Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 270
В Метро Варна - Равенсбургер 2 по 500 - две картини на Моне.

ФЕЯТА, за пъзела горе в дясно ли става дума ?

http://www.ravensburger.com/canada_english/products/adult_puzzle … _93703/index.html

Доколкото виждам, едната картина е Water Garden and the Japanese Footbridge на Моне:

а другата - Two Sisters - на Реноар:

Ако е този, ще се наложи да отида до най-близкото Метро или да търся някое другарче от Варна да ми го купи - разкошен е !

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 11:07 от Smiley*

# 271
  • Тук и сега
Значи, чакаме Шехина привечер да се включи със списък на пристигналите бройки и след това всеки от София да си казва как иска да му пристигат пъзелите - с blue drem, с CoolAsIce или с куриер.

Мен ме чакат три незапочнати вкъщи. И сега два - та пет smile3508

# 272
  • София
А аз имам около 10 в нас и сега идват още 10 така че имам доста.  smile3508

# 273
Искам да ви питам,или Шехина,коя куриерска фирма ползва,каза ,че била най-евтината?

# 274
Ще съм много благодарна, ако някой има възможност да вземе и моите от Плевен (7 бр.  Blush). Включвам се в горивото. Ако няма начин - с куриер.

# 275
  • UK
На мен наистина ми е все тая кой ще ми ги донесе. Simple Smile Ох, колко ужасно звучи...

# 276
Ще съм много благодарна, ако някой има възможност да вземе и моите от Плевен (7 бр.  Blush). Включвам се в горивото. Ако няма начин - с куриер.
Разбира се че няма никакъв проблем да вземем и твойте, като уточним дали всичко е пристигнало ще направи един списък с хората от Сф, на всеки пъзелите и вече всеки ще прецени дали blue_dream да му ги донесе в събота или аз в неделя Simple Smile

# 277
Искам да ви питам,или Шехина,коя куриерска фирма ползва,каза ,че била най-евтината?

Rozi-maxi, най-близо са ми BSP, а и майка ми каза, че така или иначе от там са й предложили най-ниски цени при разпращането на предишната поръчка Wink

Аз нямам никакво търпение вече Heart Eyes

# 278
Шехина, как си с транспорта днес?

# 279
Шехина, как си с транспорта днес?

Всичко е точно, не се притеснявай Hug

# 280
 newsm10 а някой знае ли какво става с veroniki ? Отдавна не е писала...  Rolling Eyes

# 281
Само да спомена, че и аз бих искала да се възползвам от пътуващите до Плевен за пъзелите...   bouquet 

# 282
  • Пловдив
Аз както и по-рано казах, съм съгласна с една пратка да дойдат всички пъзели до Пловдив на моя адрес. Ако и останалите момичета са съгласни, ще си платят само парите, които ще са над сумата за доставка на моите пъзели - мога да ви уверя, че при всички положения ще ви излезе по-евтино отколкото да има отделни пратки за всеки.

# 283
Ами да, явно така ще остане. Аз съм навита моите пъзели да се доставят на адреса на ginbay Peace

# 284
 аз моите си ги искам заедно-първа и втора поръчка,не съм си променила мнението.

Общи условия

Активация на акаунт