Отговори
# 120
  • И аз не знам къде...
Здравейте по нощите  Hug Wink!

Аз само минавам да ви честитя Баба Марта! Да сте бели и червени като мартеничките и на всички малки и големи  много, много здраве желая Hug!

П.П. Аз си имам мъж в къщи и не мога изобщо да се добера до компа тези дни  Crazy!

# 121
Да ви е Баба Марта честита и в бяло и червено оцветена!А всички Юнчита да са весели, засмени, обичани, послушни, здрави и щастливи!
Съжалявам, че толкова темички пропуснах, но...ето ме...по никое време и с едно заспало ангелче на ръце. newsm53 Сега ще му сложа нежно и внимателно една мартиничка и ще го сложа да нанка...и най-накрая и аз ще си легна....
  animal085 smile3535 newsm57  Nature Sunny  Hands Thumbsup  girluu Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose cow smile3524 Sleeping

# 122
  • на края на света.....

Взела две игли от Ежко,
прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран
мартенички е изплела.

Ето ти една за здраве,
ето ти една за сила.
Баба Марта на децата
пролет днес е подарила.

Много здраве и късмет!!!

# 123
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 124
  • Miami
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИ   Nature Sunny

# 125
Честита Баба Марта, момичета! На вас и на вашите семейства пожелавам да сте живи, да сте здрави и много усмихнати като пролетното слънчице, което вече се подава! Hug

Закичвам ви по една виртуална мартеничка:

Heart Eyes Hug

# 126

Баба Марта бързала, мартенички вързала,

на момиче и кокиче, на момче и на дръвче!

Аз пък ще вържа на теб, с пожелание за здраве и късмет!

# 127
Честита Баба Марта!

Живи, здрави, румени и засмени   bouquet

# 128
  • Пловдив/София
Честита Баба Марта!

Много здраве и късмет на всички !

# 129
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Бели и червени, весели и засмени!

# 130
  • на края на света.....
Освен баба Марта,по християнския календар днес е Сирни Заговезни.Не забравяйте да вземете прошка от близките за Вас хора!!!

# 131
  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички мамчета и всички сладурчета!

# 132
Честита Баба Марта!
Да са бели и червени, румени засмени малките сладури !

# 133
Здарвейте на всички порастнали бебчета и техните майки  Hug
Аз чета когато имам възможност и сте ми много полезни като обсъждате всякави неща  Grinning
offioly как си ти ?чета че сте се преместили отдавна.Много ми се иска да се видим скоро.Нали Стара Загора ти е близо ние скоро сме решили да ходим на гости на баба и дядо та ще се завъртим натам GrinningАко имате малко свободно време може да си направим една среща.Какво ще кажеш? Някъде четох че ме питаш как сме-ами ние си растем и лудеем с пълни сили,аз ходя на изпити че нали още не съм завършила,абе общо взето лундицата е пълна JoyИзлизаме тук с Мег и се разкарваме към НСА.Това е към нас.Хайде до скоро   bouquet
пс:О и забравих честита баба марта-нека всички бъдем здрави и засмени през цялата година

# 134
  • варна

Да са здрави,весели и много палави всички дечица им пожелавам

Общи условия

Активация на акаунт