Мислех си, че поредната криза на растежа е отминала вчера, но днес пак се храним на всеки час - час и нещо
и затова само чета и не мога да пиша. Не, че има какво по-различно да пиша ......... Виви, и моята хубосница се дави като суче, няма значение на коя гърда я слагам. Толкова е лакома и като е освирепяла от глад, а това е винаги като се събуди, и започне да цока лакомо ..... и косата ми настръхва..... спира да диша, опулва се и се навежда назад и започва едно тресене ........ не мога да го опиша. Педиатърката ми каза като се задави да я бутам напред, дори да я навеждам ако мога, но иначе спасение няма. Може би вариант е да се поизцежда малко кърма преди да започне да суче детето, за да не тече толкова силно, но при мен не става - тя тогава съвсем ще ореве света от глад. Аз се опитвам да я спирам от време на време, да си поема дъх, за да не се нагълтва толкова много и да се дави, с риск да нагълта въздух и да почнат колики, ама си мисля, че коликите са по-малко зло от давенето. Горкото дете това давене го е наследило от мен - аз така се давя от собствената си слюнка
За запушването - сукането му е майката. Аз преди време имах запушена пора, и със съвет на Яна се оправих. Дори не стигнах до киснене на зърното и масаж - просто упорито кърмех малката от там и стисках зъби докато пробие ..... при мен се получи, явно не е било много дълбоко и сериозно запушването.
Успех и на вас момичета!

. Просто гърдите ми сега, за разлика от преди са ужасно меки - просто вътре няма никой, или поне не толкова колкото ми се иска.
, но за сметка на това пък няма проблем с шишето. Не го предпочита пред гърдата защото му е еднакво лесно и при двата варианта. 

- да си държа дететнцето гладно. А то реве до засиняване и аз си викам - колики са. Иначе кърма имам. Той стои на гърдата по 15 минути и сам я плюе, но като я изплюе от нея още тече мляко.
) Така че Ларакрофт1, според мен няма нищо страшно и ние връщаме след всяко ядене