Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 510
  • София
ето от тук са 2бр наредени пъзели от френската поръчка: http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/30#35

# 511
  • by the sea
Добро утро,дотук сме за обща доставка във Варна на служебния на Монда:

Вероника,Феята,Зорница,Стрина Ягодина.
Ще пиша ЛС на Арабела и Цициа.

Привет на всички!
Присъединявам се към организацията ви за обща доставка до Варна. Кажете само кога да заповядам да си получа пратката и колко парички да си приготвя за куриерската услуга.

Поздрав, 
Ciccia (Чича)  Wink

# 512
Ами значи сме всички варненки-без БУХТИЧКА.
Аз на Шехи честитих в аванс.

# 513
Май само аз незнам какво става със пъзелите за София , никой нищо не казва , а вече държа да си ги получа.

# 514
  • Пловдив
Само пъзела на Avalon остана в нас. Предложи какво да направим, ако искаш ще ти пратя телефона си на ЛС!
Ако беше прочел малко по-напред....

# 515
Ето ме и мен Heart Eyes Много се забавих, но ... по обясними причини (добре е, че нацелвам все пак буквите) Mr. Green
Хич не си падам по виртуалните почерпки, но след толкова страхотни пожелания, няма как да не почерпя скромно:

Моята торта Mr. Green
и моето шампанско Wink, специално за всички вас - you made my day  bouquet Hug  bouquet Беше ужасно вълнуващ ден за мен, белязан от прекрасни пожелания! Трогната съм.

За доставката за Варна разбрах, утре пускам пакетите, за Бухтичка отделно.
Poli24, не съм те забравила - имам адреса ти и ще пратя пъзелите директно към Шумен Wink

# 516
Шехина, а доставката за Добрич ще се осъществи ли? Става  въпрос за моите и пъзелите на Rozi-Maxi?

# 517
Шехина, а доставката за Добрич ще се осъществи ли? Става  въпрос за моите и пъзелите на Rozi-Maxi?

Да, разбира се. На кой адрес последно да пращам?

# 518
  • Пловдив
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/32#10 - това са пловдивските пъзели,
а това е първият нареден Simple Smile http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/32#12 Честно казано обаче нещо не съм впечатлена от тази топка. Сглобена е готина, но някак си самото нареждане не ми достави пълно удоволствие  newsm78

# 519
Шехина, кутията ти е пълна. Бях изпратила адреса и на blu-dream, тя каза, че ги попълва в някакъв списък, до който и ти имаш достъп. Пиши ми дали го имаш?

# 520
Тия , Шехи те пита на кой от двата дадени адреса да праща-на твоя или на Рози-макси.

# 521
Шехи, на моя адрес /Татяна Христова/.

# 522
  • София
Шехи, пощата ти е пълна и не мога да ти пиша. Доколкото разбрах е пристигнала само част от втората поръчка ще чакам цялата и тогава да ми пратиш всичко  Peace

Ще ти пусна на лчини поръчката ми и адреса.

# 523
kimba77, всичко е пристигнало! Можеш и на мен да ми пуснеш адреса, аз ще го предам на Шехина  Peace

За Варна, нали сте това
ОБЩА ДОСТАВКА ЗА: Вероника, Стрина Ягодина, Monda, Феята, Ciccia, Зорница и Арабела. На адреса на Монда?

Шехина, погледни списъкът с адресите Wink

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 09:25 от blue_dream

# 524
  • София
blue_dream пускам ти на лчини поръчката и адреса ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт