Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 360
Как предлагаш да се раздели лепилото? Оо
за теб ли е другото лепило?
Ами аз имах такова и трябва да му се мие гъбичката след ползване и за целта се маха, т.е. лепилото се отваря и може да се налее в шишенцето на изтеклото. Peace
Иначе не виждам откъде-накъде единият ще си получи лепилото, а другият -не. Как се решава чие е изтекло? Rolling Eyes Затова предлагам да се раздели.

# 361
От първата поръчка има едно лепило на lullaby, а другото е от втората поръчка на Вероника-

# 362
  • Тук и сега
blue dream, пускам ти телефона си на лични. Аз ще чета във форума кога и как предлагаш да стане срещата, но за всеки случай ако има нещо звънни. Доколкото разбрах за събота става въпрос, но не е уточнено място, нали така newsm78

# 363
Да, не е уточнено място. Какви са вашите предложения? Единият вариант е бул. България, в района на Билла и Джъмбо. Другият е центъра, но къде точно нямам никаква идея, особено утре като е работен ден. До Нов български, в Овча Купел не ми се иска да ви разкарвам. Давайте идеи и довечера ще пусна лс-та на всички.

# 364
  • София
За мен няма значение къде, мога и до Нов български да дойда - както е удобно за теб Peace

# 365
А някое заведение с паркинг по центъра или където ще е удобно на всички? Или в някой от моловете?

# 366
  • София
Единият вариант е бул. България, в района на Билла и Джъмбо.

Аз съм за този вариант.Не познавам грам Овча Купел,както и приятеля ми ,и ще се омотаме.А и пред Била си има паркинг,и спокойно може да се чака.

# 367
  • София
blue_dream пуснах ти ЛС, но става и на Джъмбо

# 368
Ами добре, засега клоним към бул. България, в района на Билла и Джъмбо. Но със сигурност ще кажа довечера като пристигнем. Ориентировъчен час? Аз ще мога след 13.
2ри подходящ вариант: В центъра може пред стадион Васил Левски /на Орлов мост/. Там отпред е широко и може свободно да се паркира.
3ти подходящ вариант: паркингът на Сити центъра например... спираме отвън и другите пристигат.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 14:59 от blue_dream

# 369
  • Тук и сега
В центъра може пред стадион Васил Левски /на Орлов мост/. Там отпред е широко и може свободно да се паркира. Както прецените.

# 370
  • UK
Ако е до Джъмбо, вземи и моите, че ми е на две минути път. Simple Smile

# 371
за теб ли е другото лепило?
Ами аз имах такова и трябва да му се мие гъбичката след ползване и за целта се маха, т.е. лепилото се отваря и може да се налее в шишенцето на изтеклото. Peace
Иначе не виждам откъде-накъде единият ще си получи лепилото, а другият -не. Как се решава чие е изтекло? Rolling Eyes Затова предлагам да се раздели.

Не съм го оглеждала детайлно, но има повече от половината вътре в тубичката Wink
Ако не се лъжа, мисля, че Вероника имаше поръчано лепило.

# 372
  • София
ето още малко пъзели от мен: http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/30#17

за утре съм съгласна и с 3-те предложения.

veselina_s_p няма проблем, ще взема и твоите и в понеделник ще се уговорим да ти ги донеса.

ако имате време подкрепете Гого в този конкурс http://www.pampers.bg/profile/14266

# 373
  • София
ако имате време подкрепете Гого в този конкурс http://www.pampers.bg/profile/14266

Аз гласувах вече сутринта Hug

Паркингът на Била е добър вариант Peace

# 374
  • Пловдив
И аз гласувах за сладура

Общи условия

Активация на акаунт