Отговори
# 240
Честити бебчета на hope и  Алхимика! Да са ви живи и здрави дечицата и маного да ви радват!!!   bouquet   bouquet   bouquet

И аз се присъединявам към отбора на неспящите вечер- снощи от 2 до 6, 30 сме се хранили и приспивали. Аз заспивам - бебе -не.  Струва ми се, че коликите ни подхванаха и за това мъника не ще да спи. Започнах да му давам Инфакол, дано да подейства.
Качих снимки на Кристиян в албума. Фокси, когато имаш време и желание били ни поставила снимчицата на първа страничка.
И на Криско му падна пъпчето снощи. Тази вечер го къпахме с лепенка, но после я махнах, за да си диша и бързо да зараства.

Хайде пак се събужда юнака. Време ни е за среднощно хранене  Mr. Green

# 241
Честити бебораци на алхимика и хоуп! Да са живи, здрави и послушни бебенцата! А мамите и татковците много щастливи!  newsm76

# 242
# 243
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!! Hug
ДА СТЕ ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ,РУМЕНИ И ЗДРАВИ!!!

Днес имам повод да почерпя...Ставаме на един месец  bouquet

Сега ще се храним.После ще пиша пак Mr. Green

# 244
  • София
Добро утро!

Заповядайте на кафенцето, сигурно всички имат нужда от него
  Mr. Green

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ!

Честити бебоци от последните дни! Да са живи и здрави и много послушни!

Честито и за месечинките на бебчетата тези дни, включително и на родените на 30 януари  Grinning! Да хапват и спинкат добре и да раздават повече усмивки!

# 245
Да е честито синьото вързопче Самуил на мама Hope!!!

Алхимиче,да ти е жива и здрава дъщеричката МАЯ!!!

Коте,ти си нашата титулована вестителка! Hug

Ние с Раличка пак сме самички,този път за цели 3 дни.. Simple Smile Тати и бати отидоха на ски.Хем се радвам за тях,хем вечер ще ми е адски самотно.. Sad

Ооо,честита Баба Марта!

# 246
ДОБРО УТРО МАМИНКИ!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА НИ МИШОЦИТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА МАМИ ХОУП И АЛХИМИКЯ!  ylinfant

Ние тази нощ почти не спахме. Резултат - 2 на 1 зомбита в къщи. Сещате се - мама и тати. То не беше ъкане, охкане, страшна  работа.; Отгоре на всичко снощи с татито бяхме решили да се кексиме. И гушкаме се ние под завивката и аз долавям едно - ЪЪЪ, ФФФФ, аАаАААА - и викам мило - много си зажаднял. А той -  Shocked - не аз вика - сина ни озвучава.  Joy hahaha - То ни минаха всякакви мераци. Иначе ние от вчера уж дохранваме, ама ммалкия ми дявол нещо не го харесва това мляко и му се цупи.

Фокси, мила пратих ти вчера мейл но не знам дали си го получила, защото н знам на адреса ти, има ли долна черта или не. Ако може някой паролата за албумчето да ми прати, че пак съм го затрила.

Айде ние заспахме в  ръцете на мама. Сега отиваме да гушнем татито.

# 247
Честита Баба Марта на всички - да сте бели и червени като мартеничките, весели засмени - живи и здрави.

Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени,
бели и червени.

Първом на гората
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени...

И аз днес за първи път си позволих една чаша кафе - много ми се пиеше, а и съм с ниско кръвно и сутрин като стана без кафе не знам на кой свят съм. Втора вечер Ники се събужда само да папа и пак заспива, затова успях да си поспя 2 вечери. Дано да е така и за напред  Party Crazy Не мисля да съм постоянна с кафето, да не би да ми будува душицата заради мама  Flutter
Тати и кака би трябвало да ходят на ски днес - Толо виж все едно са се наговорили с твоите мъже, но не зная дали ще успеят Simple Smile
През нощта направихме пауза от 4 часа и половина и съм много доволна, едва ли е нещо като график (невъзможно е да се гради режим в момента), но дано се повтаря по-често  Joy Сега бягам да хапна една попарка че съм гладна - цунки по гъзунки както казва Лисичката и приятен ден милички.

Забравих да ви кажа какво направи малката към 01:00 снощи - напапхме се, сменяме пампата и докато е чистичка и ще слагам новата пампа се чува един мощен звук и мама беше с цяла оакана ръка - изтреля го като ракета  Joy Joy Joy голям смях падна - не ми се беше случвало никога до сега, дори и с какта Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 11:32 от hamelionche

# 248
  • в сърцето на един мъж...
Честити мъници на Хоуп и Алхимика! Да са им живи и здрави, да слушкат, да папкат и да правят умерени бели!  bouquet
Честита Баба Марта на всички! Много бели и червени мъници!

Миналата нощ мойта девойа ме изненада - като заспа в 11 и се събуди в 5 за ядене. Нощес пък от 11 до 3 не е мърдала. Дано скоро зареже едното ядене, та да се наспиваме малко от малко Crossing Arms

# 249
Hamelionche,да ти кажа,аз всяка сутрин пия кафе.Не съм го спирала изобщо и не мисля засега,че се отразява на бебката.Даже вчера бяхме на гости и пих кафенце към 17.00 ч,а тази нощ беше една от най-поспаливите!Дано не те подхлъзна,но при нас поне се получава..

Биби,мисля,че не може мейл без долна черта,т.е. с интервал.

# 250
  • София
Честити бебоци на Надеждата и Алхимичето!

Аз влизам, за да ви кажа само едно:

Спииии мииии сеееееееее! smile3514

Хамелионче, моят господин една нощ ме обстреля не само мен, но и чаршафите на спалнята, калъфките и гледай после как се разсъних... Даже и семеен скандал имаше, че карам мъжа ми да стане да сменя чаршафите! Да съм го покрила с пелена! Shocked Shocked Shocked

# 251
Честити бебоци на мама Хоуп и на мама Алхимика !Да са живи и здрави!
Честита Баба Марта бели и червени весели засмени!

# 252
Здравейте!
Минавам само да ви кажа ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Нека всички сме живи и здрави, бели и червени, весели засмени!!!

ИСКАМ И АЗ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ С НАШАТА 1-ва МЕСЕЧИНКА!!!

После ще ви чета, че рожденичката е гладна  Simple Smile

# 253
Биби,видях ,че си ми изпратила снимка.Подготвям я за 1-ва стр. Hug Иначе ви споменах преди ден-два,че искам да направя клип на бебоците,затова все още чакам снимки,за да мога да включа възможно най-много бебенца.Ще изчакам още 2-3 дни,защото все още има необебили се мами /като Радето/.

# 254
  • Варна
Честита Баба Марта на всички,
Весели, засмени и обичани. Честити бебоци на новите мами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт