Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 495
Привет отново от мен Heart Eyes

Ще опитам утре да пратя пъзелите за Североизточна БГ, обаче каква е последно уговорката - нали имаше идея да пратя варненските на един адрес, а оттам да си ги вземете? Пишете как искате да стане изпращането, за да няма недоволни Wink

Джинджифилчо, огромно извинявай Embarassed - в тая суматоха днес не се учудвам, че сме пропуснали да сложим някой пъзел в емнайсетте броя торби, които натоварихме Blush

Simple SmileШехи,мисля,че утре е твоят ден за релакс и глътка въздух м-у пъзели и празненства.
Аз бях тази,която предложи идеята за обща доставка на някой адрес,даже и на моя може,разбира се!Имаме поща наблизо,имам и транспорт,може и чрез куриер/работя,но тръгвам за работа  в 11-11,30ч.,връщам се след 17,30-18ч/До 11ч съм у дома.
Само че-почти никой не откликна,само Вероника също питаше дали има желаещи,другите не са казали.Да ги питам ли на лични????? Thinking
     Варненки са Зорница,Арабела,Вероника,Стрина Ягодина,Cicia,Монда/тя също бе дала адрес служебен-бар  на бул.Сливница/.Засега не сме се организирали, а питах ...затова не зная. Rolling EyesАз моят адрес съм го дала на Блу дрийм и съм с най-много пъзели.Когато ти е удобно-пращай.
  Не забравяй и Поли 24,която наскоро роди,тя е от Шумен.
  Добричлиийки са двечки и са на общ адрес.
Бухтичка искаше нейните да се озпратят до нейния адрес с куриер, защото е с бебе и няма възможност  да излиза.
А за останалите- може и на служебния адрес, който съм пратила. Работи от 8 до 24 ч., така че е по-удобно от адреса на Феята, която работи.

# 496
Ако ще има организация и аз съм за общ адрес Simple Smile
И отново Честит рожден ден,Шехина! Heart Eyes

# 497
Добро утро,дотук сме за обща доставка във Варна на служебния на Монда:

Вероника,Феята,Зорница,Стрина Ягодина.
Ще пиша ЛС на Арабела и Цициа.

# 498
  • София
Честит рожден ден Шехина!  newsm59

# 499
  • Пловдив
ШЕХИНА! Честит рожден ден и от мен!   smile3510 Да си ни жива и здрава като организаторка - справяш се страхотно! newsm20 Имаш много благодарности от мен и огромна прегръдка.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 500
Хайде и тук честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко най-хубаво!
 newsm67

# 501
Честит рожден ден, Шехи newsm51 !

# 502
Шехина, честит рожден ден! Много здраве, щастие и огрооооооомни купчини с пъзели, само за теб!

Някой знае ли накъде са моите пъзели?  Дали са част от североизточната поръчка?
Защото аз пратих на Шехи пари за пощенски, за да ми ги изпрати направо в Шумен?!

# 503
Хайде и аз...

Чъ Ръ Дъ, Шехинчо!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

С пожелания за всичко по-по-най  Mr. Green  и мнооого, ама много любов!!!

# 504
ЧРД на Шехина и от мен!  Много благодарности за усилията и организацията!  Hug
Отново мерси и на cool as ice за транспорта и логистиката!   bouquet

Приятно редене на всички!

# 505
Феята, благодаря за ЛС   bouquet
Аз нямам нищо против общата доставка, само не разбрах моите пъзели дали са дошли /от втората поръчка са/.
Ако не са пристигнали, ще пратя допълнително адрес на Шехина, на който да ги изпрати или ще следя дали пак ще има обща доставка.

# 506
Арабела, всички пъзели са пристигнали и от 2те доставки  Peace

Преди си говорихме за този пъзел http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/100_pieces_-_puzzle_in_ … in___bleu_dam.php. Парченцата му са идеални, гладки отвсякъде и самият картон е един такъв гланц. Ама пъзелчето е малко 20х20 см, довечера ще го снимам наредено Grinning

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 14:00 от blue_dream

# 507
Арабела, всички пъзели са пристигнали и от 2те доставки  Peace
Ох, много съм заблеяна, явно  ooooh!
ОК, присъединявам се към общата доставка за Варна.

ЧРД, Шехина! Много здраве, щастие и любов!   bouquet

# 508
  • Пловдив
Пловдивските пъзели са на местна почва  newsm44 Сърбят ме вече ръцете как ще нареждам довечера  Mr. Green

Огромно благодаря на Шехина и blue_dream за усилията, които положиха и на CoolAsIce за помощта за придвижването им към Пловдив   bouquet

# 509
  • Пловдив

Шехина, честит ти празник! Бъди жива и здрава, много щастлива и много обичана!

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 18:09 от poohcho

Общи условия

Активация на акаунт