А и може ли някой да вземе пъзелите от Плевен? Много съм досадна Confounded обаче нямам търпение да отворя кутиите!!!!! smile3508

# 384
Да-аз имах лепило от втората поръчка,ще се разберем-няма проблем да се раздели. Peace

# 385
Момиченца мили, аз довечера съм без нет. Продължавам утре да следя сагата на пъзелите ни  Laughing .

С моята част от поръчката май всичко е ясно. Ако има нещо пристигнало и от втората, нека и него да го получа сега. Разчитам на CoolAsIce и на banditka за транспорта. Както каза МГМ е хубаво да уточним и парите за този транспорт, все пак.

Лека вечер!  Hug

# 386
 Бързам да кажа,после ще чета какво сте писали ,докато бях на работа.
СМАЙЛИ,има само една останала бройка в Метро от твоя пъзел 2по500ч.-картини на Моне/градина/ и Реноар/сестри/Струва 16 лв.Казвай,ако решиш да ти го купя!Сериозно ти предлагам,ти си решаваш.

# 387
ФЕЯТА, благодаря отново за предложението, но командировката в Бургас във вторник ми е сигурна и ще проверя там, ако няма, веднага ще ти се обадя.  Hug

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 07:24 от Smiley*

# 388
  • София
Blue dream , остави телефон или някакви опознавателни знаци , за да те разпознаем утре  Grinning

# 389
Шехина, ще имаш ли възможност да провериш кои пъзели от втората поръчка са тук? И още нещо, Rozi-maxi и аз сме от Дч - имаме по два пъзела, ще ти бъде ли удобно да ни ги пуснеш по куриер?

Общи условия

Активация на акаунт