Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Шехина моите 4 пъзела при теб ли са? Да ти пращам ли адрес за доставка или в петък или събота да ми ги вземат от Плевен?

Останаха на Виктория Франсез от първата поръчка и от втората поръчка и трите пъзела подправките на Едука и един с бебе в чаена чаша.

Аз наредих пъзела от 204 части и е голяма мания много ми хареса и сега около 70% от следващия по ред  Simple Smile

# 481
Онзи със снежните човеци, дето е 500 странни парчета, е голям почти колкото нормален 1000 парчета. Simple Smile Странен е, доста. Simple Smile
Мърморанче преди седмици бях писала тук в темата ,че този вид пъзели /дето са по500ч.големи/са за хора с моторни увреждания. WinkПредполагам и за аутисти.Инфото е от сайта на франсетата,превод с транслатора на Гугъл.Ако не вярвате на мен,повярвайте на транслатора. Simple Smile

# 482
Шехина-явно няма да има обща поръчка-ако не те затруднява -ги изпрати и моите с куриер.Благодаря отново Heart Eyes

# 483
  • UK
Възможно е, въпреки че според мен така са дори по трудни, нелогични са, което би объркало един аутист. Те не са нормални парчета, ами са най различни, сглобява се много по трудно дори от гледна точка на пъхане на парченцата едно в друго. По напред имаше снимки на парченцата. Simple Smile

# 484
Няма проблем и на мен да ми пращате адресите, аз ги записвам в един общ документ, където и Шехина ги вижда. Иначе с пощенската й кутия и ЛС-тата не може да се оправим Laughing

# 485
Привет отново от мен Heart Eyes

Ще опитам утре да пратя пъзелите за Североизточна БГ, обаче каква е последно уговорката - нали имаше идея да пратя варненските на един адрес, а оттам да си ги вземете? Пишете как искате да стане изпращането, за да няма недоволни Wink

Джинджифилчо, огромно извинявай Embarassed - в тая суматоха днес не се учудвам, че сме пропуснали да сложим някой пъзел в емнайсетте броя торби, които натоварихме Blush

Simple SmileШехи,мисля,че утре е твоят ден за релакс и глътка въздух м-у пъзели и празненства.
Аз бях тази,която предложи идеята за обща доставка на някой адрес,даже и на моя може,разбира се!Имаме поща наблизо,имам и транспорт,може и чрез куриер/работя,но тръгвам за работа  в 11-11,30ч.,връщам се след 17,30-18ч/До 11ч съм у дома.
Само че-почти никой не откликна,само Вероника също питаше дали има желаещи,другите не са казали.Да ги питам ли на лични????? Thinking
     Варненки са Зорница,Арабела,Вероника,Стрина Ягодина,Cicia,Монда/тя също бе дала адрес служебен-бар  на бул.Сливница/.Засега не сме се организирали, а питах ...затова не зная. Rolling EyesАз моят адрес съм го дала на Блу дрийм и съм с най-много пъзели.Когато ти е удобно-пращай.
  Не забравяй и Поли 24,която наскоро роди,тя е от Шумен.
  Добричлиийки са двечки и са на общ адрес.

# 486
  • София
Като наредите Снежковците пуснете им снимка,да ги видим Heart Eyes
Аз още мъча единия от 2х1000 за който ви споменах,че съм видяла,и съответно купих. Добре, че частите имат различна форма,сложничък се оказа.После ме сърбят ръцете за 3D балоните.

# 487
Възможно е, въпреки че според мен така са дори по трудни, нелогични са, което би объркало един аутист. Те не са нормални парчета, ами са най различни, сглобява се много по трудно дори от гледна точка на пъхане на парченцата едно в друго. По напред имаше снимки на парченцата. Simple Smile

Може да не е съвсем същият като тези,за които четох,че са за хора с увреждания.Но имаше и бяха на Гибсон/тази марка най я разглеждах/

Вероника се е включила ,докато съм писала поста си.
--------------------------------------------------------------------------
И стига сте говорили само-дайте снимки,моля,на тези пъзели-гледат ми се новонаредени  пък!

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 23:23 от ФЕЯТА

# 488
Феята, Снежковците не са на Gibsons, а на Springbook  Peace

# 489
  • Benelux / Varna
Аз нямам нищо против да са на обща поръчка до варна, така ще улесним доста Шехина, ще вика само един куриер. Както решите мнозинството,ако няма желаещи ще си дам адреса на Шехина да ги пуска по куриер.Само че не разбрах вече всичко ли пристигна,защото аз имам пъзели само от втората поръчка.

# 490
Искам за пореден път да благодаря на blue_dream, че ни донесе пъзелите и отново да се извиня за закъснението вчера - много ми стана неудобно  Embarassed . Дължа ти голяма услуга и се надявам все някога да успея да си върна жеста.
Не се притеснявай за това  Hug. И без това като си седяхме в колата беше по-топло, отколкото разхождането след това в този вятър  Laughing

Зорница, всичко е пристигнало, но е такава бъркотия, че някои пъзели сме ги поомотали... Но всичко е пристигнало и се разпределя... Предполагам Шехина се е справила вече Simple Smile, остава само изпращането им.

# 491
Да ,значи не са същите,но може да  е имало някакво описание или обяснение защо пъзел - частите са нестандартни и големи.
както и да е -искам нареден пъзел да видя, така че МГМ да си плюе на ръчичките.
Моят кръгъл пъзел също е някак странен и с изчанчени части.Така е по-интересно,
--------------------------------------------------------

Зорница,Вероника,аз съм съгласна.Моят адрес е даден.Живея в Младост.Работя до Окръжна болница.

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 23:35 от ФЕЯТА

# 492
Аз по-нагоре бях пуснала снимки на парченцата, но не знам кога ще ми остане време да го наредя, иначе можеше да си направим едно състезание с Мърморанчето Simple Smile

# 493
Ако има обща доставка за Варна- включете ме и мен Simple Smile.

# 494
честит рожден ден на шехина,жива и здрава и много наредени пъзели.

Общи условия

Активация на акаунт