На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Уфффф, момичета благодаря ви  Hug Hug Hug Незнам ако ви няма какво ще правя. Толкова съм се привързала, чеее.....

Гери Криско е страхотен  Heart Eyes

shhht.secret , isi1  welcome welcome

Никол току-що хапна малко бананово пюре и заспа  hahaha  chef

# 61
Записче и от нас в новата тема  Hug

# 62
Здравейте  Laughing как имате толкова време незнам.За захранването да кажа,че ние започнахме вече и ни се отразява добре плодовото пюре.Купувам на hipp и са доста вкусни Embarassed.Знам,че повечето сте за късното захранване,ама аз послушах лекарката Embarassed,както и да е...Минала седмица ви питах за ортопед и сега да ви разкажа,нашите премеждия.Отиваме с направление при д-р Димов,препоръчан от педиатърката.Влизаме и се започва с обяснения за детските стави и за различните аномалии които е възможно да се получат.След тези разяснения пристъпваме към прегледа,нищо не ни се обяснява,освен,че е хубаво да се заведе детето докато е малко за да не мърда много по време на прегледа Shocked.Приключи огледа на видеозона и без никакви обяснения доктора извади ортопедични гащи Shocked.Аз останах без думи....дайте 25 лв и след 2 седмици елате да го видя,бяха думите му #2gunfire,а показа ни и гимастиката.Последваха 2 кошмарни дни newsm45 за мен и в понеделник си взехме час за д-р Янакиев прегледа ни каза,че сме напълно здрави и нямаме данни за луксация,показа ни гимнастика и си тръгнахме доволни.Много съм ядосана подозирам ,че първия лекар просто си продаде гащите #2gunfire newsm61

# 63
Добре дошли на новите мами!!!!

Таня, как може такова нещо бе, тия хора акъл нямат, не знаят ли какви нерви ни причиняват с техните прищевки и най-вече с тяхната лакомия  #2gunfire #2gunfire

# 64
привет и от нас! welcome welcomeна новите мами!Таня fightоф аз съм в стрес не ми идва и това е... [smilie=smile3515.gif]1 ден само закъснява,но.. newsm78като чета как на някои мами бебчето било на 3 месеца  когато разбрали че са preggoи се побърквам,много ми е притеснено,няма да спя сигурно.Още ми е рано за друго бебче,но каквото е рекъл господ..оф извинете че само ви надувам главите с това,но много се притеснявам..

# 65
  • Бургас
На мама shhht.secret welcome! Ми нещо по-весело от Joe Dassin - нямаше ли за цитат, щото тая песен е страхотна, но ми идва доста тъжна и подсъзнателно смятам, че човек, който я слуша е тъжен... - не ми се връзвай! Hug Пък и във форума има недостиг на моми  smile3508, та ви чакаме с принцесата като топъл хляб....  love001

# 66

Относно срещата - какво мислите за Боженци? Там не е много равно, но пък е хубаво мястото. Мога да предложа да наемем две къщи, които общо са на цена около 500лв. за две вечери. Ако смятате, че си заслужава, кажете да проверя нещата.
Честити месечинки на днешните бебоци!

добра идея  Peace аз съм съгласна

И аз и аз, мнооого го обичам....навява ми едни хуууубави спомени   bouquet Rolling Eyes

# 67
  • Sofia
Добре дошла на новата мама
Честит рожден ден на племенника на Ели!

tania821-този ортопед е направо да хо хванеш и bashНямам думи, да си продава гащите.
Ние сме добре утре сме на консултация.Днес цял ден спим и двамата. не че снощи неспахме.
свекървата ми се обади че Антоан бил с температура, дано да е само настинка.Каних ме се да ходим  до Солун през почивните дни.
Абе момичета /тези със съмнения за  preggo/защо не си направите по един тест, та да знаете каква е хавата newsm78  
А да питам мамчетата, чийто деца са със АД.Давате ли някакъв чай.Аз давах на Хип с лайка два дена и ни се появиха обриви/а сме нямаки вече месец/ и го свързах с чая, ама ми се вижда странно newsm78

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 17:43 от maia

# 68

Уууу, ми ние мислехме да се борим за сърцето на твойта принцеска. Сега това съвсем ме окуражи  Hug

# 69
  • София

Уууу, ми ние мислехме да се борим за сърцето на твойта принцеска. Сега това съвсем ме окуражи  Hug

Хахахаххахахахах  Party 

Понякога се разцепвам от смях пред компа  Rolling Eyes Ако някой ме гледа ще ме помисли за ку-ку  #Crazy (примерно комшийката отсреща ... имам чувството, че наблюдава с бинокъл през прозореца  Thinking абе, лудите са навсякъде  Mr. Green )

# 70

А да питам мамчетата, чийто деца са със АД.Давате ли някакъв чай.Аз давах на Хип с лайка два дена и ни се появиха обриви/а сме нямаки вече месец/ и го свързах с чая, ама ми се вижда странно newsm78

Мая, лайката е алерген и може би заради това се обрива  newsm78 Защо не го спреш, изчакай да минат обривите и след това пак дай - ако се обрине, значи е от него.

# 71
  • София
Еллее, това ли е истинския цвят на очите ти или е някакъв ефект от светкавицата - http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=305325&pid=10756677
Страхотни са  bouquet

Ние сложихме вчера втория Пентаксим. Засега няма проблеми. Яси е наддал 900 гр. и е пораснал с 4 см и сега е вече 6 400 гр. и 63 см.

Днес си направихме страхотна разходка. Времето беше чудничко, едно слънчице, а паркът толкова бял и чист, красота...

И аз чакам да видя коя мама ще се престраши първа за второ или трето Mr. Green. И на мен ми се гледа още едно бебе, много ми се иска да си имам още едно момиченце, но няма никаква надежда таткото да се навие Confused.

Ели, ДииДии, и аз съм в отбора на   261uu. Имам към 8-9 кг да смъквам #Cussing out, а за моите снажни 160 см това е доста. Не мога да се гледам вече, но докато кърмя не мога да намаля драстично яденето, че ми се отразява веднага на кърмата. Така че поне засега ще си ходя дебела и ще си хапвам на воля сладичко Mr. Green поне си имам оправдание, пък после ще му мисля.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 18:40 от Комарче

# 72
Боженци  newsm10 smile3521

Танче, Ортопед #1  fight Ортопед #2 smile3501

Снимки на бебенца прекрасни!

На Тайната мама от Варна и тук

На Ида

На Rumya, не се губи пак. Това ни е работата тук. да се подкрепяме, да се смеем, да си помагаме.......и други работи Wink

Лорааа, ти френски не знаеш ли бе, човек Joy. Все на италиански се хвърляш. Много сладки нещица намираш  Hug

# 73
  • Варна
На мама shhht.secret welcome! Ми нещо по-весело от Joe Dassin - нямаше ли за цитат, щото тая песен е страхотна, но ми идва доста тъжна и подсъзнателно смятам, че човек, който я слуша е тъжен... - не ми се връзвай! Hug Пък и във форума има недостиг на моми  smile3508, та ви чакаме с принцесата като топъл хляб....  love001
 Joy какво да ти кажа, на много френска вълна бях миналата седмица, иначе нищо тъжно няма в мен (все още) Даже ако се израпира, много весело ще стане Laughing
Ауу като гледам как потриваш ръчички страх ме хваща чак, как ще я опазваме момата  Mr. Green

ПП: Благодаря на всички за топлия прием  Hug

# 74
  • София
След днешната консултация резултатът е 7 кг и 63 см. Даже първоначално го измериха 64 см, но като казах, че предния път беше 58, го коригираха  Laughing
Човекът геройски се държа и изобщо не усети кога му биха ваксината - само се хилеше и гукаше Simple Smile

Мая, ние сме с АД, но аз не му давам никакви чайчета. Само на кърма е и обривите пак не му минават, така че може и при вас да е от някой външен дразнител.

Общи условия

Активация на акаунт