Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 135
Момиченца-кокиченца  Mr. Green ,

Да ви се похваля междувременно - най-после наредих пчелните бебета. Разрових си и старите постове - точно преди година съм го почнала...  Blush  Ужас и безумие просто! Смятам да поддържам по-добро темпо със следващите... Само да ни дойде гардероба, че да се изнеса най-после, пък!

Инак, Шехинчо, аз не знам дали на твое място бих издържала  Laughing .

# 136
Ева67, по принцип два пъти годишно поръчваме - януари и юли, защото тогава са големите намаления във Франция. Може да се поръчва обаче по всяко време, стига да се съберат поне 10 човека, за да се оправдаят разходите за доставка - 90 евро Hug

Хм, някой беше питал дали не ме изкушават пъзелите у нас Laughing Има си хас! Само че чакам всичките останали и тогава мисля да ги почвам един по един Mr. Green Ще си помисля дали да ви ги дам тогава Laughing

Шегувам се, разбира се, някой да не се уплаши сега Wink

Благодаря Simple Smile Ако все пак има желаещи поне 10 ще се включа и аз Simple SmileМоже би трябва да ги попитаме ?

# 137
 Ами при две неполучени пратки с пъзели как да мисля за трета поръчка,а и намаления няма.По книжарниците има пъзели-като свърша поръчаните/стига да ги получа/ знам кои  и откъде да си купя.Лошото е ,че сумата ми ,дадена за пъзели през януари и  февруари, вече надхвърли 230 лв.Не смея да обявя този факт пред семейството-ще извикат психиатър ,предполагам.Намекнаха ми,че трябва да се прегледам,а не да поръчвам отново.Както и да е ,мен не ме бройте до юни.

# 138
Предполагам знаете ,че в момента са хит пъзелите по собствен дизайн.Аз се занимавам с такъв вид работа...щампи,надписи,снимки,тениски,чаши ,шапки и т.н./всичко върху което може да се лепне нещо/...правя и пъзели.Неоходима ми е само картинката/снимката/която искате да е на  пъзела и готово:) В момента формата ни е само един...А4,но скоро ще има и по големи Simple SmileГотинко е Simple Smile

# 139
  • Тук и сега
Добре де, тези пратки нали са пуснати по едно време. Защо идват с такава разлика в дните, егати??? Дали поне са пристигнали в БГ?

# 140
  • София
Най-вероятно са пристигнали, но докато се обработват се бавят. Влез в Ларедутската тема да видиш какво е съскане и заяждане за забавени поръчки. Ще дойдат пъзелите те са поне 10 пратки и докато се прегледа всичко. Peace

# 141
  • София
Влез в Ларедутската тема ..
Каква е тази тема,за първи път я чувам.

# 142
  • София
Влез в Ларедутската тема ..
Каква е тази тема,за първи път я чувам.

ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376335.0
има и този сайт големи намаления, масово се поръчва и сега се бавят поръчки и само едно питане кога ще дойдат и почва едно заяждане

# 143
  • София
Здравейте компания - отново съм на линия с още едно попълнение към галерията. Довечера ще приключа още един, а в понеделник или вторник ще започвам това http://seriouspuzzles.stores.yahoo.net/edu13297.html
Ако някой има впечетления за него моля да сподели
Имам и още едно питане - колко излиза рамкирането на пъзел от 1000 парчета и къде в София може да се направи?

# 144
Здравейте на всички
Очарован съм от темата, не съм очаквал ,че ще има толкова ентусиасти за реденето на пъзели. Почти на 100% е сигурно че ще искам разрешение да се включа за пратката през юни.
Много ми харесаха пейзажите на Шмидт, но един въпрос - заслужават ли си? качеството добро ли е? до сега не съм нареждал на тази фирма
В сравнение с Едука по добри ли са или не?

# 145
Добре дошъл в темата.
Казват,че били много качествени пъзелите-в по-предните теми имаше споделени впечатления за Шмид.Аз имам един поръчан пейзаж,който го чакам,така че...по-късно ще кажа със сигурност как е.

# 146
  • UK
Хубави са като качество на парченцата, като краен резултат също, малко трудно се редят защото нямат ясни контури цветовете, но това е защото рисунките са такива. Simple Smile

# 147
Извинявам се за въпроса, може да е обсъждан но..
Ако пъзела го има в каталога на ПъзелБГ.ком и си го поръчаш няма ли да ти го пратят? Пък и там не виждам наличности.
 Simple Smile

# 148
Прати им запитване и чакай да ти отговорят.То и цени май нямаше там,така че хич не е улеснено пазаруването от там,напротив-мистерия.Аз веднъж съм влизала и не ми се понрави.

# 149
Здравейте,
някой случайно да е виждал този пъзел някъде из Варна или Стара Загора?

Общи условия

Активация на акаунт