На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Вале и аз се разписах за колажа - за протокола нашата дама държим да е Симона на Утро Wink bowuu

Видях аз че вместо снимката на детето си надписала целия колаж Ивайло, ама хайде от мен да мине.

Може ли и една снимка на баткото, че аз съм  го заплюла за моята щерка  Joy

# 196
marojinka Мерси за бързия отговор,но какво да се прави нали сме роднини вече Joy,дали да не поискаме и нашите бебета да са едно до друго на колажа,че сега са едно над друго

# 197
  • София
marojinka Мерси за бързия отговор,но какво да се прави нали сме роднини вече Joy,дали да не поискаме и нашите бебета да са едно до друго на колажа,че сега са едно над друго

Ако ще искате да ви разменям направо ми казвайте кой до кой да е после да няма роднински дрязги  Joy

# 198
  • На топло...
Утро, разгледай тая страничка Peace. Основата е що-годе разделното хранене. В плодовия ден за кърмачките един млечен продукт, аз не го правя заради кожата на Йоши обаче, а ям сусам...
                        http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375265.0

Руми, благодаря Hug! В чужбинско са ни сложили Превенар и пневмококи...

# 199
 morning smile3507

Честити месечинки на празнуващите бебоци!  newsm51

Валя, аз докато напиша че съм сложила снимка ти вече си я изтрила.  Joy   Hug newsm51 за колажа!

Руми, аз много не схващам какви ваксини му слагат, но ще ти препиша какво са сложили до момента:
Hepb1; Hepb2 (Hepatitis B)
Pentacel, PSV, Rota

# 200
  • София
Здравейте и след разходката Simple Smile

Никол спа пак през цялото време.

bibabi рефреша става с F5.  Peace

# 201
Тонеска, хахаха
И аз като пратих по имейла снимката на Валя изрично отбелязах, че искаме да сме с Ивко.

То голям майтап с това сватосване!  Simple Smile

# 202
  • Burgas
Мноооого благодаря eleee, чак ме е яд как някой път си губя времето smile3514
За срещата аз съм много навита. В Боженци е божвствено, ама на ръце ли ще си носим дяцата, а пък и те ще станат и по-тежички. Дайте нещо по равнинно, нешо край Ст. Загора или.....Хисаря Confused
Като стана дума за носене , кое е по- удобно: кенгуру или слинг

# 203
  • София
Като стана дума за носене , кое е по- удобно: кенгуру или слинг

Ха, сега де !!! И аз това се чудех  Laughing Мислим еднакво  Rolling Eyes  Аз мисля, че със слинг ще ме е страх да не се изсули бебка. Но пък иначе лятото ако се ползва е по-добре, защото е памучно, а кенгуруто сигурно спарва  Thinking

# 204
такааа.мен ме отписвайте от списъка за бременни Laughingпърво на вас бързам да се похваля-ДОИДЕ МИ .... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533урааааааааааааа...............(не че не искам 2ро бебче,но още  е рано)много съм щастлива!После ще се включа да пиша сега отивам да чета...

Е на това не знам какво му се вика ама на мен ми прилича на егати съвпадението, защото и НА МЕН МИ ДОЙДЕ!!!! newsm44 newsm68 Ако ви кажа какъв камак ми падна от сърцето...

# 205
такааа.мен ме отписвайте от списъка за бременни Laughingпърво на вас бързам да се похваля-ДОИДЕ МИ .... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533урааааааааааааа...............(не че не искам 2ро бебче,но още  е рано)много съм щастлива!После ще се включа да пиша сега отивам да чета...

Е на това не знам какво му се вика ама на мен ми прилича на егати съвпадението, защото и НА МЕН МИ ДОЙДЕ!!!! newsm44 newsm68 Ако ви кажа какъв камак ми падна от сърцето...
а честито и на теб и на мен  bouquetи на мен ми падна не камък ами скала направо Laughing

# 206
Вале, и аз качих нова снимка за колажа! Само дано съм я качила на правилното място!

Hug

# 207
A в кой албум да сложа снимка за новия колаж?
П.С. Намерих го. Сложих и аз снимка.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 18:30 от ladybebi

# 208
Аз писах, че ходихме при Райков ама кой да види.Много е добър доктора-обяснява всичко.Прегледа струва 40 лв

# 209
това моето чуда най-накрая заспа.
От няколко дни се къса да реве,акото му е по-рядно от обикновено какво му има newsm78
Т няма,не е гладен,не е жаден,дупето е сухо,а бе всичко съм отметнала а той продължава да се дере.Единственото за което се сещам и единственото което не съм отметнала,това е да му расте зъбче.Въпреки че според мен е рано за друго не се сещам.Немога да преценя дали му е надут венеца,нито мога да преценя дали се белее.
Оф!!! Незнам вече

Общи условия

Активация на акаунт