На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
eleee,голяма бонбона е Никол.  261uu

# 31
Докато ми зареди форума и ще се стъмни.

Ели, мерси за темичката и труда  Hug

# 32
  • Бургас
Здравейте и от нас !
Ели мерси за темата!  bouquet Всичко ти е убаво, ама ни моа да разбиръ що съ надцинявъш гуспужа и що съ надувъш?  - Къде пък се видя огромна бе слънце? newsm78 Аз за туй не публикувам моя снимка, че съм заприличала на нещо средно между Годзила и Байоланте smile3534, ама това е положението като спра дакърмя - глад, глаад и щ се оправи работата!
elleee - я и ти да го захвърлиш тоз депресион! Ми че тя Никол е толкова сладичка пу пу да не я урочасам и сте толкова милички двечките на снимката, че за какво ти е въпросният мъж, да ви разваля идилията и да те тормози? За него само бой ми той акъл няма да ви остави, за какво ти е мъж без мозък?  Thinking
Гери - Криско също е чудесен малък мъж, ама кажи как я отгледахте тая буйна растителност по главата, че нашият тати е супер-притеснен как ще правим малкия рокаджия, като е такъв плешко - нямало да му отива на детето... ooooh!
Честито на месечинката и рожделничетата!

# 33
Добър ден.
Да кайем и ние, че сме живи и да ви попрочета, че е имало веселба май.

# 34
Ами той така си се роди. Малко е пораснала, де. И малко е поопаднала, ама се надяваме да се възстанови.

# 35
  • Бургас
Гери newsm10! Аз вече си мислех, че трябва да я поливам тая косичка с бензин... Joy Joy Joy

# 36
Аз влизам на бързо да ви почерпя, че днес порастваме с още един месец

Сега отивам да ви чета

# 37
Ау, Теди...Каква почерпка   eat

# 38
Здравейте мамчета!

Да се отчета и аз от консултация - вече сме подминали 5-те килограма и сме 5.050кг Simple Smile
И сме пораснали с цели 5.5см и сега сме 57.5см. Педка беше доволна, както и аз, щото така се бях изпопретеснила за наддаването на Калина.
Пентаксима ни понесе сравнително добре - само дето през нощта ядохме на 2 часа. Не знам на друг дали му се е отразило така поставянето на ваксина.
Аз май съм от малкото мами, които не могат да оставят децата да заспят сами - при нас ако Калина не заспи докато са храни настава едно люлеене на ръце. Но всичко друго не дава резултат - реве, та се къса детето. Не знам как ще я приучвам да е по-самостоятелна. Но поне спи в своето легло.
Иначе с всеки ден става все по-интересна, говори си и се смее повечко сама. Дано да продължава така. Praynig
Относно срещата - какво мислите за Боженци? Там не е много равно, но пък е хубаво мястото. Мога да предложа да наемем две къщи, които общо са на цена около 500лв. за две вечери. Ако смятате, че си заслужава, кажете да проверя нещата.
Честити месечинки на днешните бебоци!

# 39
Еййййй, дефинирах се най-сетне  hahaha  благодаря на Елица и на Мими за разясненията  Hug

уф, после ще чета, че Момо се разбуди ще искада ядеееее  Joy

# 40
Мале мами, чудя ви се как сте се разговорили за забременяване.  #Shocked Нашата кака е на 9 години и ми помага страшно много. Но въпреки това аз съм на предела на силите и нервите си. Не мога да си представя наред с бебето да имам едно малко детенце, коете е напълно несамостоятелно и има нужда от още толкова грижи. Много смело от ваша страна!

Утро, аз имам една теория, че е много по-лесно да се навиеш на второ дете, когато първото е на 2-3 месеца, отколкото като е на 6 м, 12м или пък 2годинки.
Просто в началото каквото и да си говорим, грижите са много по-малко, ентусиазмът е голям и ти се струва, че всичко е много по-лесно, отколкото като поотрасне бебокът Simple Smile.

# 41
  • Варна
Здравейте ноемрийки, вие тук нови попълнения приемате ли? Като гледам има една заформена банда...  bouquet ама и аз много късно се наканих да се включа
Да се представя с 2 думи- на 22 години съм,от Варна и родих дъщеричката си Габи на 26.11, утре става на 3 месеца  Heart Eyes Не съм от най пишещите, но ви следя и ще се радвам ако мога да разчитам на вашите съвети ако ми възникнат някои чудения по отглеждането...май вече все по-често се случва. Това че в тази темичка мъниците са почти на една възраст ще ми е много полезно  Hug

# 42
shhht.secret Добре дошла. Приемаме разбира се. Ако има и други скрити ноемврийки води ги насам  Laughing

Феъри Не, разбивай мечтите на такива заблудени като мен ,моля  Crossing Arms  Joy

# 43
shhht.secret  welcome Аз ви поразгледах снимките. Много ти е красива малката принцеска. Simple Smile

# 44

Утро, аз имам една теория, че е много по-лесно да се навиеш на второ дете, когато първото е на 2-3 месеца, отколкото като е на 6 м, 12м или пък 2годинки.
Просто в началото каквото и да си говорим, грижите са много по-малко, ентусиазмът е голям и ти се струва, че всичко е много по-лесно, отколкото като поотрасне бебокът Simple Smile.

Феъри, права си. Аз все пак в момента разсъждавам на човек с две деца. Като се сетя навремето и моята кака като беше бебе, много ми се искаше второ. Онзи ден ходих до службата. Една колежка, която е разбрала, че съм родила, но явно не знае, че имам две деца ме поздрави и ми каза сега да се стягам за едно момченце - познайте дали не я застрелях с поглед.  #2gunfire  hahaha

Ивето, не вярвам да предпочете другата храна пред кърменето. Всичко при бебетата е въпрос на навик. Бебето свиква, че в определен час яде каша, примерно, в друг пюре и т.н.  Всеки сам си решава, де!

Ох, голям проблем с това лапане на ръце. От вчера взех да се опитвам да я накарам да смуче биберон-залъгалка, че то с тези юмручета - само се настървява и ядосва като не може да си вкара някоя играчка в устата.  Засега обаче категорично отказва биберона.

Елеее, много сте сладки!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт