На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Еллее, това ли е истинския цвят на очите ти или е някакъв ефект от светкавицата - http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=305325&pid=10756677
Страхотни са  bouquet

Това е истинския цвят на лещите ми  newsm62 И аз тези си ги харесвам най-много  newsm53 Иначе и зелени ми отиват  newsm47 Колко съм скромна нали  newsm03

Ели, ДииДии, и аз съм в отбора на   261uu. Имам към 8-9 кг да смъквам #Cussing out, а за моите снажни 160 см това е доста. Не мога да се гледам вече, но докато кърмя не мога да намаля драстично яденето, че ми се отразява веднага на кърмата. Така че поне засега ще си ходя дебела и ще си хапвам на воля сладичко Mr. Green поне си имам оправдание, пък после ще му мисля.

И аз, и аз  newsm61

# 76
  • София
Шшшшшттттттттт! smile3505 Айде само за кила да не говорим! Crossing Arms Naughty Да не ви казвам аз къде съм smile3515
Днес едната Милка загина геройски, т.е бе отворена и от нея бяха изядени цели 2 реда Embarassed #Cussing out Не се гордея, но после си казах- за к'во, ма ,патко лакома, го яде туй ....... да ти се лепи на гъзо ли? smile3511 newsm61  Няма повече, нямаааааааааааааа smile3511 smile3514

# 77
лека нооощ!!!

# 78

Много рано бе  newsm78

искам и аз ама не може, тепърва ще се къпем....  Simple Smile

# 79
И аз отивам да си лягам.  smile3507 Тази вечер нямам сили да се жертвам за каката и да стоя до 22:30ч. Все пак бебето ми е станало в 5:30ч. тази сутрин. И аз съм човек! И на мен ми се полага да си легна по-рано веднъж на три месеца!  Joy

Айде Лека!

# 80
Шшшшшттттттттт! smile3505 Айде само за кила да не говорим! Crossing Arms Naughty Да не ви казвам аз къде съм smile3515
Днес едната Милка загина геройски, т.е бе отворена и от нея бяха изядени цели 2 реда Embarassed #Cussing out Не се гордея, но после си казах- за к'во, ма ,патко лакома, го яде туй ....... да ти се лепи на гъзо ли? smile3511 newsm61  Няма повече, нямаааааааааааааа smile3511 smile3514

Къде си ма мишко  smile3513 Я си гледай куклата и си я кърми ( да не казвам кой на кого го викаше туй) а килата Дюканко ше ги сваля като му дойде времето.Тази година по ноември-декември ( дай Боже и по-късно) ще ти вися на главата да ми даваш съвети за Дюкан.До тогава да си опаткала и другата част на Милката.Па са и скръндзаш-я дай и на мен, че ми се хапва  Embarassed
Една колежка на майка ми казваше, че има дървена мебел, тръбна мебел, има и мека мебел.Е аз съм от МЕКАТА мебел пък  smile3534 Всичко си имам-баджаци като козунаци, цици като мекици( меки и големи ) и търбух като чувал с пух.

# 81
  • София
До тогава да си опаткала и другата част на Милката.Па са и скръндзаш-я дай и на мен, че ми се хапва  Embarassed
Пиле, златно, мамино Hug Ела, ела-всичко ще ти дам Hug А до Ноември.....ох, до Ноември, всички кила трЕбе да съм свалила, че още поне едно бебе искам Praynig
Айде, да не кажеш, че съм скръндза - на! дръж!
И да не чувам после гузната ти съвест как мърмори, ако всичко изядеш newsm48 newsm09
Пък после като станем оххххх...не знам дали и Дюки ще ни спаси Embarassed

# 82
Ау колко си щедра. newsm20
И моам да ти кажа, чи  Ич нема да ми е гузно.Ша ги отнеса като едното нищо

# 83
  • София
Да, бе, то на картинка ако важи... заради вас претърсих цялата къща и само бял шоколадов кувертюр намерих, ама "'га няма дъжд и градушката става", както казва баба  Wink Mr. Green

# 84
  • София
Да, бе, то на картинка ако важи... заради вас претърсих цялата къща и само бял шоколадов кувертюр намерих, ама "'га няма дъжд и градушката става", както казва баба  Wink Mr. Green
Щедра съм, я! Hug Като депутат предизборни обещания! Mr. Green Joy
нИмой сА срамуватИ- земете си, за всички ви има! Hug НЕма само мойто гъз да е дебел Naughty

Румянко, ти от що си огорчена, мари? За т'ва, че не ти дадох шоколад ли, ма? newsm78 Joy  Ееееее, нИмой така, де! И за теб ще има, ето

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 21:56 от Мишле_

# 85
Руми аз имам само една кутия таралежки ама не се оплаквам.Щото ако му кажа на мъжо да ходи да дири Милка и не знам. ooooh!

# 86
.
Ау колко си щедра. newsm20
И моам да ти кажа, чи  Ич нема да ми е гузно.Ша ги отнеса като едното нищо
Тъй, тъй, ама по сбирките - салатки да сме ядяли, че "с това сладкото..." Нас за трева ще ни пращаш, а с хората шоколад...Добре, че е Мишката, че да почерпи. Simple Smile

# 87
  • София
 Щом сте такива подстрекателки да ви кажа, че днес съвсем сама си изядох един шоколад. Ядох и пица, пих бира и хрупах чипс докато Косьо спеше. Ама хич не ми е гузно  smile3534

# 88
  • София
Щом сте такива подстрекателки да ви кажа, че днес съвсем сама си изядох един шоколад. Ядох и пица, пих бира и хрупах чипс докато Косьо спеше. Ама хич не ми е гузно  smile3534
Ауууууууууу newsm09 Ивеееееееееееееееееееее
И после...как влезе през вратата? smile3506 Успя ли? tooth
Че аз след такъв порцион.....мен с лебедка през терасата трЕбе да ме прибират Joy Че у наше село касите метални, не можеш ги разби Banghead

Мама Ана, ама и ти си взимай, не се срамувай.  Hug Flutter Така като знам, че и на друг ще му се лепи....някак си.........по-лекичко ми става Joy

Ели, ти ако го пратиш мъжо по нощите за Милка.....с шоколад не знам дали ще се върне, ама с тестче- със сигурност! Joy

Момичета, айде стига, че шоколада пак намаля Embarassed Отивам да си метна един душ и после трябва малко калории да изразходвам  luvbed

Лека и спокойна нощ на всички ви Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 22:06 от Мишле_

# 89
привет мами!правих си тест и излезе отрицателен,но да не се радвам още докато не ми доиде.Все пак малко ми олекна.Аз нямам проблем с килцата 1 2 са ми останали така чче мога да си позволя шоколадче smile3503аиде сега отивам да спинкам,лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт