Отговори
# 210
привет от мен Hug
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ГАБИ И ДАРА

Оле,днес ми е термина и сега се чудя за начини кка да измъкна дреби Crazyако милото беше тук,начине щеше да е ясен,ама сега...той ще идва окончателно на 3-ти март.
Приятен ден на всички Hugи по-малко проблеми с бебоците  Wink
така като прегледах темичките май ни липсват nejno_cvete и alximika,вероятно вече се гледат с бебчовците Praynigдано всичко е наред с тях

# 211
Izviniavam se ujasno za latinicata,no sum na kompa na muja mi i toi niama kirilca...
4estiti mese4inki na Gabi i Hilendarka!
Az slojih snimki na Nika v album4eto,Foxy,kogato moje6,mila sloji 4-tata snimka pored ot album4eto na purvata strani4ka pri dati4kata ni,ok?

Vesel den i hubavi razhodki!

# 212
Честити месечинки! Heart Eyes

Карбо, сигурна съм, че всичко ще се оправи много скоро и ще забравиш за всички притеснения!

vivi_mm, да не е много сух въздуха? Пробвай да овлажниш и ако няма промяна попитай лекаря.

Ние продължаваме да редуваме периоди с будене точно на 2.5 часа и такива със сукане от по 2 часа... И в момента пиша с една ръка. Яна, благодаря! Явно ще трябва да чакам да се регулират нещата.

Иначе, каката помага много и непрекъснато го гушка и целува бебо. Дано е така и за напред.
Много хубав и слънчев ден ви желая! Hug

# 213
Честити месечинки на дечковците - да са живи и здрави   bouquet

Хайде и аз да питам че малко се пообърках - в болницата докато бях ми казаха, че пъпчето нямало проблем да се мокри като се къпи бебонка. Да ама джипката като дойде в къщи ми каза да съм пазила сухо пъпчето  newsm78 Thinking В крайна сметка какво да правя - разбира се, че ми е по-лесно да не го пазя понеже сама си я къпя бебка, но пък така кога ще падне  newsm78

# 214
Честита месечинка на Габриела и Хилендара! Да папкат, да слушкат и много усмивки да раздават!Хамелеонче, от изписването на Краси всяка вечер сме го къпали и не мисля, че удспявахме да го опазим сухо пъпчето. Не го слагахме наистина в коритото, а го държахме в ръка, но след банята слагах 95% спирт и Топоцин и нямаше никакъв проблем. След всяка смяна на памперса също капвах спирт и Топоцин. И падна седмица след раждането. Така че давай смело, и в болницата, ипедито казаха, че няма никакъв проблем.
И аз не знам родените на 30 кога ще празнуват???? newsm78

# 215
  • Пловдив
Момичета влизам с един бърз въпрос - ние май ще трябва да се дохранване с АМ? Моля кажете какво мляко ползвате. С голямата ми дъщеря имахме проблем с АМ и запек и сега много се колебая с каква марка да дохранвам.

# 216
Честити месечинки на дечковците - да са живи и здрави   bouquet

Хайде и аз да питам че малко се пообърках - в болницата докато бях ми казаха, че пъпчето нямало проблем да се мокри като се къпи бебонка. Да ама джипката като дойде в къщи ми каза да съм пазила сухо пъпчето  newsm78 Thinking В крайна сметка какво да правя - разбира се, че ми е по-лесно да не го пазя понеже сама си я къпя бебка, но пък така кога ще падне  newsm78
И аз не мога много да го опазя нашето а и на мен така ми казаха че и да го намокря не е проблем (да не говорим че и малчо си го препикава по някога докато го преобувам)  просто после да подсушавам хубаво, да почиствам със спирт и да му слагам прахчето. Сега щипката се върти на всички страни и виси странно но ми се струва че няма да падне скоро ама когато тогава.
Linkata  ние сме си взели Аптамил но не мога да споделя мнение защото съм давала само два пъти от както сме удома

# 217
Пак се включвам. Не мога да повявам, че момата спи вече 2,5 часа  непробудно Shocked Поне успях да посвърша нещо из къщи, че всичко напоследък правя на бегом  Confused

Пропуснах да благодаря на Айла и Яна за насоките от вчера - тия дни ще пробвам кърмене и изцеждане едновременно и ще докладвам за резултата Wink

hamelionche
и аз процедирах като kuco_pate с къпането докато падна пъпчето. След това продължих да почиствам със спирт и топоцин - докато не кървеше. Сега само веднъж седмично го почиствам със спирт и то 70%, ако нещо се е замърсило.

# 218
  • София
А колко време след като падне пъпа може спокойно да къпя бебка във ваничката? И трябва ли да постилам хавлия или пелена в коритото (анатомично е) за да не е на твърдата пластмаса направо?
За дохранването - първо бяхме на Фризолак и мн. се запече положението. Минахме на Хип био и нещата са ок. Чудя се дали следващия път да не взема Хип про - с пробиотици, ама нещо не съм сигурна.
Лек ден на всички и по-малко колики!

# 219
За пъпчето-на мен тук в Белгия ми казаха, че мога да го мокря, няма проблем. И аз го мокрих. Падна на 6 ден.

Днес бяхме на разходка. Забелязах, че навън бебка спи доста по-добре отколкото вкъщи. Не, че не плака от коликите, но като цяло ми се стори по-спокойна. При мен е много топло днес 12 градуса. Ако и при вас е по-топло, грабвайте бебоците и излизайте на разходка. Действа чудесно.

# 220
привет от мен,сега нямам признаци за раждане Whistlingзасега
днес вечерта родителите ми идват,мислех че ще дойдат като се върнев НЙ но те решиха да ме изненадат.
`Reni` и ние се готвим за разходка Crazyвероятно само двете с Тифани ще ни е за последно разходката.Смятам да отидем в някой парк и после да пазаруваме,че как иначе,тя се научи от мама и дори иска и тя чанта  с портмоне и "зелени хартийки","картички" и гримове Mr. GreenА каква  е вашата количка за двама,дали не беше една на Пег Перего?Интересно ми е,защото мъжът ми каза,че  е сложил една приставка на бугабуто за да може малката да стъпва на него и да ги возя двете,ама ми е чудно как става номера newsm78
За пъпчето:на нас ни падна първия път на 10-ти,11-ти ден,помня че мажех с някакъв спирт,ама пусто като забравих newsm78
btw тук е 23 градуса и ако ви кажа,че ходя по къси шорти и потници вкъщи ще ми повярвате ли,аз тези градуси ги чувствам като 40 и направо... Tired

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 18:00 от TiffanyMichelle

# 221
Привет и от мен   bouquet
Да ви се похваля - ние днес бяхме на първата си разходка в Морската градина. Предните 2 дни излизахме за около час в квартала, но днес вече се престрашихме за по-далечно пътешествие. На малката хайманичка и се отразява супер излизането. Спи непробудно през цялото време, а и след като се приберем е много спокойна, даже и през нощта. Така че майката му е в разходката. Реших - ако не вее сме навън вече, направо е рахат.

Linkata, ние сме изцяло на АМ. Започнахме с Фрозовом, но се запече доста и минахме на Хип. Супер е за сега и си ака като пичка малката дундичка.

Ъ-ъ-ъ, ние като сме родени на 30.01, кога ще имаме месечинка  newsm78

# 222
Тифани, количката е на one step ahead Разгледай сайта и ще видиш различните възможности, за мене е суперфункционална тая количка Laughing много съм доволна Grinning

Стискам палци бебка да излиза вече. Измислихте ли име?

# 223
измислихме име,и то отдавна,но го пазя в тайна да е изненада,когато се роди,само аз и татито знаем,че малката като се разприказва,няма да има тайна вече. Mr. GreenСвекто гадае и пробутва какви ли не имена и пита:Това ли е?Ама все не може да го отгатне,това дето аз съм го измислила трудно можеш да го познаеш WinkА още повече,че името е с френски произход заради нея
Мерси за сайта,ще го разлгедам,за нас вече  е късно да сменяме количката,и без това веднъж накарах таткото да я сменя,просто искам да видя как изглежда тази за 2 деца на различна възраст.

# 224
честита месечинка на хилендара и габи
виви
и при нас го има това с хъркането на нослето (обикновенно сутрин, когато го кърмя) и ни изписаха Nisita.И аз не виждам да има сополи или да му е запушен носа , но си му го пръскам със спрея EmbarassedПо- вече си мисля ,че може да е по-влажен въздуха в стаята .
Колкото до пъпа и аз не съм се старала много да не го мокря.От голяма полза ми беше ,че в болницата бебо си беше нон стоп при мен и в стаята имаше ваничка и душ, та можех да гледам как го къпят акушерките.Капеха му някакво зелено лекарство с пипета , а след като се прибрахме педиатърката ми каза да почиствам със спирт и след това с топоцин.Пъпчето падна на 7-8 ден и нито е прокървявало нито нищо .

Общи условия

Активация на акаунт