Незнам ако ви няма какво ще правя. Толкова съм се привързала, чеее..... Гери Криско е страхотен

shhht.secret , isi1

Никол току-що хапна малко бананово пюре и заспа
,а показа ни и гимастиката.Последваха 2 кошмарни дни
за мен и в понеделник си взехме час за д-р Янакиев прегледа ни каза,че сме напълно здрави и нямаме данни за луксация,показа ни гимнастика и си тръгнахме доволни.Много съм ядосана подозирам ,че първия лекар просто си продаде гащите
на новите мами!Таня
оф аз съм в стрес не ми идва и това е... [smilie=smile3515.gif]1 ден само закъснява,но..
като чета как на някои мами бебчето било на 3 месеца когато разбрали че са
и се побърквам,много ми е притеснено,няма да спя сигурно.Още ми е рано за друго бебче,но каквото е рекъл господ..оф извинете че само ви надувам главите с това,но много се притеснявам..
! Ми нещо по-весело от Joe Dassin - нямаше ли за цитат, щото тая песен е страхотна, но ми идва доста тъжна и подсъзнателно смятам, че човек, който я слуша е тъжен... - не ми се връзвай!
Пък и във форума има недостиг на моми
, та ви чакаме с принцесата като топъл хляб....
аз съм съгласна
Нямам думи, да си продава гащите.
/защо не си направите по един тест, та да знаете каква е хавата

(примерно комшийката отсреща ... имам чувството, че наблюдава с бинокъл през прозореца
абе, лудите са навсякъде 
Защо не го спреш, изчакай да минат обривите и след това пак дай - ако се обрине, значи е от него. 
. Имам към 8-9 кг да смъквам
, а за моите снажни 160 см това е доста. Не мога да се гледам вече, но докато кърмя не мога да намаля драстично яденето, че ми се отразява веднага на кърмата. Така че поне засега ще си ходя дебела и ще си хапвам на воля сладичко

Ортопед #2 
прекрасни!
. Все на италиански се хвърляш. Много сладки нещица намираш
! Ми нещо по-весело от Joe Dassin - нямаше ли за цитат, щото тая песен е страхотна, но ми идва доста тъжна и подсъзнателно смятам, че човек, който я слуша е тъжен... - не ми се връзвай!
Пък и във форума има недостиг на моми
, та ви чакаме с принцесата като топъл хляб.... 
какво да ти кажа, на много френска вълна бях миналата седмица, иначе нищо тъжно няма в мен (все още) Даже ако се израпира, много весело ще стане