На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Запис, да не ви гоня после.  Wink

# 46
Много благодаря на Бубето и на Утро за съветите за мартеничките. Това с картона във формата на сърчице много ще й хареса и ще може да помага...идеално е! Много, много мерси!
 smile3525

# 47
  • Попово

Относно срещата - какво мислите за Боженци? Там не е много равно, но пък е хубаво мястото. Мога да предложа да наемем две къщи, които общо са на цена около 500лв. за две вечери. Ако смятате, че си заслужава, кажете да проверя нещата.
Честити месечинки на днешните бебоци!

добра идея  Peace аз съм съгласна

# 48
pensavi fosse amore....  ляляляяя, тра ла лааа

http://vbox7.com/play:36747265

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
Eleee много сте сладки и комплекта от 35 снимка с мечето го имаме и ние  Hug още не съм го слагала,чакаме горкото да го изгладя.
Добре дошла на новаата мамааа ех тия варненки бе много плодородни бе  Heart Eyes
Гледам времето и ако е вярно от другата седмица идва слънцце и ще излизаме на разходкааа.
Моата кукла как сладко се вторачва в ръчичките сииии ,на мама разкоша-много я обичкам и бих си родила още едно бебче , Naughty след 2-3 годинки.
Честита месечинка на бебчетата.
Лек ден   bouquet

# 50
Запис.
После ще чета, че Ивко днес не иска да спи Rolling Eyes

# 51
  • Варна
Gerrgana благодаря  Blush И аз разгледах вашите снимки, голям чаровник е твоя момък  Heart Eyes

# 52
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed smile3515 smile3511 smile3511 smile3538 smile3537 smile3538  baduu  341uu

това всичкото е за мен #Cussing out Embarassed

# 53
Embarassed Embarassed Embarassed smile3515 smile3511 smile3511 smile3538 smile3537 smile3538  baduu  341uu

това всичкото е за мен #Cussing out Embarassed

Ясна е работата, опаткала  си и двата шоколада Joy Joy

# 54
 Joy И аз това си помислих

# 55
Добре дошла на новата мама Hug
Elee горе главата - имаш си такова съкровище - много е сладка малката шушка Heart Eyes

Честито на днешните ни месечинки
Фафи Румяна и Борислава!

Честит рожден ден на племенника на Ели!
Да расте весело и послушно дете!

# 56
Момичета, нямам време да ви пиша, но влизам да ви кажа   mrstraetz .Много ме разтоварвате като ви чета lovekiss

# 57
  • София
пресни-пресни мерки и теглилки - 7.100 кг, 66.5 см. Отглеждаме си гигантче  Laughing
температурата вечра е била от зъбчетата. белеят се отдолу, не че видях нещо, но така каза педка. усещали се даже  newsm78

# 58
 morning smile3541
Малкото чудо тази нощ се буди 3 пъти(никога не е правил този номер) и днес съм труп.  smile3514 smile3507

Ели,  newsm51 за темичката!

Браво Илка, в един отбор сме с бебета - слончета!  smile3508 Ние вече сме с дрехи 6-9 месеца  #Crazy страх ме е март колко килограма ще кажат че е Борко.  ooooh!

shhht.secret , isi1  welcome  welcome
Ако има и други да слизат от балкона!  Hug Ако всички четем а не пишем какво ще четем тогава?  hahaha

Теди, Иси, честити месечинки на малките госпожици! Много да слушат и да ви радват!  newsm51

Ели,  nbirthday на племенника!  smile3525 Много да слуша леля си!  Mr. Green

Иве и аз така си мислех за кърменето.  ooooh! Последно даже си мисля за изключително кърмене до 1 година, но с тази помпа едва ли ще ми издържат нервите.  Banghead

smile3508 и аз слухтя коя мама първа ще  EFP #Shocked

# 59
  • София
Здравейте, аз има-няма от раждането не съм писала, дано не се сърдите   bouquet минаха ни разни пневмонии, грипове и болници през главата и на мен и на Иди, пълни ужасии... та хич не ми се искаше да говоря за това, затова се изгубих от темата...

утро, шашкам се да не му харесат повече другите неща и да не иска вече да суче. Той е такъв лакомник. Като ни гледа да ядем мляска, преглъща и точи лиги. А Еспумизана толкова му харесва, че отваря човка щом го види. Даже ми се кара, че му давам малко  Laughing
Иве, като гледам, той Човекът явно има желание да се захранва  Laughing това не значи, че ще се отбие, просто трябва да подходиш внимателно към твърдата храна, да я предлагаш след кърменето и т.н. - сигурна съм, че си чела по въпроса  Peace и особено внимателно към соковете, ако ще даваш такива на тази възраст - бебока на моя позната се отби сам на 8 месеца, защото реши, че препочита сока, който му предлагаха в огромни количества  Rolling Eyes
И аз като теб хич не си мисля да я захранвам още, но тя няма и никакви признаци, че е готова... тоя път ще чакам детето да си покаже, а не като с големия ми син - до 1,2 г. изяждаше количества от сорта на 14 гр., 27 гр. на хранене  #Crazy , и аз се бях побъркала от притеснеие! И като му дойде времето си прояде без проблем  Peace

Искам да ви питам - някой ходил ли е на профилактичния ортопедичен преглед при д-р Драганов - интересува ме дава ли часове и спазват ли се или се чака?

Общи условия

Активация на акаунт