Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 435
  • Тук и сега
Момичета и момчета, пъзелите са страхотни. Даже това е меко казано! Нямам търпение да ги почна. Известно време може и да не се весвам тук Grinning
Майтап, бе, Уили!
А килимчето е толкова просто направено, че всеки сам би могъл да си направи. Още тази вечер мисля да го изпробвам със започнатият ми пъзел на Едука - Джунглата. и после - о снимки, снимки!!!!!!!!!!!! Joy

# 436
  • София
Бюбхен ,на Касторланд е ,1000 ч.,поръчах го за подарък на братовчедка ми,но поради забавянето се наложи да купя друг-на Трефл от "Кауфа",та сега ще я питам дали иска и този ,ако не-ще го пусна за продажба.Тя не е запалена по реденето,но може и да го иска,не зная,смятам да я питам.Освен това обмислям да продам още един,но не съм решила кой.Чаках да ги получа и тогава да се замисля кой ми е излишен.

Ако решиш да го продаваш, пиши Praynig
На мен ми е забранено на купувам пъзели за момента, че имало "ей такава купчина ненаредени" Tired Ама този много ми харесва и вероятно ще се изкуша Mr. Green

# 437
Шехина, тъй като нямам възможност да следя темата и съответно не съм много в час относно разпределянето на пъзелите, бих искала да те попитам дали си изпратила моя пъзел http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_mucha___4 … isons_yanoman.php по куриер, както се бяхме разбрали по-рано? Ако е не, няма проблем, кога ти е удобно.
Сега виждам, че и Smiley* е посочила същия пъзел като нейн, надявам се да уточним този въпрос, защото определено това е пъзела, който аз поръчах.

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 20:52 от *ety*

# 438
 Разбирам те,Бюбхен.
Аз като гледам и мисля ,бих продала Делфините на Едука ,спира ме само факта ,че вътре има и лепило.Та заради лепилото се колебая.А и този пъзел го избира мъжът ми,негов избор е  и не е ясно дали ще се споразумеем.Всички останали /без детските/ са моя слабост и избор.

Шехина , на предната страница съм простряла моите чаршафи-снимките на моите пъзели ,за твое улеснение.Зная ,че кутията ти често е пълна,та затова тук.
Весел и романтичен празник ти желая утре.Да си ни жива и здрава!

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 20:52 от ФЕЯТА

# 439
  • София
Пъзелите са супер. Вече имам един нареден на Равенсбургер от 204 части (снимки утре) даже си имах малък помощник  Laughing
Почвам голям на Касторланд да видя дали ще ми харесат като качество, защото техен редя за първи път.

Шехина Весело празнуване!

# 440
...
http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_mucha___4 … isons_yanoman.php
...
Сега виждам, че и Smiley* е посочила същия пъзел като нейн, надявам се да уточним този въпрос, защото определено това е пъзела, който аз поръчах.

*ety*, отговорих и на лични - просто и двете сме поръчали един и същ пъзел.  Hug

# 441
Милички, извинете ме, че чак сега се появявам, но празнувах допреди малко рожден ден в аванс Heart Eyes
Доста сте изписали, със сигурност ще пропусна някое питане към мен, за което предварително се извинявам Embarassed

Ети, имаш пъзел като този на Смайли, който по моя вина още не е при теб - ще ти пиша на лични как мисля да го получиш, за да се реванширам за забавянето Hug

За объркания пъзел на Джинджи и Бюбхен - много съжалявам, в суматохата стават такива неща. Ще го уредим проблема.

Най-важното за малко да забравя Blush - днес дойде последният кашон CrazyВсичко би трябвало вече да сме получили и съм адски доволна, че му се вижда края, след което ще започнат всенародни празненства Mr. Green

Poli24, честит син!  bouquet Нека има щастлив живот и много радост да ви носи малкият Симеон Wink

А аз ви благодаря за честитките за предстоящия ми рожден ден, който вече поляхме Mr. Green Не бива, знам, ама другият вариант беше да го празнувам около 28-ми, а тогава е прекалено късно пък  Wink

# 442
шехина,значи и втората поръчка вече е при теб,така ли?Ще пиша на лични Hug Hug Hug

# 443
Шехина,чудесна новина!
Моите пъзели в снимки  са на предната страница!!

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 00:18 от ФЕЯТА

# 444
ШЕХИНА, МОЛЯ ТЕ, АКО ВЛЕЗЕШ ТУК ПРОЧЕТИ ТОВА! НЯМА КАК ДА ГО НАПИША ПО- ГОЛЯМО, ИМАШ ЛС. МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МИ ТРЯБВА ТЕЛЕФОНА ТИ ИЛИ ПОНЕ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ, ПИСАХ ПО- РАНО, НО УВИ, НЯМА ОТГОВОР. МОЖЕШ ДА ГО НАПИШЕШ НА ЛС.

# 445
blue-dream, няма проблем, разбира се, сега вече можем да тръгнем, ако нямахме тел. щяхме да чакаме просто Simple Smile

# 446
  • София
ШЕХИНА, ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН.мНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.сАМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ.

# 447
CoolAsIce, остава ли срещата днес в 18 пред В. Левски? Би ли ми пратил гсм си на лични, за да знам дали си успял да вземеш и моите. Благодаря предварително.

# 448
Шехина,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Много здраве,радост,щастие и късмет на теб и всички които обичаш!

Поли,честито ти бебенце!Много здраве и щастливо детство!

# 449
Чакаме развитието около Софийските пъзели , тъй като аз съм малко с ограничено време особено следобяд Sad

Общи условия

Активация на акаунт