Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
Ако някой е тук, взели сме на Lullaby, Джинджи, Лелята на Джинджи, Impreza, Ginbay, Poohcho, Авалон, Dinora, Banditka, ами мисля че това са всички. Чакаме ви в 18ч. на паркинга отдясно на централния вход, този дето е като дупка в средата  Laughing, дано да е станало достатъчно ясно.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 18:54 от CoolAsIce

# 466
Аз само да попитам... а разменените ни пъзели с bubhen? Тя последно май каза, че ще отиде на срещата пред стадиона...  newsm78

Иначе - за хиляда и стотен път - благодаря на всички, които помогнаха да поръчаме и получим пъзелите си!   bouquet

Шехинчо, аз пък утре ще ти честитя... а ти се забавлявай и празнувай дъъълго, любовно и напоително!  Heart Eyes

# 467
  • Пловдив
 В момента пловдивските пъзели се прехвърлят в друга кола, от където ще дойдат до нас Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 18:25 от poohcho

# 468
искам да искажа ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОТИ на Шехина, която изтърпя цялата лудница по поръчката и бе така любезна до края да организира и транспортирането. Огромно БЛАГОДАРЯ на CoolAsIce, който бе така добър да докара пъзелите от Плевен. Благодаря ви, хора! Супер сте!!!
п.с. пъзелите са вече вкъщи, отивам да си ги пипам Joy

# 469
Хъмз. Доколкото разбрах от бандитка 2 пъзела от втората ми поръчка (т.е. на колежката) липсват. После ще потвърдя, де, но май става въпрос за Химеджи (от който трябваше да са две бройки, а е само една) и Аризона. Шехина, можеш ли да ги издириш по трасето, моля  Praynig .

Също така, очаквам включване от Бюбхен, за да си разменим замъците  Laughing  .

Edit: Двете поръчки на Динора, както и зимния Нойшванщайн на Бюбхен са в мен. Очаквам включване  Laughing  .

Двата, които написах по-горе наистина липсват, чакам и за тях да кажете къде по трасето са останали.

Моите обаче са тук. И са разкошни! Ох, как ме сърбят ръцете...  Laughing

Edit 2: Вече си имам и замък!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 20:02 от Джинджи

# 470
Само пъзела на Avalon остана в нас. Предложи какво да направим, ако искаш ще ти пратя телефона си на ЛС!

# 471
 А ние ,от Североизточна България,кога приблизително ще си пипнем пъзелите?
Не може да четем само за вашите.За кога да се надяваме?

# 472
  • UK
Онзи със снежните човеци, дето е 500 странни парчета, е голям почти колкото нормален 1000 парчета. Simple Smile Странен е, доста. Simple Smile

# 473
Привет отново от мен Heart Eyes

Ще опитам утре да пратя пъзелите за Североизточна БГ, обаче каква е последно уговорката - нали имаше идея да пратя варненските на един адрес, а оттам да си ги вземете? Пишете как искате да стане изпращането, за да няма недоволни Wink

Джинджифилчо, огромно извинявай Embarassed - в тая суматоха днес не се учудвам, че сме пропуснали да сложим някой пъзел в емнайсетте броя торби, които натоварихме Blush

# 474
Шехинчо мил  Heart Eyes  , няма страшно. Кажи ми само, че са при теб, да не ги мисля. Ако е така, утре ще уточня с колежката адрес за куриер и ще ти пиша, ок?

# 475

Ще опитам утре да пратя пъзелите за Североизточна БГ, обаче каква е последно уговорката - нали имаше идея да пратя варненските на един адрес, а оттам да си ги вземете? Пишете как искате да стане изпращането, за да няма недоволни Wink
Аз помолих моите ако е възможно по куриер, защото си имам доста ангажименти и не мога да дойда сама да си ги взема, та с обща доставка сигурно в близките месеци няма да ги видя изобщо. Адресът съм го пратила на лични, ако има нужда ще го пратя пак, а снимките на пъзелите ми са тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375335.msg10514406#msg10514406

# 476
Шехинчо мил  Heart Eyes  , няма страшно. Кажи ми само, че са при теб, да не ги мисля. Ако е така, утре ще уточня с колежката адрес за куриер и ще ти пиша, ок?

Тук са, да, просто се чудя поради що сме ги пропуснали newsm78 Както и да е...

Бухти, мерси, че ми припомни, теб те имам предвид. Другите какво решиха?

# 477
  • София
 Искам за пореден път да благодаря на blue_dream, че ни донесе пъзелите и отново да се извиня за закъснението вчера - много ми стана неудобно  Embarassed . Дължа ти голяма услуга и се надявам все някога да успея да си върна жеста.
 Иначе много си се радвам на пъзелите и съм очарована от този на Yanoman. Не можах да се сдържа и наредих този от 500 части (въпреки, че имам два отдавна започнати и все още незавършени)  ето го

# 478
  • UK
Яноман е може би най добрата фирма за пъзели, която съм виждала, страхотни са, качеството е невероятно.

# 479
Шехина, кутията ти е пълна. Ако искаш изпрати ми ЛС с някакъв e-mail или телефон, за да ти кажа адреса за Добрич.

Общи условия

Активация на акаунт