На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Привет и от нас! Моята мома много си пада по нощния живот-вечерно време като се разиграе, няма заспиване.

Майче, обрива може да е от външен дразнител. Алекс преди две седмици беше с обрив по личецето и педка каза ,че е от паха за пране. Аз от самото начало пера с Сано, но явно последния път съм сложила повече. Изпрах калъвката на възглавничката с бебешки сапун и дрешките започнах да пера с Тео Бебе и обрива наистина изчезна. Баткото ми и той имаше алергия към паха за пране, та парен каша духа и вече съм на щрек.

За гурелясалото оченце- може да сложиш малко кърма няколко пъти, като го почистваш преди това със памуче с преварена вода. Ако не мине идете на лекар.

Тони, това с килограмите повече да не си го казала, няма да ни дразниш  tooth На мен ми остават 2-3 за сваляне, ама нещо пак почнах да качвам.

# 136
Тонеска, вие сте първи на опашката!  Hug

За килограмите не ми се говори. Аз имам да свалям 5-6, но не съм помръднала от раждането насам. Дали не съм и качила даже някое кило?!  newsm78 Този път по-трудно се възстанових от раждането - и коремът ми още има да се прибира. Може би предния път имаше значение, че родих в началото на осмия месец.  newsm78

А, бе бебка да е здрава, пък аз като спра да кърмя някой ден все ще вляза във форма!

# 137
такааа.мен ме отписвайте от списъка за бременни Laughingпърво на вас бързам да се похваля-ДОИДЕ МИ .... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533урааааааааааааа...............(не че не искам 2ро бебче,но още  е рано)много съм щастлива!После ще се включа да пиша сега отивам да чета...

# 138
  • някъде там......
Хайде и ние да се разпишем. Голям търг нещо се заформил, гледам... Ние ще си траем, не бързаме да се годяваме Twisted Evil
За килограмите - по кантар имам още 4 да сваля, но, като се гледам в огледалото и като си опитвам дрехите - сигурно два пъти по толкова имам отгоре.
И да дам отчет от прегледа при педката - качили сме 1130 за месец и вече сме 6180, пораснали сме с 5 см и сме вече 61 см. Сложиха ни втория Пентаксим и нямаше никакви проблеми след него. Имаме обаче друг ГОЛЯМ, не - ОГРОМЕН проблем - не мога да извеждам навън Габи. В момента, в който я облека или увия в одеало - пищи, та не се трае  - все едно я дереш. Писах преди време, че в количката не мога да я сложа, нито в кошницата за кола - невероятни писъци се раздават. Просто не знам вече какво да правя. И нищо не помага - нито вода, нито играчки, нито гушкане, нито люлеене, нито говорене, нищичко..... Sad
Някой има ли идея къде мога да прочета по този въпрос - явно това е някакъв проблем. Хедра ми писа нещо за бебешка психология. Ега ти и акселерацията - не може седнало да стои, а вече психология ми трябва.... Не искам да си мисля какво ще става с времето....

# 139
Утеха, утеха - и днес зъб ме боли.
 smile3506

# 140
Галисис, и Дани реве първите 2-3 минути ама после кротва като го друсна малко. Мисля, че си мрази космонавта или му става топло. Да не е от топло?

# 141
  • София
Брей човек да не ви покани на по бира-веднага ме изкарахте битов алкохолик. Crossing Arms

Варненската дружина днес ще е в МОЛ-а.По тоя повод Юлето да вземе да се весне и тя.Ако има желаещи да се присъединят да свиркат.

Да ви питам някой ще направи ли официална Ноемврийска темичка 2009-дето да не им се бъркаме много много на бъдещите мами, че тази ако така продължаваме ще им я изпишем.Та ако няма желаещи аз може да се заема.Как си пробутах услугите само  hahaha

Ели искам и аз на разходка във Варна ама ще трябва да почакам до юни, тогава таткото е обещал да сме на море, та ще дойда да ви досадя  Mr. Green

Гале, пробвай да я слагаш вкъщи за малко за да свикне. Калина преди като ревеше я слагах в кошницата и я залюлявах да млъкне. Може би усеща нещо различно и се плаши детето.

Мойта мома напъва да сяда, половин ден сме в поза вдигнати карака и повдига раменете и главата, опъва ръцете напред и се люлее. Като я изправя да седне е голям кеф гледа щастливо от високо.

ЛораHug. Аз стисках зъби до днес с репликата ще боли боли пък ще мине ама днес ме натиснаха   #Crazy
Софийските мами хайде на разходка в събота или неделя ще е хубаво времето.

Мамчета, след 2 дена е 1-ви март а в албума имам снимки на 6,7 бебета. Ще правим ли 1-во мартенският колаж или не?????

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:28 от valya_76_08

# 142
Вале Анита вече седи седнала.Не мога да се разбера с нея.А за морето-ще ви чакаме.Виж и Лорчето ако беше тук сега веднага я пращам при мъжо на зъбар.Ама на седи си у френско и тва е  Mr. Green

# 143
  • София
Ели, за температурата се ръководя по това: http://www.biberonbg.com/info/temperatura.htm

Лиде,  Hug мога да се подпиша под всичко, което си писала за гледането на две малки деца! Макар че на мен ще ми е малко по-лесно когато се престраша да пусна баткото на градина... ама така съм се психясала с тия вируси, че не смея още...

За кг, какво да кажа  Embarassed Embarassed Embarassed 3 седмици след ражаднето бях свалила 9-те кг. от бременността - това добре, НО 3 месеца по-късно съм +6  #Cussing out и не си казвам, че после ще го мисля - постоянно го мисля, но просто не ми издръждат нервите без шоколад  Crazy това е положението  Sick гледам да няма запаси в къщи, но и това не спасява положението винаги, както си признах вчера за кувертюра  hahaha

Вие излизате ли на минусови температури  навън? Аз не съм извеждала Ида, ако не е поне +5, което в София отдавна не се е случвало  Confused

# 144
  • Варна
Добро утро и от мен, да почерпя за рождения ден днес (като седнах да пиша беше утро, но докато загрея как се слагат тез картинкиии  #Cussing out)

Astera мерси  Blush За възрастта- аз затова съм си писала в инфото на колко годинки съм (не че и те са много ама все пак), а няма да ти кажа как ме зяпат някои бабки по градинките  Joy  Между другото, надявам се и след 20 години хората да мислят, че с Габи изглеждаме като сестри...  bouquet
Didi_83 здрасти, ами наканих се най сетне, то голямо скучно по цял ден вкъщи.... Cry

# 145
  • София
Ели, за температурата се ръководя по това: http://www.biberonbg.com/info/temperatura.htm

За кг, какво да кажа  Embarassed Embarassed Embarassed 3 седмици след ражаднето бях свалила 9-те кг. от бременността - това добре, НО 3 месеца по-късно съм +6  #Cussing out и не си казвам, че после ще го мисля - постоянно го мисля, но просто не ми издръждат нервите без шоколад  Crazy това е положението  Sick гледам да няма запаси в къщи, но и това не спасява положението винаги, както си признах вчера за кувертюра  hahaha

Вие излизате ли на минусови температури  навън? Аз не съм извеждала Ида, ако не е поне +5, което в София отдавна не се е случвало  Confused

Благодаря за линкчето  Hug

За килограмите и аз така - като се върнах от болницата изглеждах перфектно, но сега така съм качила  #Cussing out

Аз Никол я изкарвам почти винаги, като изключим дъждовно, мъгливо и МНОГО, ама МНОГО студено  Peace Сега я чакам да се събуди, за да я нахраня и изчезваме. Аз тъкмо си изправих косата, облякох се, сега ще се погримирам, за да не ме чака Wink

И да ви се оплача - днес се обадиха на мама и след 10-15дни заминава за Гърция  smile3518 Оставаме двете с Ники да си се гледаме  smile3541 feeding И естествено ще трябва вече абсолютно всичко друго сама да правя  newsm79 1dishes 1ironing wash hang newsm71  food002

Айде оплаках се. Чао засега и слънчев ден на всички   Nature Sunny

# 146
  • София
Румя, добре дошла. Как е нашата съименичка Simple Smile Покажи някоя снимчица  Praynig

За температурите навън - аз извеждам Ида винаги, когато има слънце, дори и да е - темп. Е, стига да не е -10  Laughing Майтапа на страна, излизали сме най-много при -1-2 градуса.

# 147
Здравейте и от нас, гледам голямо сватосване е настанало тези дни и наш Виктор май ще си остане ерген, но все пак да се пробваме може някоя мома да ни хареса, ако ли не ще чакаме ноемрийските 2009. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346428&pid=10762464
Относно килограмите и аз имам да свалям около 10-12, но ще му мисля когато спра да кърмя, сега блаженно си похапвам шоколадче пък каквото ще да става.

# 148
shhht.secret честит рожден ден!Много здраве, любов, щастие и късмет!
За килограмите и аз така,като Румя/добре дошла/ ,като излезнах от болницата бях -2 кг, сега съм +10 .Просто безсънието ме побърква ,единственото нещо което ме държи са шоколадите и вафличките! smile3535.Незнам как ще ги свалям тези килограми ,но ще му мисля като спра да кърмя.
И малко мерки и теглилки и от нас -6450 и 61 см.Биха ни втория Пентаксим и снощи крачето му се поду ,сложих компрес от риванол.Днес е по-малък отока ,но ако не изчезне до следобед ще звъня на педи.Мисля ,че имаше бебче на което така му се беше подуло крачето.Кажете какво друго да направя ,моля?

# 149
  • София
Вале Анита вече седи седнала.Не мога да се разбера с нея.А за морето-ще ви чакаме.Виж и Лорчето ако беше тук сега веднага я пращам при мъжо на зъбар.Ама на седи си у френско и тва е  Mr. Green

Ели, аз не смея щот всички ревнаха срещу мен щели да й се изкривят кракат, щял да й се разшири ханша. А на детето май му омръзна само да лежи и затова като ме сами й слагам една възглавничка да е по-изправена.
Ще дойдем!!!

Слагам линка за колажа, фона ще го доизмисля ама ако ще е с 5 бебета да не го правя изобщо.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10772557

За новодошлите  Hug  Снимките се качват в албум снимки за колаж: http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=314469, името и паролата са на първа страничка. Не забравяйте да надпишете снимката с името на детето.

Общи условия

Активация на акаунт