Отговори
# 225
Аз питам за пъпчето понеже на каката след толкова много пазене да не се мокри падна чак към 23-тия ден. Доки каза че и на Никол пъпната връв е доста дебела и по-бавно ще падне - затова питах Simple Smile
Хайде сега още една питанка - че някой може д аме е изпреварил даже до сега. Преди като бях бременна с каката си бях намерила един сайт с храните които е препоръчително да се избягват докато кърмим с цел да се предотвратят излишни газове, алергии и непоносимост при бебончето. Случайно някой да е попадал на нещо такова - понеже обърнах всичко и не мога да си намеря сайта, освен довечера като заспи малката да засядам на РС-то и да търся...
Сега погледнах че и на първата страничка Фокси е сложила полезно инфо - благодаря Лисичке   bouquet

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 19:24 от hamelionche

# 226
  • Sofia
С голяма радост ви съобщавам, че вчера се роди Самуил на мама *hope. Засега знам само, че е роден нормално, 3200г. Малко е измъчил мама, но вече са добре! Simple Smile
Да е жив и здрав за радост на мама и тати!
Hug

# 227
Честито на мама *hope - да им е жив и здрав юнака Самуил, много да ги радва и весели къщата, а на мама бързо възстановяване.

# 228
Ох, изчетох ви най-накрая  Grinning
Честита месечинка на Габи и Хилендара!

Честита радост на мама *hope! Да и е живо и здраво малкото момченце и само радост да и носи!

Сега да се оплача. Почти нямам кърма. Почти нямам зърна. А това, което минава за зърна вече е разранено. Силиконовите не ги поема. И немога да го накарам да си отвори достатъчно устичката. Но не съм се отказала все пак. Реда на хранене е: цица, шише. Дохранвам с Нан. Имаме лек запек, обаче незнаем дали е от нана или от гените на мама  Laughing . Иначе пишкаме обилно. Дори се е научил да пишка при смяна на памперс. И познайте какво става ако мама не внимава и пишлето направи кръгче  Crazy
Колики още няма и дано да мине на леко, че незнам как ще се справя.
Пъпчето ни падна на осмия ден. До тогава къпех внимателно над легенче, ама почти никога не успявах да опазя пъпчето.

Качила съм снимки в албумчето. Извинявам се за лошото качество, но са правени с телефон.

Опа време за хранене.

# 229
Честит да е Самуил на мама Хоуп!
нека расте здрав и послушен и да му се случват само хубавини!

Честита месечинка на Габче и Дарче!

ние от днес сме си само тримата - баба Дани, моята майка си тръгна. на всички ни беше мъчно, но все трябваше да дойде тоя момент. а аз започвам да се изнервам в очакване на свекърите и по-точно на свекървата следващата седмица, че е кофти положението с нея...друг път ще ви разправям.
днес беше много хубаво време - айде, да продължава да се затопля и да си ходим на разходки по-често. ние бяхме около час в Борисовата и голяяяям кеф - и за нас, и за беба.

аз от днес давам вигантол на Дани. вчера педиатъра ни каза да го почнем, по 2 капки дневно, преди някое от храненията. каза да го слагам или в мъничко изцедена кърма в лъжичка, или направо в устенцето. е, направо в устичката капвам и го разделям на 2 приема, преди 2 от сутрешните хранения. той си е маслен разтвор и дори на брошурката му пише, че може да не се усвои добре, ако се сложи в храна или вода.

Виви, и ние си похъркваме с нослето. при нас е от вкарване на кърма от много зор за ядене. тя, Данито е лакомия и особено вечер след къпането настава едно давене, едно хълцане, приплаквания, ръмжене. в резултат на това връща кърма. това й прави корички в нослето. ние ги оправяме преди кърмене със спрей морска вода - нашата е Тонимер бейби, последователно в двете ноздри, като главичката е наклонена настрани. то бебчето само кихва или под налягане излиза водата със сополки от нослето. след това с малки фитилчета, пак напоени с водичка - в нослето и изваждаме повечето гадости.

# 230
Да ни е жив и здрав Самуил!

Относно АМ бяхме на Фризолак,но от доста време сме на Хумана 1.Много съм доволна от него.

Пъпчето не сме го пазили въобще.Така ни казаха от болницата.А и то беше прищипано по много странен начин.Нямаше щипка а само нещо като една малка халкичка,която въобще не се виждаше.Разбрах за нея като падна сухата част.Почиствах със спирт докато падна,след това седмица с топоцин и спирт.

И пие хъркаме с нослето и взех Стеримар да пробвам.

# 231
4estito na mama Hope!!!
[

# 232
  • София
Леле, момичета, повече няма да ям овесени ядки! Изядох две купички за закуска и цял ден гърдите ми са като балони! Не мога да се движа от напрежение. ooooh! Значи наистина действа... newsm78 Shocked

# 233
Привет, на нас ни отшумяха коликите слава богу и положението е по-търпимо. За протокола сега пием само Био Гайа.
Утре ще правим погачата на Рали и аз незнам точно какво се прави (никога не съм ходила на такова мероприятие),но ще ми каже моето мамче.
Лека вечер и по-малко колики!

# 234
  • Sofia
Аз пак съм вестителка! Simple Smile Голям кеф!

С голяма радост съобщавам, че малката Мая на мама Алхимика е вече сред нас! Тя е с перфектните мерки 3500 г, 50 см!
Пожелавам й да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!  Hug Hug Hug
На мама - бързо възстановяване и скоро да е пак сред нас
!

# 235
Честити бебоци на мама Хоуп и на мама Алхимика  bouquet
Да са живи и здрави!

# 236
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА АЛХИМИКА И ХОУП!
Върнахме се от разходката,нищо,дори корема не ме стяга Sadмай ще преносвам,ясна  е работата.Ще чакам,друго не ми остава.
Ох,почнах да се притеснявам много за Радка80,тя преносва вече 8-ми ден,нали трябваше да роди миналия петък?Дано всичко да е добре с нея Praynig

# 237
Честити бебчета на Алхимика и Хоуп! Да са живи и здрави и много да ги радват!

TiffanyMichelle, знам колко е изнервящо. Но стискай зъби, явно дечицата сами си преценяват кога да излезнат. И аз си мислех колко по - добре би било да ми бяха направили планираното секцио, отколкото да се случи така накрая, но Божа работа...

Тази вечер падна пъпчето! Simple Smile

# 238
Честита щерка на Алхимика - да е жива и здрава, а мама бързо да се възстановява   bouquet

# 239
  • в гората
   bouquet  Честити бебчета на hope и alhimika    bouquet  baloni baby

Общи условия

Активация на акаунт