Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 450
@ Шехина - много те моля да пуснете тук кои пъзели е успял да вземе cool as ice, за да знаем кои да ходим на срещата на стадиона в 18ч.  Thinking

# 451
  • София
Шехина, честит рожден ден Hug

# 452
Шехина, честит рожден ден и от мен!
Знам, че доста неща ти се събраха в момента, но ще се опитам да кача моите и снимките на пъзелите на Рози-макси, ако има доставка за Добрич:

Дано се вижда нещо, че го правя за първи път!

# 453
  • Benelux / Varna
Честит Рожден ден, Шехина!!! Да си жива, здрава и много щастлива!!!
Честито и на Поли, да ти е живо и здраво детенцето и много да му се радваш и да те слушка!!!

# 454
Пак ще пробвам:

# 455
Стадион В.Левски - паркинга - за кой паркинг става въпрос? На моста на ул. Гурко, до стадиона до Борисовата градина или до стадион Юнак?  newsm78

# 456
Шехина-
Честит празник!

# 457
  • София
Здравейте, мен ме нямаше една седмица и съм изпуснала доста, като гледам темата колко страници е набрала.
Отивам да чета назад, само мернах, че част от втората поръчка също е дошла.
Честит рожден ден на Шехина, жива и здрава  Hug

# 458
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШЕХИНА И ОТ МЕН!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 459
Шехина, Честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов и усмивки! Не се притеснявай за моя пъзел, когато ти е удобно, аз не бързам. Hug
Smiley имаш едно голямо извинявай от мен!  Hug Просто не съм доогледала хубаво поръчките.

# 460
Ей и аз си прибрах моите пъзели  newsm53. Обаче на снежковците вярно са им много странни парчетата и не са толкова добре изрязани и са прекалено големи за пъзел от 500 части, ама нищо тъкмо по-бързо ще се нареди Grinning. Ето малко снимки http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11#11 от тук до края.

# 461
Всъщност моят рожден ден стана 3 дни, като при циганите Mr. Green Но принципно е утре Laughing
Благодаря на всички от все сърце за пожеланията!   bouquet

Инфо за очакващите пъзели от Cool As Ice - той взе пъзелите на banditka, Джинджи, колежката на Джинджи, Impreza, lullaby, ginbay и лелята на Ginbay (дано не забравя някой, но принципно на всички, с които се е разбрал). Срещата остава в 18:00 часа на главния паркинг на Васил Левски.

# 462
*ety*, няма за какво да се притесняваш  Hug

Шехина, заповядай:

с най-добри пожелания !

# 463
Мерси много за инфото Шехина!
Би ли ми казала само каква марка е колата, да знам какво да гледам?
Не че няма да си личи кола пълна с пъзели де  Crazy

# 464
  • Пловдив
Моля ако някой има координати на CoolAsIce да ми ги пусне на лични. Има вариант да тръгна и сега за Ся, но няма да стигнем навреме за срещата в 18.

Общи условия

Активация на акаунт